5gun embryosu yaptiranlar

Arkadasim dur daha 5.günde test mı yapılır 12.gün yaptırın diyolar 12. Gün nerde 5.gün nerde 😁bu arada bende 24 temmuzda 5.gün embriyosu transferi oldum
Yani bizim aynı gün olmuş transferimiz ya ben yeni üye oldum tam çözemedim de kim ne yazmış kime cvp verdim 😂 sen 6. Gün de test yaptım demiştin sanki sonra 8. Günde pozitif görmüştün. Ben çok heyecanlıyım ve sabırsız 😇

Yani bizim aynı gün olmuş transferimiz ya ben yeni üye oldum tam çözemedim de kim ne yazmış kime cvp verdim 😂 sen 6. Gün de test yaptım demiştin sanki sonra 8. Günde pozitif görmüştün. Ben çok heyecanlıyım ve sabırsız 😇
Aaaa

Şimdi biraz çözdüm sanırım. Aynı günde transfer olmuşuz senin test günün ne zaman? Benim agustos 7sinde ama kafamı karıştıran birşey var agustos 2.sinde normal sartlarda adet günüm eğer 2.sinde kananam gelirse bu hamile olmadıgım anlamına mı gelior acaba ama bana ne olursa olsun 7 sinde test yapmamı soyledi doktorum

Yok cnm onu diyen ben değilim ve transfer günü sayılmadığı için bugün 5.gün aslında ve çok çok erken ,idrarda zaten belli olması için belli seviyeye yükselmesi lazım değerin bizde gebelik varsa bile zannetmiyorum idrarda gozukecegini 😊

Yok cnm onu diyen ben değilim ve transfer günü sayılmadığı için bugün 5.gün aslında ve çok çok erken ,idrarda zaten belli olması için belli seviyeye yükselmesi lazım değerin bizde gebelik varsa bile zannetmiyorum idrarda gozukecegini 😊
Peki canım sende ne gibi belirtiler var kasık agrısı falan var mı ve ilk denemen mi benim gibi offf aklımda deli sorular 😂

Şimdi biraz çözdüm sanırım. Aynı günde transfer olmuşuz senin test günün ne zaman? Benim agustos 7sinde ama kafamı karıştıran birşey var agustos 2.sinde normal sartlarda adet günüm eğer 2.sinde kananam gelirse bu hamile olmadıgım anlamına mı gelior acaba ama bana ne olursa olsun 7 sinde test yapmamı soyledi doktorum
Sen ne kullanıyorsun şu an transferden sonra ,ben progestan iğne estrofem falan kullanıyorum onlari kullanırken adet oluşmuyormuş zaten hemşire öyle demişti

Hayırlı olsun 😍 umarım sağlıklı bi şekilde alırsın bebişini kucagına sonuç nedir peki.? Benimde 5. Gün transfer 24 temmuzda gerçekleşti bende bugun dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm erken mi yaptım acaba ne zman yapsam bi daha?
senin de hayirli olsun canim.ben de pozutiv cikti.ama idrar testini erken yapmisssin bende de 8ci gun pozitiv cikti hem de cokk silik.yani sen acele etmissij😊insallah pozitiv gorursun🥰

Dondurulmuş mu peki bu 2. Transfer yada taze mi? Benim bu ilk denemem ve 5. Güne sadece 2 embriyo gelebildi ikisinide transfer ettiler eğer tutmazsa sil baştan herşey
Arkadaşım benim 4 kere yumurta toplama oldu ,kaliteli yumurtam oluşmuyor benim 1 tane 3.gün embriyosu anca elde edildi o da kötü kaliteydi😔 o yüzden donasyon yaptırdım ben. Taze yumurta şu an transfer yapılan

Yine yanlış yerlere bastım sanırım.. Umarım tutar o zman ikimizde hakkımızda hayırlısı olsun canım haberleşelim ama durumumuzu

X