Verdi canım 10 gündür var leke 10 gündür kullanıyorum dr kesilmediğine göre uzun sürecek belli ki dedi. Çoğu gebelik böyle olabiliyor sağlıkla devam ediyor dedi rahatlattu biraz. Birde ultrsonda kanama alanı vs hiçbişey yok. Nerden geliyo diyorum. Bebek büyüdükçe kılcal damarlar yapıyordur 10.12.haftalarda kaybolacaktır lekeler dedi bakalım ..
Yaa ben kimseden duymadığım için hep düşük olacak gözüyle baktım işte. Dr umda çok rahatlattı, 2 3 dinlendim çok şükür bayaa azaldı. Demekki bazı gebeliklerde olabiliyormuş ne tuhaf bişey
Ben ben maalesef 4+6 dan beri yaşıyorum. Kahveydi çamur gibi oldu, pembeye döndü acile gittik 5+2 de hiç sıkıntı yok ama bu lekeler yerleşme krmızı kan olursa tehlikeli dedi. Bebişi bile gösterdi gayet iyi kese bebek yeri dedi ama 1 haftadır bitmiyo lekeler. Progestan başladık, bazen hiç yok azcık yorulunca geliyo maalesef. 4 gebelik yaşadım hiçbirinde bunu yaşamamıştım. Cumartesi 6+0 da gideceğim dr a az kaldı bakalım ne dicek
İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?
İyi günler önceki gün acil serviste beta hcg sonucum 224 çıktı son adet tarihim 14 haziran. Şu an adetim beş gün gecikti. Kaç haftalık gebeliğe denk geliyor yorumlar mısınız? Bir de henüz doktora görünmedim kese görünmez diye. Ne zaman görünsem keseyi görebilirim?
Merhaba. Son adetime göre 7hafta 0 günlük hamileyim. 5+6’da muayene olduğumda kese gözüktü ama içinde embriyo gözükmedi. Haftaya tekrar gel dedi doktor ve dün 6+6 haftalıkken gittiğimde kesenin büyümüş olduğunu gördü ancak embriyo yine gözükmedi. Gene haftaya gelmemi söyledi. 6+6’ da bile embriyo görünmediyse boş gebelik mi acaba diye çok korkuyorum. İlk gebeliğimde de kalp atışı alınmamıştı diye kürtaj olmuştum. Sizce boş gebelik mi yorumlar mısınız tecrübelerinize dayanarak şimdiden teşekkürler...
Merhabalar dün şiddetli bir karın ağrısyla uyudum ve gece 3 civarında uyandığmda kanamam vardı ve bugün 6 haftalık bebeğimin kesesinin bozulduğnu ve kalp atışını duymadığnı söyledi Doktor gelişemediğini söyledi , 1 Hafta da Bekleyip düzelmediği taktirde kürtaj yapılacağnı belirti sizce 8 yada 9 hafta da Bi ihtimal bebeğimin kalp atışını duyabilir miyim ?