50 kilo kızlar yardıma gelin :)

arkadaşların bir kısmı konuyu yanlış anlamış ya da ben tam açıklayamamışım. kızlar aslında nasıl diyetle 50 kiloya indiğinizi ya da yiyip yiyip kilo alamıyorum demeniz için sormadım. yiyip yiyip kilo almayanları da kıskandığım için lütfen bu bilgiyi kendilerine saklasınlar :) merak ettiğim şey normal sağlıklı seyrinde 50 kilo kısa olmayan hanımlar bir günde nasıl besleniyor neler yapıyor. tam açıklayamadığım içn hepinizden özür dilerim. :)

ama bu kısıye gore degısır kı :)
ben mesela etcilim cok yerım etı kuruyemısıde cok yerım gunde 1 kase leblebı yedıgım olur bu benı korur
baskası benım gıbı yese kılo alabılır

herseyın metabolızması farklı

hergun baklava yıyerek de kıloyu koruyabılırsınız o onemlı degıl bence tartıya rakama da tartılmamak gerek

onemlı olan yag kas hacmınız

ve vucudunuza neyın yaradıgı

mesela domates yedıgımde ben kılo alıyorum ? ama 50 kılo baska bırı domates cok yıyorum dıyebılır

arkadaşların bir kısmı konuyu yanlış anlamış ya da ben tam açıklayamamışım. kızlar aslında nasıl diyetle 50 kiloya indiğinizi ya da yiyip yiyip kilo alamıyorum demeniz için sormadım. yiyip yiyip kilo almayanları da kıskandığım için lütfen bu bilgiyi kendilerine saklasınlar :) merak ettiğim şey normal sağlıklı seyrinde 50 kilo kısa olmayan hanımlar bir günde nasıl besleniyor neler yapıyor. tam açıklayamadığım içn hepinizden özür dilerim. :)
3 kilo için mi soruyorsun yoksa bunları :27:

zaten bılınclı beslenıyormussunuz :)
işte düzenli olmuyor. Bi bakıyorum supanglenin dibini sıyırıyorum nerdeyse ekmekle kazıycam :D ama topiğine baktım bayıldımmm o tarifleri deniycem harikasın gerçekten.. Ne marifetli hatunsun maşallah ❤️ bu arads bende rendelemekten nefret ediyorum :D

işte düzenli olmuyor. Bi bakıyorum supanglenin dibini sıyırıyorum nerdeyse ekmekle kazıycam :KK70: ama topiğine baktım bayıldımmm o tarifleri deniycem harikasın gerçekten.. Ne marifetli hatunsun maşallah ❤ bu arads bende rendelemekten nefret ediyorum :KK70:
:D :D :D
ya donemsel o cıldırmalara tarıfler yardım ettı
bır sure sonra o ısteklerım de gectı
ellerımle baklava falan yapıyorum tadına bıle bakmıyorum canım ıstemıyor artık yedıgımde de dokunuyor vucudumu sıvılce basıyor
gluten den arınınca ... :)

sadece zamana ve sabıra ıhtıyac var

malesef hıc yapmadım
benımde kucuk cocugum var ve bırakabılecegım kımse yok cunku
zaten ben spor yapınca kılo alan bırıyım ıyıce kılo vermeyı bekledım bu yaz yuzerım bol bol
hareket ettıkce acıkıp yıyorum :KK70: oyuzden kılo verme asamasında hareket etmedım
doktorum zaten en guzel hareket gunde yarım saat yurumektır demıstı heryere yuruyerek gıdıyorum genelde
Maşallah çok güzel vermişsiniz .
Bende 20kg vermem gereko_O
Kahvaltiyi ekmeksiz bir türlü yapamiyorum ,aileme yemek hazirliyorum tabiki onlarla beraber oturup yiyorum.
Birde ailem sebzeleri hiç sevmiyor ,ister istemez pilav,makarna ve patatesli yemekler oluyor ve iki yemek hazirlamak icin ne gücüm var nede zamanim.
Off...ben kendimi saldim ...

