Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim![]()
Anlayamadım. Nasıl cinsiyetini öğrendiniz?Bu bu zamanlarda cinsiyetini öğrenmiştim![]()
Benim hiç mide bulantım yok.Kuzum benim de 10 haftalik. 6.haftadan beri hep kustum. Onceleri sadece oguruyodum sonra cikarmaya basladim. 6.haftadan beri bulanti ilaci kullaniyorum.
Kalp atislarini duydun degil mi? :)
Benim hiç mide bulantım yok.
Pazartesi günü doktora gittim. 6 haftalık olduğunu söyledi. Bebeğimi ve kalp atışını gördüm. Daha duyamadım maalesef. 3 hafta sonra çağırdı.
7 haftada duyduk biz karındanVajinal ultrasondan duyardin aslinda karindan biraz gec duyuluyor:)
Merhabalar, ewet bende de uyuyamama sorunu var . Sabah 6 oldu muu kalkıyorum geri yatıyorum ama nafilee5+3 üm şuan 5.0 kesemizi gördük çok şükür ara ara kasık ağrısı oluyor miğde bulantımda az tiksinmede yok sağlıklı şeyler tüketiyorum ama uyuyamıyorum gece 3 te yatsam sabah 6 ayaktayım çok erken kalkıyorum tatilde olmama rağmen sizde varmı böyle bişey 5+6 kalp atışını duymaya gitsem duyabilirmiyim acaba
Bebeğimi ve kalbini karnımdan görünmedi zaten. Vajinal bakacağım o zaman görünecek dedi. Bebeğimi ve kalp atışını gördük.Vajinal ultrasondan duyardin aslinda karindan biraz gec duyuluyor:)
Ben yaşamadım.Merhaba arkadaşlar:) bende 5 + 2 günlük hamileyimama yerleşme kanaması gibi bi kanamam var , kahverengi bugün 3. gün dün dr gittik telaşlandık şükür bişey yok normaldir dedi. Sizlerde benzer bi durum yaşayan var mı
![]()