6+2 de kalp atışı duyulmaması ?

Ay çok konu okudum.Geneli 5 veya 6 da duymuş.Oyle olunca çok stres yaptım.Rahat birakmam lazım kendimi farkindayim.Ama yorumunuz da beni rahatlattı❤️
Ben 8. Haftada duymuştum bebişimin kalp atışını. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor ❤️❤️ biraz sakin olun ve sabredin. Burayi değil de doktorunuzu dinleyin. Cihazdan cihaza bille farkediyor

Ben 8. Haftada duymuştum bebişimin kalp atışını. Şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor ❤️❤️ biraz sakin olun ve sabredin. Burayi değil de doktorunuzu dinleyin. Cihazdan cihaza bille farkediyor
Maşallah darısı bana olsun 🥹 ya iki doktora gittim ikisi de benimle çok ilgilenmedi öyle olduğu vakit olumsuz düşünmeme sebep oldular.Umarim 10 gün sonra bende duyarım bebeisimin kalp atışını

Ben 6 +3 de kanamam vardi acile gitmisdim bebegi gordu kalp atimlarida belli belirsiz gorunuyordu ama suan cok kucuk zaten gorulmez dedi bende sali gunu gidicem yine ve benimkisi vajinal muayeneydi birde yani herkezin 6 haftada duyulcak diye bisey yok
Selam kontrolunuz nasıl geçti duydunuz mu bebisin kalp atisini

Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim bu arada gerçekten cihaz arasında fark ediyor dün ultrasona girdim çok net duyamadım bugün tekrar girdim sonuçlarımı almaya gittiğimde daha net duydum

Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim bu arada gerçekten cihaz arasında fark ediyor dün ultrasona girdim çok net duyamadım bugün tekrar girdim sonuçlarımı almaya gittiğimde daha net duydum
Maalesef sağlıksız gebelikten kürtaj oldum.Siz hayirla sağlıkla kavuşursunuz inşallah bebisinize

Hmm anladım umarım sizinde sağlıkla hayırla bi bebişiniz olur umudunuzu inancınızı daima diri tutun. Sizde bir anne olacaksınız ve iyi ki varsınız❤️

Hmm anladım umarım sizinde sağlıkla hayırla bi bebişiniz olur umudunuzu inancınızı daima diri tutun. Sizde bir anne olacaksınız ve iyi ki varsınız❤️
Ama çok teşekkür ederim🥹 gözlerim doldu sizde iyi ki varsınız.Doktorum korunma dediği için korunmadim bu ay umutluyum bakalım🥹🤲🏼

X