Maşallah çok güzel vermişsiniz .
Bende 20kg vermem gereko_O
Kahvaltiyi ekmeksiz bir türlü yapamiyorum ,aileme yemek hazirliyorum tabiki onlarla beraber oturup yiyorum.
Birde ailem sebzeleri hiç sevmiyor ,ister istemez pilav,makarna ve patatesli yemekler oluyor ve iki yemek hazirlamak icin ne gücüm var nede zamanim.
Off...ben kendimi saldim ...
sımdı dıyeceklerımı zamanında bana dedıklerınde hadı be ordan derdım :D bunu bılerek yazıyorum
ekmek aslında yemegın tadını ölduruyormus
bızde hersey dürümlü ekmeklı ekmeklerımız bıle sade cayla yemek gıbı yenır yemek sehrındeyım kebap sehrındeyım dusunun

ekmek aklıma gelmıyor artık
tamamen alıskanlıkmıs
onun yerıne yemek yanına yogurtlu kerevız salatası kı bence bu dunyanın en guzel bulusu kım kesfetmısse allah razı olsun :D kerevızı havucu rendeleyıp yogurtluyoruz ıcıne 1 dıs sarımsak da konabılır ustune yagda bıber de gezdırebılırsınız cevız de yakısır
nerdeyse lakabım kerevız oldu :D ekmek yerıne bu meze
cevız badem
ayran
salata
bunlar yetıyor gercekten :)

yok yok :) teşekkür ederim zaten konudan yeterince sapılmış. herkes sorumdan başka şeyler söylüyor bende okuyorum gece gece :KK70:
aslında tam da sorunuzun cevabını verdık 50 kılo ınsanlar nasıl beslenıyor anlatıyoruz ıste :)

1.60 boy,52 kiloyum. 15 yaşımda bir yolculuk esnasında lıkır lıkır kola içerken tiksindim.o günden sonra bütün asitli, gazlı içeceklere karşı tiksinti oluştu.öyle ki maden suyu bile içmem.Lokum, baklava,çikolata , bisküvi vb. manyağıydım; çok tükettiğimden olmalı ki daha 16 ,17 yaşlarında onlardan da yememeğe başladım. Daha yeni yeni baklavaya ısınıyorum ama bir dilimden fazlasını yemem.yemekten hemen sonra asla tatlı türlerini yiyemem. 1,2 saat geçmesi gerek. Sabah, öğlen , akşam az yerim(aralarda atıştırıyorum).Son zamanlarda kilo almaya başladım nedeni hareketsizliğim.Eskiden işe gitmek için 30 dak. yürürdüm,çok da iyi geliyordu.Son bir, iki yıldır eşim beni işe bıraktığından yürüyemiyorum. Birazda tembellik oluştu sanırım.50 kilodan fazlası göbeğe yükleniyor bende. Kendimi İyi hissetmediğimde yemekten kesilenlerdenim. Bu arada ekmeği de nadir yerim.

Ben kocaman tabağı doldurup ham hum yiyemiyorum. Ufak tabak, küçük öğün bir de yemeği çiğneyerek yavaş yavaş yiyorum. İnsanlar aslında yemeği ağzında iki kere ezip lop diye yutuyor. Ben onu yapamıyorum illa iyice çiğnemem lazım. Tembel olduğum için de yavaş yiyorum :KK53: Bunların kiloyu çok etkilediğini düşünüyorum.

Uyumama 3-4 saat kala yeme işini bırakıyorum. Hiçbir şey yemiyorum yoksa midem rahatsızlanıyor. Bunun da kiloya etkisi çok fazla. Yani tembelliğim ve midemin hassaslığı birleşince ortaya 45 kilo çıkıyor.

