Hep duam bu yönde. Daha çok küçük hissedemiyoruz ama varlığını bilmek görmek bile mutlu ediyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.Selaaaam bende 12+6 yim . biraz buyuyuz ama bnde katilmak istedm. Valla kizlar bunalti kusma hala devam ediyo. Halsizlk kasik agrisi akinti Bel agrisi cabuk acikma ama istahsizlik hem bisey yemej istyrm hemde hicbise canim istemiyo.keseyi 5. Kalp atisini 6.haftada gorduk karindan .
Rabbim el acp dua eden tum anne olmak isstyen arksslarimza yardim etsin. Hamile arkadaslar dua edelm bebegni kucagna almak icin cirpinan arksslarimza ablalarimza hamilelerin duasi tutarmis.
Cnm 5+3 5+4 gibi bi zamanda gidersen keseyi gorursun ama kalp atisiyla birlmtr keseyi de gorrum diyosan 6+6 yada 7 . haftaMrb kizlar ben suan 4 haftalik 5 gunluk hamileyim sizce kese ne zaman gorunur
Mrb kızlar bnde bugün itibariyle 6+0 ilk defa mide bulantısı kusma yaşadım onun haricinde arada adet sancısı gibi sncım oluyor geçiyor
Hamilesn degere gore .Cnm ilk zamanlar cok yasadim korkma. Leke gelmedigi surece cnni skma. Ben hala agri yasiyorum. 9 ay boynca olur tahminim arkdsmda oyle oldu. Gozunz aydin.Merhaba adet sancısı gibi sancı yaşama durumu daha öncede var mıydı? Beta Hcg cumartesi 100 pazartesi 200 çıktı kanda sanırım hamileyim ama bayram koşuşturması derken yarın gidebileceğiz kadın doğum doktoruna. Aynı sancıları her gün çok şiddetli olmasa da yaşıyorum ve korkuyorum.
Tmm saol canımCnm 5+3 5+4 gibi bi zamanda gidersen keseyi gorursun ama kalp atisiyla birlmtr keseyi de gorrum diyosan 6+6 yada 7 . haftaasagi yukaribu seklde diyetahmn ediyorm bnm ki boyle olmustu
Hamilesin cnm hayırlı olsun Bn de 4+4 kn test yptrdm 1300 çıktı Bi daha yaptırmadım ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece normal karşılanıyorMerhaba adet sancısı gibi sancı yaşama durumu daha öncede var mıydı? Beta Hcg cumartesi 100 pazartesi 200 çıktı kanda sanırım hamileyim ama bayram koşuşturması derken yarın gidebileceğiz kadın doğum doktoruna. Aynı sancıları her gün çok şiddetli olmasa da yaşıyorum ve korkuyorum.
Hamilesin cnm hayırlı olsun Bn de 4+4 kn test yptrdm 1300 çıktı Bi daha yaptırmadım ağrılar çok şiddetli olmadığı sürece normal karşılanıyor
Benim de 10 haftalik oldu cok sukur ama sanki biraz vucudum alisti ya. Gogus agrim neredeyse bitti. Ilacla kusmalarim kesildi. Sadece cok cabuk yoruluyorum ve belim agriyo. Başlar korku filmi gibiydi:)Selaaaam bende 12+6 yim . biraz buyuyuz ama bnde katilmak istedm. Valla kizlar bunalti kusma hala devam ediyo. Halsizlk kasik agrisi akinti Bel agrisi cabuk acikma ama istahsizlik hem bisey yemej istyrm hemde hicbise canim istemiyo.keseyi 5. Kalp atisini 6.haftada gorduk karindan .
Rabbim el acp dua eden tum anne olmak isstyen arksslarimza yardim etsin. Hamile arkadaslar dua edelm bebegni kucagna almak icin cirpinan arksslarimza ablalarimza hamilelerin duasi tutarmis.
