Transfer sonrası 9. Gun idrarda silik kanda 0?

Yani bugün transferin 9.günü dün testleri yaptı bir sabah bir akşam
Transferden 5 gğn sonrada vuruldun yani. Son iğnenden itibaren 4 günmü geçti. Biraz karışık geldi bana bilemedim. Sen doktorun ne zamn dediyse o zaman yap testi en iyisi

Transferden 5 gğn sonrada vuruldun yani. Son iğnenden itibaren 4 günmü geçti. Biraz karışık geldi bana bilemedim. Sen doktorun ne zamn dediyse o zaman yap testi en iyisi
Evet dün gün geçti yani iki idrar testini dün yaptım birtanesini sabah bir tanesini akşam yaptım ikiside silik çizgi aklım çok karıştı

Evet dün gün geçti yani iki idrar testini dün yaptım birtanesini sabah bir tanesini akşam yaptım ikiside silik çizgi aklım çok karıştı
4 günde iğne etkisi geçmez daha. 10 gün sonra falan geçmiş olur diye biliyorum. Ama sana doktorun test günü vermiltir o zaman yap testini bence

Eki Görüntüle 3010062

Eki Görüntüle 3010063

Arkadaşlar 5 şubatta yumurtam toplandı 10 şubatta transfer oldum 5. Gun embriyosuydu. 8. Gun kaset test yaptim hayali çizgi vardı 9. Gun bu testi yaptım silik çizgi oldu hemen doktora kan vermeye gittik sonucum 0.0 yumurta catlatma ignemin uzerinden 14 gun gecti bu testi silik yapan madem igneler ilaclar baska arkadaslarinkini neden yapmiyorda tek benimkini yapiyor kullandigim ilaclarda decavit estrafem ve progestan fitil. Ayni ilaclar neden beta hcg yukseltmiyorda idrara yansiyor. Test yanlis desem iki farkli testle yaptim markasida farkliydi. Gunume daha 3 gun vardi ama doktor tutmamis tutsa 9. Gun 30 40 olurdu dedi 0 olmazdi dedi sizce 12. Gune kadar bekleyim mi benim yasadigim olayi yasayan var mi ?
Sonucunuz ne oldu acaba?

X