B Birumuttu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2021 447 336 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi baharim85 #61 Asya merve .!.: Ben 8.gün idrar testi yaptım silik cizgi cıktı, 10.gün de kan testi yaptirdim Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Keseyi gordunuz mu. Herhangi bir belirti yasiyormusunuz mide bulantisi falan
Asya merve .!.: Ben 8.gün idrar testi yaptım silik cizgi cıktı, 10.gün de kan testi yaptirdim Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Keseyi gordunuz mu. Herhangi bir belirti yasiyormusunuz mide bulantisi falan
A Asya merve Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2020 217 522 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi baharim85 #62 Birumuttu .!.: Merhabalar. Keseyi gordunuz mu. Herhangi bir belirti yasiyormusunuz mide bulantisi falan Genişletmek için tıkla... Gördük cnm bugün iki tane evet mide bulantim çok oluyor
Birumuttu .!.: Merhabalar. Keseyi gordunuz mu. Herhangi bir belirti yasiyormusunuz mide bulantisi falan Genişletmek için tıkla... Gördük cnm bugün iki tane evet mide bulantim çok oluyor
B Birumuttu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2021 447 336 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi baharim85 #63 Asya merve .!.: Gördük cnm bugün iki tane evet mide bulantim çok oluyor Genişletmek için tıkla... Ne zaman basladi cnm bulanti. Baska bi yerin agriyor mu. Gozun aydin ikiz annesi
Asya merve .!.: Gördük cnm bugün iki tane evet mide bulantim çok oluyor Genişletmek için tıkla... Ne zaman basladi cnm bulanti. Baska bi yerin agriyor mu. Gozun aydin ikiz annesi
A Asya merve Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2020 217 522 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi baharim85 #64 Birumuttu .!.: Ne zaman basladi cnm bulanti. Baska bi yerin agriyor mu. Gozun aydin ikiz annesi Genişletmek için tıkla... Bu hafta başladı cnm bulantim belli olmadan önce hiç bisey yoktu senin ne zaman test günün
Birumuttu .!.: Ne zaman basladi cnm bulanti. Baska bi yerin agriyor mu. Gozun aydin ikiz annesi Genişletmek için tıkla... Bu hafta başladı cnm bulantim belli olmadan önce hiç bisey yoktu senin ne zaman test günün
B Birumuttu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2021 447 336 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi baharim85 #65 Asya merve .!.: Bu hafta başladı cnm bulantim belli olmadan önce hiç bisey yoktu senin ne zaman test günün Genişletmek için tıkla... Bugun kan verdim. Pazartesi ogleden sonra alacagim insallah. Biraz belim agriyo sendede oldu mu cnm
Asya merve .!.: Bu hafta başladı cnm bulantim belli olmadan önce hiç bisey yoktu senin ne zaman test günün Genişletmek için tıkla... Bugun kan verdim. Pazartesi ogleden sonra alacagim insallah. Biraz belim agriyo sendede oldu mu cnm
A Asya merve Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2020 217 522 13 Ağustos 2021 Konu Sahibi baharim85 #66 Birumuttu .!.: Bugun kan verdim. Pazartesi ogleden sonra alacagim insallah. Biraz belim agriyo sendede oldu mu cnm Genişletmek için tıkla... Sabahları biraz oldu ,zaten pek bi belirtim de olmadi açıkçası benim
Birumuttu .!.: Bugun kan verdim. Pazartesi ogleden sonra alacagim insallah. Biraz belim agriyo sendede oldu mu cnm Genişletmek için tıkla... Sabahları biraz oldu ,zaten pek bi belirtim de olmadi açıkçası benim
B Birumuttu Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2021 447 336 1 Eylül 2021 Konu Sahibi baharim85 #67 Asya merve .!.: Sabahları biraz oldu ,zaten pek bi belirtim de olmadi açıkçası benim Genişletmek için tıkla... Merhaba asya merve. Nasil gidiyor hamilelik. Bulantilarin devam ediyor mu cnm
Asya merve .!.: Sabahları biraz oldu ,zaten pek bi belirtim de olmadi açıkçası benim Genişletmek için tıkla... Merhaba asya merve. Nasil gidiyor hamilelik. Bulantilarin devam ediyor mu cnm