- 1 Nisan 2013
- 5.023
- 3.601
yok canim ya ayakkabimin bagcigi cözülüp pedala dolanmis düstüm cok kötü ondan öylezorladın mı ki acaba bi kaç gün bisiklet binme istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim ya ayakkabimin bagcigi cözülüp pedala dolanmis düstüm cok kötü ondan öylezorladın mı ki acaba bi kaç gün bisiklet binme istersen
11. gün beginner seviye pilatesim de tamamselamlar ben geldim :)
sabah uyaninca 9`da 2 taze incir
kahvalti 10:30
1 porsiyon kirmizi biber sote,
1 kk ezine,
5 zeytin,
1 salatalik
1 yk tahin pekmez
aksam 15:25
1 tabak fasulyeli bulgur pilavi (dünden fasulye artmisti onu degerlendirdik)
1 kase yogurt
acikirsam bir seyler yerim aksam belki, dün bisiklet bindim 15 dk kadar düstüm dizim cok aciyor
off çok fena olmuş geçmiş olsun içim gitti resmenyok canim ya ayakkabimin bagcigi cözülüp pedala dolanmis düstüm cok kötü ondan öyle
evde tan ballıkta yokmuş ya sorma meyveyle geçiştirdimçok geçse balık gece gece pek iyi olmaz tavuk daha iyi gibi görünüyor
meyvede tok tutar midende birşey olur en azından ne yedin kızevde tan ballıkta yokmuş ya sorma meyveyle geçiştirdim
cok tesekkür ederim mosmor dizim ama onun disinda pek bi sorun yok, diz cökemiyorum pek fazla :)off çok fena olmuş geçmiş olsun içim gitti resmen
ÜZÜMmeyvede tok tutar midende birşey olur en azından ne yedin kız
SUPERSİN BU HAFTA KIZ İSTEMEYİ HALLEDEYİM 1 HAFTADIR ELBİSE AYAKKABI TAKI DİYE KOŞTURMAKTAN HERŞEYİM ŞAŞTI SABAH BOGAÇA YEDİM YAĞLI YAĞLIsabah uyaninca 9 gibi
1 adet kuru incir yedim, (iyiki de yemisim baska hic bir sey yiyemedim sonra)
saat 13`de
2 adet taze incir attim agzima (ancak firsat oldu)
saat 14:15
1 adet sütlü simit (normal simitten daha kücük oluyor bide daha yumusak oluyor)
1 domates, 1 salatalik (z.yagli)
yarim kk ezine,
2 tatli kasigi süzme yogurt
saat 18:35
3 adet taze incir,
1 adet seftali
günümü bu sekilde kapatiyorum :), bugun pilates yok, 20 dk bisiklet bindim.
saat 18 civari,selam:)
kahvalti 9:30
1 tabak karpuz,
1 kk keci peyniri
ögle 13:20
1 tabak kabak kavurmasi,
yarim kase süzme yogurt yedim.
bugun artik ana ögün yapmam baska aksama acikirsam, yogurt meyve bir seylerle gecistiririm diye umuyorum