50 kilo kızlar yardıma gelin :)

cıkan sonuc
zayıfların tatlıyla arası yok
ekmek pek tuketmıyor
asıtlı seyler pek ıcmıyor
genelde etcıl
abur cubur yerıne meyve yemeyı tercıh edıyorlar

:D

e bu saglıklı yasam bildigin

ilginç. sebze yiyen kilo mu alir?

kımse sebze yıyen kılo alır demedı :)
et proteın demektır uzun surede tok tutar
sebzeler karbonhıtrattır tek basına yeterlı degıldır

zayıf olanların yazdıklarını oranladıgımızda bende dahıl :) genelde proteın agırlıklı beslenıyorlar
buda onların neden zayıf oldugunu soyluyor :)

kımse sebze yıyen kılo alır demedı :)
et proteın demektır uzun surede tok tutar
sebzeler karbonhıtrattır tek basına yeterlı degıldır

zayıf olanların yazdıklarını oranladıgımızda bende dahıl :) genelde proteın agırlıklı beslenıyorlar
buda onların neden zayıf oldugunu soyluyor :)
denemeye değer. bol etli tavuklu yapcam evde :Dşekeri unutmuşum çikolatayi da unuttum 9 gündür topiğe katıldığımdan beri dikkat ediyorum. :)
umarim uygulayacagim:)

cıkan sonuc
zayıfların tatlıyla arası yok
ekmek pek tuketmıyor
asıtlı seyler pek ıcmıyor
genelde etcıl
abur cubur yerıne meyve yemeyı tercıh edıyorlar

:KK70:

e bu saglıklı yasam bildigin
27 yaşındayım bende yeni fark ettim esime diyorum ki ya hayatım ben senelerdir aslında sağlıklı beslemiyormuşum farkında olmadan 😃😃😃🤭🤭

ama bu kısıye gore degısır kı :)
ben mesela etcilim cok yerım etı kuruyemısıde cok yerım gunde 1 kase leblebı yedıgım olur bu benı korur
baskası benım gıbı yese kılo alabılır

herseyın metabolızması farklı

hergun baklava yıyerek de kıloyu koruyabılırsınız o onemlı degıl bence tartıya rakama da tartılmamak gerek

onemlı olan yag kas hacmınız

ve vucudunuza neyın yaradıgı

mesela domates yedıgımde ben kılo alıyorum ? ama 50 kılo baska bırı domates cok yıyorum dıyebılır

sorumun cevabını verdiğinizi söylemişsiniz 59 kiloya nasıl düştüğünüzü anlatıyorsunuz 20 kilo nasıl verediğinizi. ben nasıl kilo verdiniz gibi bir soru sormadım. zaten 50 kiloda olanlara sordum. sizin yolunuz daha sağlıklı ve size göre daha faydalı olabilir fakat açıkçası kendiniz için bir konu açıp nasıl 20 kilo verip 59 kiloya düştümü anlatsaydınız daha iyi olurdu çünkü benim ilgilendiğim şey normalde sürekli yıllardır zayıf olanlar ve verdiğiniz bilgilerin yeri bu konu değil :) sevgiler.

50 kiloyum boyum 1.55 kisalarin bilgilerini istemiyorsun ama:))

45 kilo olsan isterdim :) şaka bi yana dışardan hiç bişey yapmıyor gibi görünen ama hep zayıf olan insanlar var. bense o kadar çabaya rağmen zayıf değilim. cipsin tadını unuttum mesela kola falan asla içmem çikolata bile çok nadir o kadar sağlıklı besleniyorum ki canan karatay ödül verir. :D bence bu işin sırrı sağlıklı beslenmek değil çünkü sağlıklı beslenerek belli bir kilonun altına düşülmüyor. belli bir kiloda kal o zaman diyecekler :) işte ona da gönül razı değil.

45 kilo olsan isterdim :) şaka bi yana dışardan hiç bişey yapmıyor gibi görünen ama hep zayıf olan insanlar var. bense o kadar çabaya rağmen zayıf değilim. cipsin tadını unuttum mesela kola falan asla içmem çikolata bile çok nadir o kadar sağlıklı besleniyorum ki canan karatay ödül verir. :D bence bu işin sırrı sağlıklı beslenmek değil çünkü sağlıklı beslenerek belli bir kilonun altına düşülmüyor. belli bir kiloda kal o zaman diyecekler :) işte ona da gönül razı değil.
45 kiloda hasta gibi olurum suan bile cok zayifsin diyolar. 20 yasindaki kilomdayim bana gore iyi..

Ssdece saglikli beslenmek degil tabii.. ne yedigin degil ne kadar yedigindevonemli., mesela bagirsaklarin ne alemde? Her gun tuvalete cikiyo musun? O bile onemli. Siskinlik yapan seyler yiyosan o da kilo verdirmez. Kalori hesabi yapsan?

Heyoo bunu birkaç kişiden duymak süper
20190330_084852.webp

Ama kahvslti cidden gunun en onemli
Ogunu.. ne demis atalar.. kahvaltiyi kral gibi, ogken yemegini prens gibi, aksam yemegini fakir gibi yap:)
Son zamanlarda intermittent fastinge merak saldım. Ve kahvaltının tamamen efsane olduğunu öğrendim. en sağlıklı beslenmenin 2 öğün olduğunu, kahvaltı önemlidir efsanesinin Kellog’s gevrek firması tarafından tamamen duygusal amaçlarla çıkarıldığını, uyandıktan 4-5 saat sonra yemenin en sağlıklısı olduğunu söylüyor dohturlar 😁😁😁

Son zamanlarda intermittent fastinge merak saldım. Ve kahvaltının tamamen efsane olduğunu öğrendim. en sağlıklı beslenmenin 2 öğün olduğunu, kahvaltı önemlidir efsanesinin Kellog’s gevrek firması tarafından tamamen duygusal amaçlarla çıkarıldığını, uyandıktan 4-5 saat sonra yemenin en sağlıklısı olduğunu söylüyor dohturlar 😁😁😁
Valla mı?
Bende simdi oglene kadar hic bise yemem mesela acikmam da zaten efsanemiymis kahvalti olayi 😛😃😃😃

O kadar cok sey soyleniyorki bu konularda:) ben kendi tecrubelerime dayanaraktan soyluyorumki kahvalti cok onemli.. tum gun guclu bi kahvaltiyla enerjik oluyosun ve yakiyorsun zaten o yediklerini.. ha istediginide ye ayrica o da cok buyuk luks:) ama kahvalti yapmazsam kan sekerim dusuyor ve cikolatalara saldiriyorum

Back
X