• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6-12 ay erkek bebek kıyafetleri

1-6-9 ay sweeatt 4 tl
2-9-12 ay mothercare 4 tl
3-6-9 f-f marka 7 tl
4-9-12 ay yelek 8tl
5-6-12 ay yelek 10 tl
6-1-1,5 yaş 5tl
7-polar takım 9-12 ay 4 tl
8-9-10-11-sıfır pijamalar 6-12 ay takım 3 tl,
12-1-1,5 yaş sıfır 3 tl
13-14-15-16-17- sıfır pijamalar 6-12 ay 3 tl
18-12-18 ay kullanılmış 2 tl
19-6-12 ay kullanılmış 2 tl

YOK CANIM ETİKETİ 6-9 AY KADİFE DEĞİL ZAten penye yinede y1 yaşına kadar rahat giyer

Son düzenleme:
tamam 7-15 16 17 yi bana ayırırmısınız lütfen

bir karışıklık olmasın onları beğendim :)
elbiseyede bakarsınız duruma göre onuda ekleriz ödeme nasıl oluyor

13 tutuyor canım bunlar genelde havale kabul ediyorum kapıda ödemede daha önce sorun yaşadım birde ptt hesabım olmadığından 5 tl kesiyor ptt 13 olan hesap oluyo 18

13 tutuyor canım bunlar genelde havale kabul ediyorum kapıda ödemede daha önce sorun yaşadım birde ptt hesabım olmadığından 5 tl kesiyor ptt 13 olan hesap oluyo 18

Bana iki türlüde uyar sizin için hangisi uygunsa
pijamalar küçük gelmez dimi tereddütte kalıyorum duruma göre 9.12lerden seçicem sini ikizleriniz vardı dimi ondan bukadar çok pijama var.:34:kaç kg dı bunları giyerken bebekleriniz

bana iki türlüde uyar sizin için hangisi uygunsa
pijamalar küçük gelmez dimi tereddütte kalıyorum duruma göre 9.12lerden seçicem sini ikizleriniz vardı dimi ondan bukadar çok pijama var.:34:kaç kg dı bunları giyerken bebekleriniz

ozaman havale yaparsın canım boşuna 5 tl ödememiş olursun canım bunların hepsi sıfır bunlar hep hediye gelmişti okadar çoktuki giydirmeye fırsatım hiç olmadı ben 9-12 diye düşünüyorum içlerinde beden yazmıyor senin kızın ne kadarlık ve kaç kilo

size özel mesaj gönderdim havale uygundur benim için bedenleri uyacak olanlardan yapayımda seçimimi onu netleştirelim akşam yaparım havaleyi.

Kusura bakmayın dün bakamadım kızımdan fırsat bulamadım duruyorsa bunları alıyorum adresimi özelden gönderiyorum sizde isim banka adı iban numaranızı ve yatıracağım tutarı yazarsınız.

Eki Görüntüle 845719 Eki Görüntüle 845717 Eki Görüntüle 845718

sanırım 9 tl yapıyor ben 11 yatırırım bulursanız elbiseyide eklersiniz bulamazsanızda 2 tl lik pijamalardan birini eklersiniz .:16:

adres yazamadım posta giğişinizi boşaltınca haber verirsiniz.:)

Son düzenleme:
Kusura bakmayın dün bakamadım kızımdan fırsar bulamadım duruyorsa bunları alıyorum adresimi özelden gönderiyorum sizde isim banka adı iban numaranızı ve yatıracağım tutarı yazarsınız.

Eki Görüntüle 845719 Eki Görüntüle 845717 Eki Görüntüle 845718

sanırım 9 tl yapıyor ben 11 yatırırım bulursanız elbiseyide eklersiniz bulamazsanızda 2 tl lik pijamalardan birini eklersiniz .:16:

tamam canım bu 3de duruyor ben sana özelden yazıcam bilgilerimi

Back