canım etki ediceğini sanmıyorum soğuk suda etkisini salmaz sıcak suya 1 tatlı kaşığı koy ağzını kapat bişeyle demlensin 10 dk sonra iç. bende 1 haftadır kullanıyorum henüz bi etki farketmedim ama bakalım azimliyim
benim kullandığımda yasmindi.dediğim gibi iştahımın açılması belki psikolojik belkide başka bir faktörden bilemicem ama arkadaşım haptan olduğunu söyleyince bırakmıştım.gögüslerim 75i bile dolduramazken 2 aylık gibi bir sürede 80 beden taktım ve benim gibi olumlu sonuçlarını gören kişiler hiç az değil.arkadaşım senelerdir kullanıyor ve cildi pürüzsüz,kist problemine karşın doktor tavsiyesiyle başlamıştı.gögüsleri gerçekten çok gelişti birebir bende ve onda şahit olmasam haklısın derim kesin konuşma bence.herkez deneyimlerini paylaşıyor ve sende etki etmemiş bukonuda demekki:80:doğum kontrol haplarının HEPSİ ASLA VE ASLA göğüslerde büyüme ya da kilo alma gibi etkiler göstermez.. . hepsi doğum kontrol amaçlıdır ama içerikleri kısmen değişiklik gösterir. vakti zamanında ben de Yasmin kullanmıştım ne bir göğüste dolgunluk ne de kilo alma gibi bir etki göstermemiş bilakis 3 kilo zayıflamıştım,üstüne selülitlerim olmuştu..
annikacım belki yazdın da ben göremedim.ölçülerin kaçtı kaç oldu merak ettim.bende saç dökülmesi yaptı diye 1 paketi olduğu gibi çöpe atmıştım.bugün annemi koştura koştura aktara gönderdim (ben çalışıyorum) akşam gidince içerim artık.bir şey daha sorcam ezmek şart mı ya ezmeden de demlesek olur dimi.kızlar bilen varsa yardımcı olsun
bu kadr kolay olsaydı inanın cok farklı olurdu we herkes yapardı..bir haftada 7 cm ne demk yaa .. we 50 tane arkadasın war byan we hepsınınde göğüslerının kucuk olması tuaf geldi bana.. nyse fazla üstune gtme saglığından olursun..
ben hayıtı bugün aldım biraz önce demledim 1 tatlı kaşığı koydum 1 bardağa aktarda çektirdim bide ben toz haline getirttirdim içtim birazcık ama acayip boğazımı yaktı hala yanıyor boğazım neden acaba sanada oluyomu böyle ne yapsamki yanlışmı yaptımki biyerde
doğum kontrol haplarının HEPSİ ASLA VE ASLA göğüslerde büyüme ya da kilo alma gibi etkiler göstermez.. . hepsi doğum kontrol amaçlıdır ama içerikleri kısmen değişiklik gösterir. vakti zamanında ben de Yasmin kullanmıştım ne bir göğüste dolgunluk ne de kilo alma gibi bir etki göstermemiş bilakis 3 kilo zayıflamıştım,üstüne selülitlerim olmuştu..
arkadaşlar bu hayıt ne nerde satılır , fiyatı ne kadardır.Birde sağlık açısından ilerde başka sorunlara sebep olabilir mi dr soran varmı.
arkadaşlar bu hayıt ne nerde satılır , fiyatı ne kadardır.Birde sağlık açısından ilerde başka sorunlara sebep olabilir mi dr soran varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?