Yaa seninadina coksevindim. Biliyor musun ben baslarda cok iyiydm. Ne olduya bana 9. Haftalikken oldu herkesde ne kdr farklilik gosteriyor bu hamilelik. Aman bebeklermz saglikli olsun da degil mi ?Benim de 10 haftalik oldu cok sukur ama sanki biraz vucudum alisti ya. Gogus agrim neredeyse bitti. Ilacla kusmalarim kesildi. Sadece cok cabuk yoruluyorum ve belim agriyo. Başlar korku filmi gibiydi:)
Allah dileyen herkese nasip etsin insallah
16 olmasın oBu bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim
Ben ben maalesef 4+6 dan beri yaşıyorum. Kahveydi çamur gibi oldu, pembeye döndü acile gittik 5+2 de hiç sıkıntı yok ama bu lekeler yerleşme krmızı kan olursa tehlikeli dedi. Bebişi bile gösterdi gayet iyi kese bebek yeri dedi ama 1 haftadır bitmiyo lekeler. Progestan başladık, bazen hiç yok azcık yorulunca geliyo maalesef. 4 gebelik yaşadım hiçbirinde bunu yaşamamıştım. Cumartesi 6+0 da gideceğim dr a az kaldıMerhaba arkadaşlar:) bende 5 + 2 günlük hamileyimama yerleşme kanaması gibi bi kanamam var , kahverengi bugün 3. gün dün dr gittik telaşlandık şükür bişey yok normaldir dedi. Sizlerde benzer bi durum yaşayan var mı
Yaa seninadina coksevindim. Biliyor musun ben baslarda cok iyiydm. Ne olduya bana 9. Haftalikken oldu herkesde ne kdr farklilik gosteriyor bu hamilelik. Aman bebeklermz saglikli olsun da degil mi ?
Kuzum ben7.haftada pantln giymeyi biraktim. Karin sismiyor ama belin kalinlasiyor siskinlk oluyor vucutta. Bnm yeni 12haftaninicinde karnm minicik var. Hatta sey diyolar top yutmus solucan gibisinAyy evet benim baslarda aglamisligim bile var hep boyle giderse ben nasil caliscam hep hasta gibiyim uhuhhu diyeYa ne sorucam 10 haftada karin sismeye baslar mi ya? Pantolonlarimin beli rahatsiz etmeye basladi sanki. Otururken hep dugmesini aciyorum
Kuzum ben7.haftada pantln giymeyi biraktim. Karin sismiyor ama belin kalinlasiyor siskinlk oluyor vucutta. Bnm yeni 12haftaninicinde karnm minicik var. Hatta sey diyolar top yutmus solucan gibisin
Oyuzden normaldir dugme acmalar
Tabiki cnmm bn okumstum 2. Aya girdiginzde belinizn kalnlastgni hisedeblrsnz.once bel kalinlasir snra karin siser. Cikar merak etme . bnde sabirsizlaniyorum karnimn belirgin olmasi icinYaa ben de acaba psikolojikmi dedim ama bariz sıkıyo. Bak bel kalinlasmasi vs hic aklima gelmemisti cok mantikliAy zaten hemen ciksa karnim ya cok istiyorum insallah benim de 12.haftada belli olmaya baslar masallah
Tabiki cnmm bn okumstum 2. Aya girdiginzde belinizn kalnlastgni hisedeblrsnz.once bel kalinlasir snra karin siser. Cikar merak etme . bnde sabirsizlaniyorum karnimn belirgin olmasi icinburada bnmle ayni duygulari yasayanlarla paylasmak cok guzel bi his
Yeter kibebekler sagljli buyusun. Goruruz gobisimizi..
Bu arada nickn istshmi acti kalktim bi kek yaptim yaninada sut misssss
Kusura bkmayn hamisler ozur diliyerk soylyrm.
Aynen canimmm gorusuruz kafana bi se taklrsa sorablrsn. Nede olsa2 hafta onden gidiyorum rutbem varAyy afiyet olsun bebise yarasin insallahCidden cok iyi oluyor boyle konusmak cok tesekkur ederim
Yok adam işinin ehli çıktı :)16 olmasın oben 11.haftfa öğrenmiştim erken diyordum kendime ama siz rekorsunuz sanırım daha bebek görğntüsü bile yok ortada kalp atışı zor duyuluyor ne cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?