canim benim daha simdi geldim doktordan gordum allahima binlerce sukur inan cok mutluyum rabbim bu guzelligi herkese nasip etsin isallah o kalp atisi yol boyunca gozlerimin onunden gitmedi mukemmel bir seydi halada gozlerimin onunden gitmiyor ya minicikti kalbi pit pit atiyordu muhtesemdi muhtesemmmmmmmmmm
Lora canimcim ya cok sevindim inan bana Allah tamamina erdirsin a.s.insallah canim,hayirli ve saglikli bir 9 ay gecirmen dilegimle ...:1hug:
ben de yarin birgun test yapicam adetim gelmedi gitti insallah canim bak sen hamilesin ne guzel tebrikler bizim icin de dua et canim hamilelerin duasi kabul olurmus tekrar tebrikler inan ben hamileymisim gibi sevindim...:dance:
bitanem bak okudum daha erken olabilirmiş
hemde dr un da söylemiş
panik yapma ne olur sen ne kadar stres yaparsan o kadar kötü
loracım çok sevindim canım.. bak gördünmü bebeğin buradayım dedi sana.. n güzel yaa.. inş kucağınada almayı nasip etsin mevlamm. aminnnn..
tesekkurler bitanem saol eksik olma...
ay kiz sen simdi alisverise basla hemen bence ayyyy ben olsam duramam atarim kendimi carsiya hehe...isin en guzel yani sevincle onun gelmesini beklemek degil mi???
dr ne dedi lora? hersey yolunda degil mi dusuk riski falan yoktur insallah canim .
insallah ben de hamisler listesine girerim canim
canım ben sana demiştim kalp atışı duyulmaz görülüyo diye merak etme canım duyulcakmerak etme aklım hep sendeydi canım ne olur üzülme allahaıama yalvarıyom kalp atışı gerülür inşallah canım... sen üzülme bebeğe zararlı...seni çok seviyom canım...
ben de 2 aydir siteye giremedim diger arkadaslardan sordum lora nerde hamile mi falan diye ama haber alamadim bi baktim burda dr a gidecegin yaziyodu..
cok sevindim canim ...sen o kadar uzuldun ki bu mutluluk az bile sana ..
sen anneligi gercekten hakedenlerdensin,,,
gerci burdaki herkes öyle ...
lora ne oldu canım duydun mu bebişinin kalbini
kiz bu laflarinla aglattin valla beni zaten yeterince duygusallastim bide sen cok guzel sey yazinca duygulandim iste canimsin ya yemin edioyrum sizler gibi dostlari hayatta bulamam ben sizleri gormesemde inan cok seviyorum hepinizi benim ailem oldunuz resmen sizinle uzuldum sizinle mutlu oldum hepiniz super dostlarsiniz hersey icin tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?