- 12 Nisan 2012
- 4.389
- 6.587
- Konu Sahibi whispersOFhope
SancaktepeHangi semt?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SancaktepeHangi semt?
Çok uyguna veriyorsunuz evinizi ama 2.5 öyle fiyat mı kaldıSancaktepe
Öyle valla. Ama kiracıya sorsan cokturÇok uyguna veriyorsunuz evinizi ama 2.5 öyle fiyat mı kaldı
1 ayakkabi parasiÇok uyguna veriyorsunuz evinizi ama 2.5 öyle fiyat mı kaldı
Konunuzu bdv taşısanız keşke,daha hızlı sonuç alabilirsiniz sanki. Burayı tesadüfen görüp yazdım mesela
@Mune
Bence haksızlık ediyorsunuz. Ben de konunuzda cevap yazdım,başka üyelerde gayet elinden geldiğince sizi motive etti.Yok bdv'den akil alinmaz. Ben konu actim bugun, gordunuz.
Herkes ev sahibi hayir kurumu mu git tasin yazmaya basladi. Bdv'den sonuc cikmaz, ustune insanin sinirini bozup hungur hungur aglatiyorlar
Bence haksızlık ediyorsunuz. Ben de konunuzda cevap yazdım,başka üyelerde gayet elinden geldiğince sizi motive etti.
Sizin ev sahibimin bir sürü evi var,kiralardan gelen paraya ihtiyacı yok minvalindeki cümlenize bir üye yorum yazdı ve bana göre haklı da kusura bakmayın.
Ev sahibiniz isterse 100 tane kirada evi olur bu kimseyi ilgilendirmez.
Ha 8 binlik kirayı 16 çıkartıyor dediniz herkes size hak verdi.
Ama başkasının malı üzerinden böyle yorum yazmanız yersiz gerçekten
yoo ben üzerime alınmadım zaten,konu sizin değil kimin olursa olsun ben de öyle düşünüyorum. aşırı uçuk zam yapan ev sahiplerine nasıl tepki koyuyorsak,ev sahibinin malını mülkünü hesaplayıp geliri iyi,varlıklı, benden gelecek paraya ihtiyacı yok diyenlere de tepki gösteriler buradaLafim size degil zaten ama son yorumlar gayet kotu. O kadar sikayetciyse ahir gibi evde yasamasin dendi en son. Kimse keyfinden yasamiyor. en azindan ben keyfimden katlanmiyorum.
Benim onu belirtme sebebim tek gecim kaynagi kiraysa diyecek olanlar icindi. Oyle olsa zaten basimin ustunde yeri var haklidir der yol bulmaya calisirim ki aslinda yol bulabilsem simdi de bulurum tabi.
Evet çok uygun kalmış kiranız. Umarım siz de uzlaşırsınız.Öyle valla. Ama kiracıya sorsan coktur
Şimdi iyi kiracimiz var ama ben kiracı olsam en azindan zam zamanı, orta yolu bulurum.
Bidahaki zam zamanına eriyor zaten artik.
Bu zor zamanlarda,,kendimi onların yerine koyuyorum , stresli bir zaman.
Burda hep konular açılıyor. Abartmak istemiyorum ama en azından 7.500 olabilir. O da zam zamanı.
Etrafınızda kiralar ne durumda?Merhaba, günümüzün klasikleşmiş konularından olan ev sahibi kiracı konusu ile geldim. Durumumuzun şöyle bir farklılığı var diye yemi başlık açmak istedim. 2 senedir oturduğumuz ev. Geçen sene %25 oran yasal olmasına rağmen biz %40 zam yapmıştık. Sonra ev sahibi evi sattı. Üzerine aynı kiradan 6 ay oturduk. Şimdi Haziran’da 5000 tl olan kirayı 16.000 tl yapmak istiyor. Benzer durum ile karşılaşanlar nasıl bir yol izledi? %100 zam desek bile ikna olacak gibi değil.
Şu an bu evden çıksak 20.000’e verirler diye düşünüyorum. Kiralar biraz abartıldı oturduğum sitede.Etrafınızda kiralar ne durumda?
Haklarımızı biliyoruz, yüzde yirmibeş zam yapıp geçebiliriz ama insaflı davranıp 9,500 teklif ettik. Bakalım ne cevap gelecek.Kanun kiracılardan yana, haklarınızı bilmeden hareket etmeyin. Haklarınızı öğrenip kar/zarar dengesi yaparak hareket etmelisiniz. Avukata danışmamak danışmaktan daha pahalıdır.