Kan alınmayacak canım benden evde kendim idrar ile yapıp haber vericem sonucu ayın 7sinde.yapma ilkini kanda ver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan alınmayacak canım benden evde kendim idrar ile yapıp haber vericem sonucu ayın 7sinde.yapma ilkini kanda ver
kanda istemedilermi???5 gun bryosuydu demi???transfer ne zaman olduKan alınmayacak canım benden evde kendim idrar ile yapıp haber vericem sonucu ayın 7sinde.
24 temmuzda transfer oldu 5.gün embriyosu 2 tane. Evet kan testi istemediler evde idrarla yapıp sonucu konusalım dediler korona dan dolayıymış bende anlamadım bu arada ben yurtdışındayım.kanda istemedilermi???5 gun bryosuydu demi???transfer ne zaman oldu
cokk ilginc genelde hep kandan istiyorlar net sonuc icin.hakkinda hayirlisi olsun canimRabbim sevindirsin24 temmuzda transfer oldu 5.gün embriyosu 2 tane. Evet kan testi istemediler evde idrarla yapıp sonucu konusalım dediler korona dan dolayıymış bende anlamadım bu arada ben yurtdışındayım.
Saol canım aminnn inşallah.isteyen herkesi sevindirsin Rabbimcokk ilginc genelde hep kandan istiyorlar net sonuc icin.hakkinda hayirlisi olsun canimRabbim sevindirsin
Tek belirtiniz bu muyduPek yok aslında belirtim, arada kasik ağrısı oluyo sadece arada o da
Evet bide ayaklarım acayip çok üsuyordu ,ilaçlardan mı bilmiyorum .bide 7.8.ve 9 .gün adet olacak gibi karın agrım yokladı durduTek belirtiniz bu muydu
Kacinci gun test yaptinizEvet bide ayaklarım acayip çok üsuyordu ,ilaçlardan mı bilmiyorum .bide 7.8.ve 9 .gün adet olacak gibi karın agrım yokladı durdu
Transferden sonra ucak yolculugu yaptim. Ucak rotar yapti 5 saat havaalanjnda bekledim.yurudum ve ucaktan inince servisle eve geldik.sallana sallana. Dustugunden endise ediyorumEvet bide ayaklarım acayip çok üsuyordu ,ilaçlardan mı bilmiyorum .bide 7.8.ve 9 .gün adet olacak gibi karın agrım yokladı durdu
Aynisi benimde başıma geldi cnm uçakla geldim benimki de rötar yaptı hatta ,veee en önemlisi ben transfer olduğum gün bayılıp yere düştüm iğne mı yaparken benimde umudum gitmişti o yüzden merak etme bence öyle şeylerden pek etkilenmiyolarTransferden sonra ucak yolculugu yaptim. Ucak rotar yapti 5 saat havaalanjnda bekledim.yurudum ve ucaktan inince servisle eve geldik.sallana sallana. Dustugunden endise ediyorum
Ben 8.gün idrar testi yaptım silik cizgi cıktı, 10.gün de kan testi yaptirdimKacinci gun test yaptiniz
Saol canım aminnn inşallah.isteyen herkesi sevindirsin Rabbim
Yaptım canım pozitif çok şükürtest yaptinmi canim??
ayyy coookk sevindimRabbim kucagina almayi nasip etsinYaptım canım pozitif çok şükür
guzel haberlerini bekliyoruzMerhaba benimde 5. Gün taze transfer oldu. 11 ağustosta testim var bugun 9. Günüm insallah hepimiz güzel haberler alırız.
Canım çok sağol teşekkür ederim darısı bütün isteyenlerin başınaayyy coookk sevindimRabbim kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun cnm ❤,tekrar ne zaman çağırdılar doktora kontrole kese görmeyeYaptım canım pozitif çok şükür
guzel haberlerini bekliyoruz
Çarşamba günü 2.kez kan vericem canım önümüzdekş hafta büyük ihtimal ultrason günü verirler. Çarşamba belli olucakHayırlı olsun cnm ❤,tekrar ne zaman çağırdılar doktora kontrole kese görmeye