52'den 85'e?? Bunu kendime nasıl yaptım??

mer93

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2017
327
302
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Ve sitenin işleyişini tam bilmediğimden başlık açayım dedim.

ben şubatta 25 yaşıma gireceğim. bundan 4 sene önce 52 kiloydum. antipsikotikler ve antidepresanlara başladım özel sebeplerden. 8 ayda 18 kilo aldım. sonra biraz duruldum ama zamanla 85e kortizon tedavisi de sağolsun ulaşmış bulunmaktayım.

gece yeme huyum var bir de.

Çok acil ama sağlıklı bir şekilde 60 kilo olmak istiyorum.

yardımcı olur musunuz destek ve psikolojik motivasyon grup olma hissi gerek bana. spor salonuna gidemiyorum ama gitmeyi çok istiyorum. neden gidemiyorum çünkü 1.si herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorum kiloma vs.
2.si ağır spor yapamıyorum hemen yoruluyorum dayanamıyorum
3.sü yazılıp yazılıp gitmemek parayı boşa attığım hissi vs.

neyse çok konuştum. önerileriniz neler?

Merhaba .. hoşgeldin öncelikle:KK200:

bak sana şimdi kendimi yazayım 24 yaşında 87 kiloya kadar çıkmış şimdi de 61 kilo olan biriyim spor salonuna gitmeme sebeplerinin hepsi bende de vardı çok çok iyi anlıyorum seni yazdığım 2 tane topic ve kendime ait birde spor günlüğüm var . Seni hepsine bekliyorum , bu işte önemli olan motivasyon ve süreklilik .İlaç dolayısıyla aldığın için kiloları hemen gider diye düşünüyorum çünkü kalıcı kilolar değil şimdi seni bahsettiğim topicte etiketleyeceğim :KK200:

Merhaba .. hoşgeldin öncelikle:KK200:

bak sana şimdi kendimi yazayım 24 yaşında 87 kiloya kadar çıkmış şimdi de 61 kilo olan biriyim spor salonuna gitmeme sebeplerinin hepsi bende de vardı çok çok iyi anlıyorum seni yazdığım 2 tane topic ve kendime ait birde spor günlüğüm var . Seni hepsine bekliyorum , bu işte önemli olan motivasyon ve süreklilik .İlaç dolayısıyla aldığın için kiloları hemen gider diye düşünüyorum çünkü kalıcı kilolar değil şimdi seni bahsettiğim topicte etiketleyeceğim :KK200:
Hemen bakıyorum çok teşekkür ederim :KK200:

Şuan 80 kiloyum ilk hedefim 2 ay içinde olabildiğince zayıflamak. Sonraki hedefim 65 kiloya düşmek bir sonraki hedefim 55e düşmek ve son hedefim fit kalmak. Bunun için 1.si spor salonuna 1 yıllık yazıldım. 1 yıl içinde 55i görmek istiyorum. 2.si sebze protein ağırlıklı besleneceğim. Karbonhidrat’ı en aza çekeceğim. Haydi başarılar bana:KK200:

Şuan 80 kiloyum ilk hedefim 2 ay içinde olabildiğince zayıflamak. Sonraki hedefim 65 kiloya düşmek bir sonraki hedefim 55e düşmek ve son hedefim fit kalmak. Bunun için 1.si spor salonuna 1 yıllık yazıldım. 1 yıl içinde 55i görmek istiyorum. 2.si sebze protein ağırlıklı besleneceğim. Karbonhidrat’ı en aza çekeceğim. Haydi başarılar bana:KK200:
başarılar cnm sana önerim cuma zayıflama takımları onlara katılabilirsin grupça hareket etmek insanı daha çok motive ediyor
bir ikincisi gece atıştırmaları çok tehlikeli aman kuzum dikkat

X