• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6-7 haftalık hamile olanlar?

Benim yorgunluk disinda hicbirseyim yok ne kusma ne mide bulantisi yorgunlugumda 9. Haftadan sonra gecti ama siskinligim cok karnim 6 aylik gibi hep kiyafetlerim olmuyor hic ama sadece 1 kilo aldim gazim cok var

Benim yorgunluk disinda hicbirseyim yok ne kusma ne mide bulantisi yorgunlugumda 9. Haftadan sonra gecti ama siskinligim cok karnim 6 aylik gibi hep kiyafetlerim olmuyor hic ama sadece 1 kilo aldim gazim cok var

Ay evet o gaz konusu cok fena. Sizin doktorlariniz tartiyor mu ya. Ilk gebeligim sonlandirildi o doktorum hep tartiyodu. Bu doktorum hic tartmadi da kilomu da sormadi.

Merhaba 🤗
Benimde 6. Haftam 2 Haziran’da bitti. Şuan 6+4’üm. Kesemizi gördük ama kalp atışı için bu Cumartesi çağırdı. Umarım duyabiliriz 🙈 çok heyecanlıyım.
Benim hiç mide bulantım yok sadece sabahları onda nadiren ama uyku bende de öyle sabahları çok erken uyanıyorum.
İnşallah. Bende sabahları erken uyanıyorum. Gündüzleri uyuyorum 😁 mide bulantısı yok. Kasık ağrım var.

Selam kızlarr 🤗
Kontrolden çıktık, 6+3müşüz. Geç döllenme olduğu için 10 gün geriden geliyor. Kalp atışımızı duyduk💓

Kizlar bende 3. aya girdim mide bulantim hafifledi derken bu sabah ögür ögür bi hal oldum ve daha önce hic böyle olmamisti sadece bulaniyordu midem .. cok kötü ya InsAllah bidaha olmaz. Ben 12. haftadayin

Merhabalar arkadaşlar bende 6+2 haftalik gebeyim. Daha önce dış gebelik geçirip sol tüpüm alindigi için 3 haftalikken öğrendim gebe olduğumu.5.haftamda kese göründü rahim de .rahat bir nefes aldık bir hafta sonra kalp atışını duymak için gitcez doktora inşallah.Bende bulantı vs yok henüz ama kasik larda çok ağrı var.

Selam kızlarr 🤗
Kontrolden çıktık, 6+3müşüz. Geç döllenme olduğu için 10 gün geriden geliyor. Kalp atışımızı duyduk💓
Bizde 6+0 ız çok şükür kalp atışı gördük duyduk 🙏🏽🙏🏽 tek sıkıntı lekelenmeler dr çok normal bebekte sıkıntı yok diyor bakalım 3 ay devam edebilirmiş .. haftaya yine gideceğim inşallah şu lekeler biter bir an evvel

Bizde 6+0 ız çok şükür kalp atışı gördük duyduk 🙏🏽🙏🏽 tek sıkıntı lekelenmeler dr çok normal bebekte sıkıntı yok diyor bakalım 3 ay devam edebilirmiş .. haftaya yine gideceğim inşallah şu lekeler biter bir an evvel

Lekelenmeleri kesmek için progestan vermeliydi vermedimi canım

Ben ilk günden beri progestan hap kullanıyorum belki size de verir. Hala da devam dedi.

Lekelenmeleri kesmek için progestan vermeliydi vermedimi canım
Verdi canım 10 gündür var leke 10 gündür kullanıyorum dr kesilmediğine göre uzun sürecek belli ki dedi. Çoğu gebelik böyle olabiliyor sağlıkla devam ediyor dedi rahatlattu biraz. Birde ultrsonda kanama alanı vs hiçbişey yok. Nerden geliyo diyorum. Bebek büyüdükçe kılcal damarlar yapıyordur 10.12.haftalarda kaybolacaktır lekeler dedi bakalım ..

Bende kullanıyorum sabah akşam. Kesilmediği için 3.aya kadar kullanalım dedi dr. Bakalım inşallah kesilir de rahatlrım
Doktorunuza güvenin 🙏🏻İnternette çok fazla bilgi kirliliği var bazen okumak çok gereksiz oluyor gerçekten. İnşallah kesilir siz de rahat edersiniz😍

Kızlar siz benden çöm tecrübelisiniz zaman anlamında . Son adet tarih. 6 mayıstı dün dr gittim kese gözükmedi normalmidir acaba pazartesi bir daha gel dedi kan değerlerim güzel yükselmiş ama kaç olduğunu yazmadı dr çok tedirginim

biz de 5+6 yiz bugün canim. 4+2 de kese göründü vajinadan. kalp atışı için 7+5 de gidicez bakalim. :) o zaman duyulur inşallah. bu arada 3 hafta 4 gunlukken degerim 818 çıkmıştı iyi mi bu deger?

biz de 5+6 yiz bugün canim. 4+2 de kese göründü vajinadan. kalp atışı için 7+5 de gidicez bakalim. :) o zaman duyulur inşallah. bu arada 3 hafta 4 gunlukken degerim 818 çıkmıştı iyi mi bu deger?
Degere odaklanma 2 gunde 2 kati artis varsa sagliklidir. Herkesin beta degeri farkli oluyor gec dollenme vs.

Back
X