Catlatma iğnesi vuruldum bende ondan korkuyorum zatenBeta hcg’yi etkileyecek Çatlatma iğnesi vs olmadıysanız gebelik var gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlatma iğnesi vuruldum bende ondan korkuyorum zatenBeta hcg’yi etkileyecek Çatlatma iğnesi vs olmadıysanız gebelik var gözüküyor
İğneden sonra kaçıncı gününCatlatma iğnesi vuruldum bende ondan korkuyorum zaten
8 marta yani transferden 1 gün önce vuruldum sonra transferin 5 günü tekrar yapmamı istedi doktorum ovitrella ignesiİğneden sonra kaçıncı günün
Yani bugün transferin 9.günü dün testleri yaptı bir sabah bir akşam8 marta yani transferden 1 gün önce vuruldum sonra transferin 5 günü tekrar yapmamı istedi doktorum ovitrella ignesi
Transferden 5 gğn sonrada vuruldun yani. Son iğnenden itibaren 4 günmü geçti. Biraz karışık geldi bana bilemedim. Sen doktorun ne zamn dediyse o zaman yap testi en iyisiYani bugün transferin 9.günü dün testleri yaptı bir sabah bir akşam
Evet dün gün geçti yani iki idrar testini dün yaptım birtanesini sabah bir tanesini akşam yaptım ikiside silik çizgi aklım çok karıştıTransferden 5 gğn sonrada vuruldun yani. Son iğnenden itibaren 4 günmü geçti. Biraz karışık geldi bana bilemedim. Sen doktorun ne zamn dediyse o zaman yap testi en iyisi
4 günde iğne etkisi geçmez daha. 10 gün sonra falan geçmiş olur diye biliyorum. Ama sana doktorun test günü vermiltir o zaman yap testini benceEvet dün gün geçti yani iki idrar testini dün yaptım birtanesini sabah bir tanesini akşam yaptım ikiside silik çizgi aklım çok karıştı
21 de yap dedi testi4 günde iğne etkisi geçmez daha. 10 gün sonra falan geçmiş olur diye biliyorum. Ama sana doktorun test günü vermiltir o zaman yap testini bence
Negatif canimsonuç ne acaba merak ettim.
Sonucunuz ne oldu acaba?Eki Görüntüle 3010062
Eki Görüntüle 3010063
Arkadaşlar 5 şubatta yumurtam toplandı 10 şubatta transfer oldum 5. Gun embriyosuydu. 8. Gun kaset test yaptim hayali çizgi vardı 9. Gun bu testi yaptım silik çizgi oldu hemen doktora kan vermeye gittik sonucum 0.0 yumurta catlatma ignemin uzerinden 14 gun gecti bu testi silik yapan madem igneler ilaclar baska arkadaslarinkini neden yapmiyorda tek benimkini yapiyor kullandigim ilaclarda decavit estrafem ve progestan fitil. Ayni ilaclar neden beta hcg yukseltmiyorda idrara yansiyor. Test yanlis desem iki farkli testle yaptim markasida farkliydi. Gunume daha 3 gun vardi ama doktor tutmamis tutsa 9. Gun 30 40 olurdu dedi 0 olmazdi dedi sizce 12. Gune kadar bekleyim mi benim yasadigim olayi yasayan var mi ?
Tutmadi canim ikinci transfere gidecegimSonucunuz ne oldu acaba?
Dilerim hayırlısıyla olur , dondurulmuş mu vardı?Tutmadi canim ikinci transfere gidecegim
Amin canım herkesin hakkında hayırlısı olsun evet 3 tane embriyo donduruldu biraz ondan içim rahatDilerim hayırlısıyla olur , dondurulmuş mu vardı?
Benim sıfırdan başlamam gerekecek.