5gun embryosu yaptiranlar

kanda istemedilermi???5 gun bryosuydu demi???transfer ne zaman oldu
24 temmuzda transfer oldu 5.gün embriyosu 2 tane. Evet kan testi istemediler evde idrarla yapıp sonucu konusalım dediler korona dan dolayıymış bende anlamadım bu arada ben yurtdışındayım.

Normal şartlarda yarın adet günüm ama buradan ogrendiğime göre ilaç kullandıgımız için kanama gelmicekmiş

24 temmuzda transfer oldu 5.gün embriyosu 2 tane. Evet kan testi istemediler evde idrarla yapıp sonucu konusalım dediler korona dan dolayıymış bende anlamadım bu arada ben yurtdışındayım.
cokk ilginc genelde hep kandan istiyorlar net sonuc icin.hakkinda hayirlisi olsun canim😊Rabbim sevindirsin

Evet bide ayaklarım acayip çok üsuyordu ,ilaçlardan mı bilmiyorum .bide 7.8.ve 9 .gün adet olacak gibi karın agrım yokladı durdu
Transferden sonra ucak yolculugu yaptim. Ucak rotar yapti 5 saat havaalanjnda bekledim.yurudum ve ucaktan inince servisle eve geldik.sallana sallana. Dustugunden endise ediyorum😭😭

Transferden sonra ucak yolculugu yaptim. Ucak rotar yapti 5 saat havaalanjnda bekledim.yurudum ve ucaktan inince servisle eve geldik.sallana sallana. Dustugunden endise ediyorum😭😭
Aynisi benimde başıma geldi cnm uçakla geldim benimki de rötar yaptı hatta ,veee en önemlisi ben transfer olduğum gün bayılıp yere düştüm iğne mı yaparken benimde umudum gitmişti o yüzden merak etme bence öyle şeylerden pek etkilenmiyolar😊

Merhaba benimde 5. Gün taze transfer oldu. 11 ağustosta testim var bugun 9. Günüm insallah hepimiz güzel haberler alırız.🤗

X