50tlik hediye onerisi

Kitap alabilirsiniz.

Bir deneyim veya aktivite bulabilirsiniz; örneğin bir konser, bir kurs, bir masaj. (Bulunduğunuz ilde fiyatı aşmayan aktiviteler var mı, bilmiyorum tabi.)

İhtiyacı olan bir şeyi, küçük de olsa karşılamanız da mutlu eder. Örneğin bir termosa ihtiyacı vardır. Sağlıklı yaşam için bir cam şişe istiyordur. Bir düşünün.

Bir zevki varsa, ona yönelik bir hediye olabilir. Örneğin kahve seviyordur, bir french press ile güzel bir kahve alırsınız.

Sevgilinizi tanıyan sizsiniz. Evet 50 tl az gibi gelebilir çoğuna ama bence üzerine düşünülmüş olması yeterli. Ve özel günlerin bir tüketim vesilesine dönüşmesinin de önüne geçilmiş olur. İhtiyaç olmayan, kullanılmayacak şeylerin hediye adı altında alınmasına karşıyım.

Sosyopix diye bir yer var anlamli yildonumlerine ozel forografli hediye yapiyorlar, ustelik kargo adresine direk erkek arkadaşının adresini verirsen direk ona gider. 35-50 tl arasi kucuk ama anlami buyuk guzel bir hediye yollayabilirsin. Bakmani tavsiye ederim

Soguk bir yerde yasiyorsa atki bere alabilirsiniz.

Sevdigi bir tiyatro oyununa konsere gidebilirsiniz.

PS oyunlarini seviyorsa oyun alabilirsiniz.
Sevdigi bir film muzik Cdsi alabilirsiniz.

Selam kızlar.. erkek arkadaşıma düşük bütçeli bkz: 50tl
Hediye almak istiyorum tişört gömlek parfüm filan almıştım hep bunlari aliyorum işe yarar başka ne alabilirim. Bulamadim bir türlü :110::110:

Ben yeni hediye aldım sakal bıyık bakım seti:halay:biraz dalgasına mıaldım bilmiyorum gördüm öyle 25 tl denesin bakalım neymiş diye düşünerek aldım sakal bıyıkların da sever böyle bişey düşünebilirsin

Saat aldın mı dicem kesin almışsındır

Güzel bi çerçeveye ikinizin resmini koyup hediye edebilirsin çakmak almadıysan belki alabilirsin güzel bi kitap alabilirsin okumak için. Fırsatbufırsat yada fırsat.me grupanya gibi sitelerde güzel mekanlarda yemek fırsatları oluyor kişi başı 50 tlye çok güzel mekanlardan birine yemeğe götürebilirsin. Masa saati alabilirsin kaliteli bir tane sabah alarmını kullanması için. Yaz geldi yakıştırabilirim diyosan gözlük alabilirsin şapka alabilirsin alacak şey çok aslında çıkıp gez istersen bi avm falan:21:tuttuğu takima ait bi şey de alabilrisin futbolu seviyorsa yada ne bileyim 1 film, patlamış mısır, cips, kola, yanına da 2 güzel kupa, kuruyemiş filan onun da sevdiği atıştırmalıkları içeren sinema paketi gibi bi kutu hazırlayıp sinema akşamı yapabilirsiniz. Yada harika bi pasta yanına poğaça falan yap erkekler onu da sever:KK70:daha bir çok şey var aklıma gelmedi böyle böyle düşünsen çooook çıkıyor ama zaman almaya gelince bi anda fikirler tükeniyor:KK70:

Eğer ki teşbih kullanan bir tipse veya araba vs varsa bir teşbih alıp ben varken ellerim ben yokken bu olsun ellerinde tarzı birşey olabilir bilmiyorum çok mu kıroluk yaptım ben şimdi hhahaha:KK71:

Fotoğraf makinesinin çekme yeri neydi adı unuttum o şekil kahve termosları var.. ben bayıldım çiçek sepetinde var..

Back
X