Yerleşme kanaması olanlar bakabilir mi

Progestan fitil olarak progestan iğne 2 doz ve kan sulandırıcı kullanıyorum günde 3 defa estrofem
Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏 Siz tedbirli olun kaygılı olmayın. Ağır iş yapmaktan, sıcak uzun süreli duştan, cinsel birliktelikten vs uzak durun atlatırsınız inşallah süreci kolaylıkla 🙏

Transfer sonrası 16. Günüm bugün . Transfer sonrası 8’ gün 94 10. Gün 246 12. Gün 576 14. Gün 1187 cıkınça daha test vermene gerek yok dediler cuma günü randevum oluşturdular 🤲🏻

Maşallah değerler güzel görünüyor 2 kat katlıyorsa güzel diyorlar ben 2 defa test verdim tek transfer benimki 10.gün 100.4 12.gün 234 benimde 🤲

Kızlar 6+1 günlük hamileyim dün akşam su gibi kahverengi şeklinde akıntım oldu sabahta tekrarlayınca acile gittim randevum yarındı kese için ben bugun bebeği ve keseyi gördüm doktor kalp atışı daha bugun atmaya başlamış dedi ve sesini di dinletti bu sorun olurmu tecrübeli bir doktor kesenin iyi olduğunu söyledi ama akıntı olunca da korktum sizce sorun olur mu kalp atışını dinleyen varmı bu haftada
Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah😊Benim iki kez olmuştu kanama çok korkmuştum progestan vermislerdi. Kalp atışını bı sure sen dinleme sesi açınca iyi değil diye biliyorum. Bana doktorum ilk kesede kalp atışını gördüğünde sesi açmamıştı bı kaç hafta sonra açmıştı. Ama bı kere dinletti diye de sorun olmaz bence rahat ol.

Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah😊Benim iki kez olmuştu kanama çok korkmuştum progestan vermislerdi. Kalp atışını bı sure sen dinleme sesi açınca iyi değil diye biliyorum. Bana doktorum ilk kesede kalp atışını gördüğünde sesi açmamıştı bı kaç hafta sonra açmıştı. Ama bı kere dinletti diye de sorun olmaz bence rahat ol.

Teşekkür ederim sağolun zaten çok kısık gelmişti 🤲 Allaha emanet inşallah

Teşekkür ederim sağolun zaten çok kısık gelmişti 🤲 Allaha emanet inşallah
Öyle tabi ama bişey olmayacaktır inşallah. Sağlıklı bır bebeks ise tutunacak zaten. Kanamadan dolayı beni çok tedirgin etmişlerdi ama yaşayacağı varsa ne yaparsan yap oluyor. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım 🥰

Öyle tabi ama bişey olmayacaktır inşallah. Sağlıklı bır bebeks ise tutunacak zaten. Kanamadan dolayı beni çok tedirgin etmişlerdi ama yaşayacağı varsa ne yaparsan yap oluyor. Umarım güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım 🥰

Allah razı olsun konuşmanız içimi rahatlattı rabbim sizinkini de bağışlasın ❤️😘🥹

İnşallah yaaa bazıları düşük yapmış bende çok korktum 🙏
dikkatli olun lütfen en ufak bir kanamada hemen doktora gidin sizi korkutmak istemiyorum Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ama 6 haftalıkken düşük yaptım ben daha önce kahverengi lekelenmem oldu üzerinden 6 gün sonra da düşük yaptım lütfen kendinizi hep izleyin ama endişelenmeyin herkeste olacak bir şey değil bu bol bol dinlenin ağır iş yapmayın

dikkatli olun lütfen en ufak bir kanamada hemen doktora gidin sizi korkutmak istemiyorum Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ama 6 haftalıkken düşük yaptım ben daha önce kahverengi lekelenmem oldu üzerinden 6 gün sonra da düşük yaptım lütfen kendinizi hep izleyin ama endişelenmeyin herkeste olacak bir şey değil bu bol bol dinlenin ağır iş yapmayın

Hiç iş yapmıyorum inan ki annemler yardım ediyolar inşallah olmaz kötü bişey bende korkuyorum 🤲

X