- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNM MRB. ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN BEBISINII... CNM SENIN YASADIKLARINI GORUMCEMDE YASIYO SUAN. KANAMAN OLDUMU CNM HIC. ONU MERAK ETTIM.
Merhaba Loracimmmmmm
Hiç Kendini Boşuna üzme Be Gülümmmmm
Valla Bende 8 Haftada Net Bir şekilde Duymuştummmm
Allah Hayirlisini Nasip Etsinnnn.bağzen Geç Döllenme Olabiliyorr
Inş.güzel Haberlerle Gelirsin Tatlimmmm
Loraa ne yaptın canım?
bu arada ağır kaldırma sakın,uzanma bir de biraz dinlen,kendine de iyi bak...
Allah korusun düşük için en tehlikeli dönem.
Doktora falan gidersen haberdar et bizi...
canim cumaya doktora gidecem kismetse o zamanda gormessem zaten sonum olacak demektir
canim cumaya doktora gidecem kismetse o zamanda gormessem zaten sonum olacak demektir
LORA YAAA NİYE BÖYLE KONUŞUYOSUN SONUM OLUCAK FALAN DİYEE. LÜTFEN DUYMAYALIM Bİ DAHA.. GÜZEL DÜŞÜN HER ŞEY GÜZEL OLUCAK... BAK GÖRCEKSİN CUMA GÜNÜ SANA SESLENECEK MELEGİN KALP ATIŞLARI İLE.... :teselli:
loracım mrb ne olur sakın böyle söyleme
ve ne olursun kötü düşünme bitanem
iyi düşün ki iyi olsun herşey
iyiyi güzeli çağır ki o gelsin bitanem
ben seni çok iyi anlıyorum
benim de bu konuda kötü tecrübelerim var ne yazik ki
senin yolk kesesi varmıydı ve embriyoyu görebildiniz mi
yoksa ikiside vardı da sadece kalp atışını mı duyamadınız
yok kizlar ben bu kariyi kesecem nasil konusuyorsun la sen ne demek sonum olcak yahu deli misin azcik kendine gel guzel dusun guzel konus allahin izniyle hersey guzel olcak bea
sanki bilmiyorsun o kadar umitsiz hastalikli insanlar var olur dediler yasiyorlar
la sen manyaksin ula beni dellendirme ha noluyoz bakalim bir silkelen kendine gel bi daha ole konusma yoksa hepimiz birden seni keseriz ha :)
meraba kızlarrr bende yeni üyelerdenimm bende 7 hafta 2 günlük hamileyimm daha kkalb atışlarını dinlemeye gitmedimm inş hayırlısı olurr 5 ay önce 1 düşük yaptım bu ikinci inş düzgün bi şekilde tutar 1sen 4 aylık evliyim 19 yaşındayım banada dua edinn benide aranıza alinn :):):)
meraba kızlarrr bende yeni üyelerdenimm bende 7 hafta 2 günlük hamileyimm daha kkalb atışlarını dinlemeye gitmedimm inş hayırlısı olurr 5 ay önce 1 düşük yaptım bu ikinci inş düzgün bi şekilde tutar 1sen 4 aylık evliyim 19 yaşındayım banada dua edinn benide aranıza alinn :):):)
lora ne oldu dr a kacta gideceksin ?? bgundu diye hatırlıyorum