• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 6-12 ay erkek bebek kıyafetleri

Pijama takımlarından,1, 6,8,10,11,12 ve 13 ilk bölümden de 21 numara yı 8 aylık bebeğim var eğer bedenleri olursa almak istiyorum... en son ne kadar olur ? mesaj hakkım yok...

Pijama takımlarından,1, 6,8,10,11,12 ve 13 ilk bölümden de 21 numara yı 8 aylık bebeğim var eğer bedenleri olursa almak istiyorum... en son ne kadar olur ? mesaj hakkım yok...

merhaba zaten baya uygun fiyatlar sadece 1.numara kullanılmış kalanlar sııfır.en son yapabileceğim 1 numarayı hediye etmek olur.

bedenleri küçük değilse anlaşalım o zaman... evde giydirmek için istiyorum sürekli üstü kirleniyor ,,

bedenleri küçük değilse anlaşalım o zaman... Evde giydirmek için istiyorum sürekli üstü kirleniyor ,,

bedenleri uyar canım anlıyorum seni benimkiler ikiz sürekli kıyafet değiştirmek bıktık valla:))özelden mail adresimi yazıyorum ordan daha rahat ulaşabilirsin bana

$DSC02191.JPG $DSC02194.JPG $DSC02195.JPG $DSC02197.JPG $DSC02198.JPG $DSC02199.JPG $DSC02200.JPG $DSC02209.JPG $DSC02210.JPG $DSC02214.JPG $DSC02217.JPG $DSC02218.JPG $DSC02219.JPG $DSC02227.JPG $DSC02229.JPG $DSC02231.JPG $DSC02240.JPG

canım kalanlar bunlar pijamalardanda kalanlar var ama hangileri onu hatırlayamadım istersen bi bakarım

canım bunlar minik gibi benim oğlan 2 ayına girdi....evet pişamaları da ekler misin tekrardan

evet tekrar baktım ayları uyuyor,yazlık olanları ben ancak haziransonu giydirebilirim yani salopetleri,o zaman ...10 aylık fln olcaz yani küçük gelir...salopetleri geçelim derim:)offffffff bana aslında polar takımlar lazım kış,sonbahar için

evet tekrar baktım ayları uyuyor,yazlık olanları ben ancak haziransonu giydirebilirim yani salopetleri,o zaman ...10 aylık fln olcaz yani küçük gelir...salopetleri geçelim derim:)offffffff bana aslında polar takımlar lazım kış,sonbahar için

oglun küçükmüş daha allah analı babalı büyütsün inş.pijamalara bakarım akşam bi hangileri kalmış

salopetlerde oğlun zayıfsa olur ben bu yaz bile giydirdim çünkü 2011 aralık doğumlu benimkiler 18 aylıkken giydiler anlıcagın

oglun küçükmüş daha allah analı babalı büyütsün inş.pijamalara bakarım akşam bi hangileri kalmış

salopetlerde oğlun zayıfsa olur ben bu yaz bile giydirdim çünkü 2011 aralık doğumlu benimkiler 18 aylıkken giydiler anlıcagın

maşallah senin oğluna da,sen istersen akşama pişamaları ekleyince konuşuruz

Back