Canım pozitif çıkmış işte herkesin vucüdü aynı şekilde beta salgılamıyor testlerini yükle bakalım bizdemerhaba .ben 26haziran 5gun embryosu transferi oldum.bugun 7ci gunum idrar testi yaptim coookk coookkk silik ikinci cizgiyi gordum zorla gozukuyordu.erken gebelik testi de yapdim o daha belirgindi ama yine de silikdi.5 temmuz kan tahlili gunum.benim gibi olub pozitiv alan varmi
Evet 6.günümde erken gebelik testinde çok koyu çıkmıştı. Çıktıysa gebelik vardır kan verin bencemerhaba .ben 26haziran 5gun embryosu transferi oldum.bugun 7ci gunum idrar testi yaptim coookk coookkk silik ikinci cizgiyi gordum zorla gozukuyordu.erken gebelik testi de yapdim o daha belirgindi ama yine de silikdi.5 temmuz kan tahlili gunum.benim gibi olub pozitiv alan varmi
verdim artik 9cu gun 55.12cikti 11ci gun 125.90 ultrason istediler pazartesine.ama tedirginim.Evet 6.günümde erken gebelik testinde çok koyu çıkmıştı. Çıktıysa gebelik vardır kan verin bence
doktor pazartesi yaptir dediPazartesi ultrason için erken olabilir. Kese görünümü 3000 lerdeyken oluyor genelde
Vajinalde görünür evet hayırlısı olsundoktor pazartesi yaptir dedivajinal ultrason.
Benimde 5 gün emtıyosu 12 temmuz transferim oldu bakalim artık hayırlısınerden yukleniyor bulamadim
hayirlii olsunn insallah pozitivi gorursun.hayirlisiyla kucagina da alirsin bebisiniBenimde 5 gün emtıyosu 12 temmuz transferim oldu bakalim artık hayırlısı
Evet ilk transfer inşallah hayırlısı neyse o olsunhayirlii olsunn insallah pozitivi gorursun.hayirlisiyla kucagina da alirsin bebisiniilk denememi?
amin insallah hayirlisiyla gorursunuz pozitiviEvet ilk transfer inşallah hayırlısı neyse o olsun
İnşallah veririm olumlu oluramin insallah hayirlisiyla gorursunuz pozitiviburaya da yazarsiniz guzel haberi
hayirli olsun.daha erken cikmaz .ben 6ci gunu yaptim benden baska kimse gormedi ikinci cizgiyiMerhaba bende 5.Gün embriyosu transfer oldum bugün 5..Günüm sabırsızlanıyorum kan testi vermemi eşim istemiyo şuan çok erken diyo ondan gizli idrar testi yapmak ıstiyorum sizce kaçıncı gun çıkar
Sağlıcakla kucağına al inşallah darisida hepimize teşekkür ederimhayirli olsun.daha erken cikmaz .ben 6ci gunu yaptim benden baska kimse gormedi ikinci cizgiyi.ama 8ci gun artik gozukuyordu.
Amin.Allah tum bebek isteyenlere nasip etsin herkesin kucagini doldursunSağlıcakla kucağına al inşallah darisida hepimize teşekkür ederim
Hayırlı olsunhayirli olsun.daha erken cikmaz .ben 6ci gunu yaptim benden baska kimse gormedi ikinci cizgiyi.ama 8ci gun artik gozukuyordu.
Arkadasim dur daha 5.günde test mı yapılır 12.gün yaptırın diyolar 12. Gün nerde 5.gün nerdeHayırlı olsunumarım sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucagına sonuç nedir peki.? Benimde 5. Gün transfer 24 temmuzda gerçekleşti bende bugun dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm erken mi yaptım acaba ne zman yapsam bi daha?