50tlik hediye onerisi

Pulmicort_Combivent

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.072
374
123
Selam kızlar.. erkek arkadaşıma düşük bütçeli bkz: 50tl
Hediye almak istiyorum tişört gömlek parfüm filan almıştım hep bunlari aliyorum işe yarar başka ne alabilirim. Bulamadim bir türlü :110::110:

Bu bütçe ile saydıklarınizdan başka birşey almaniz zor.
Takim elbise giyiyorsa,kol düğmesi yada kravat+mendil setler var o tarz birşey olabilir belki diye düşündüm.
Spor giyiniyorsa spor şapka olabilir belki yazlık şort yada deniz şortu tarzı birşey.
Bütçeniz çok kısıtlı,seçenekler az bu sebeple.
Çıkıp gezin,boyner,ykm tarzı bir mağazayı,belki orada kafaniza yatan,bütçenize uyan başka alternatifler bulursunuz.

Hep alıyorum sıktı artık
kupaya resminizi bastirsaniz,sicak bir sey icerken resim ortaya cikiyor ama kac tl bilmiyorum. Puzzle severse 1000lik puzzle alin. Kitap alabilirsiniz bence en guzel hediye ama karsidakinin zevkine uymali. Kadin olsa hic dusunme direkt mutfak esyasi, makyaj malzemesi al derdim. Kadinlara alinacak daha cok sey var ya :KK53:

Ne iş yapıyor masada çalışıyorsa çerçeveli masa saatı tarzı dekoratik bir şeyle düşünebilirsiniz.

Hediye yerine kendiniz gidin yanına.eğer aynı şehirde degilseniz,şehirler aynı ise yemeğe sinemaya götürebilir sevdiği aktiviteleri beraber yapabilirsiniz

Back
X