Bunlar dışında aman şeker yemeyeyim, çikolatadan uzak durayım demiyorum. Bence her istediğinizi ölçülü yemek zayıf kalmanın tek kuralı. Tabi bunu popomdan uydurdum doktorlar daha iyisini bilir çok da güvenmeyin lafıma :KK53:

Sevmediğim insanların yanında da yiyip yiyip kilo almadığımı söylüyorum. Yalaaann... Bir avuç yiyebiliyorum tek sırrım bu :KK70:

Bende 10 kilo vererek düştüm bu kiloya ama eskisi gibi yiyemiyorum maalesef. Biraz abartayım alıyorum hemen ertesi gün yine hüsran.. .... az yemeye çalışıyorum :110:

Ben herşeyi yiyorum ama az az yiyorum hacı, tıka basa yemiyorum hele ki akşam saatleri, bide normal su yerine limonlu su içiyorum yağ yaktığı için

yiyoruz yiyoruz kilo almıyoruz hahah.metobolizma hahha.diyenler de olacaktırFormda kalmaya çalışanlara sorun bence.
Benimki de mesela çok tuhaf kendimi kısıtlamadan bir çok iştahlı bir de aşırı iştahsız dönemlerim oluyor çok şükür. iştahlı dönemde arka arkaya 5 cheeseburger yediğim,iştahsız dönem de bir gün hiç yemek yiyemediğim oluyor ya da bir hafta boyunca saat akşam 7 ye kadar yemediğim oluyor. Sanırım bu bir rahatsızlık ama memnunum.

not: 51, 168
Ama gercekten yiyiyp yiyip kilo almayanlar var(dı) misal ben
1.73 boy ve 53kiloydum.sabah bir ekmek bitirmeden kalkmazdım sofradan.kola hastasıydım mesela,yanında illa çikolatamda olacaktı.evlendim 48kiloya düştüm.sezeryanla dogum yaptım.60 kiloda kaldım.ikinci sezeryanımı oldum ve suan 57kiloyum.yememden kısamıyorum malesef ama eski kiloma dönmeyi cookk istiyorum.57az diyenler olacaktır ama ben karnımın sırtıma yapısık oldugu dönemleri özlüyorum:)

kilo alayım diye iç organlarınızı yağlandırmayın Allah muhafaza..

Konu sahibi arkadaşım çöp gibi olanlara bakıyorum, offf çookkk acayip yerim diyorlar genelde. Ama normal bi tabağın yarısını ancak bitiriyorlar. Benim gibi hamur işlerini tatlıları gömsünler de göreyim öyle mi olcaklar.

Bu arada kuru zayıf değilim şişman da değilim, her şeyden yiyorum baktım boğazımdan taviz veremiyorum bende kardiyo ve pilatesle form tutuyorum :))
Yağ adına hiçbir şey yok ama biraz genetik ,biraz spor biraz da yeme alıskanlıgının etkisi var bence kilo konusunda

Size yardımcı olayım boyum 1.54 ve 48 kiloyum bu bazen 50'ye kadar cikiyor. Yemeniz gerekenler ise sabah kahvaltı ve akşam yemeği aralar içinse meyve. İkisi arasında çok acikabilirsiniz başlarda. Ama sabırlı olmak gerek. Günde yaklaşık 1 lt su içmeyi unutmayın. Kolay gelsin.

168 - 55 KG. senelerdir milletin iğrenç dediği karışımlarla 1 öğün atlarım. kahvaltı yada akşam farketmez. kafama göre düzensiz spor yaparım. düzensiz yerim hiç düzenli yemek yediğimi bilmem yaşım 32. sabah 10 a kadar kahvaltı yapamam tek derdim bu, çok erken kalkmış ve acıkmışsam o karışımlarımı yerim, öğlen kahvaltı yaparım ve muhakakka o kahvaltıda yumurta, peynir ve maydonoz yerim olmazsa olmaz sofraya küserim . öğlen ve akşam arası ne bulursam onu yerim, bulursam sağlam yerim, bulamazsam çay sigara kahve çikolata. akşam da hava karardıktan sonra yemek yemek bana bulantı kusma yapıo. ondan sebep onu da yapamıyorum. ömrümde 1 kez 65 i gördüm. o sene ne ders ne iş, ve düzenli yemek yedim, hep evdeydim. ozaman anladım, bana oturmak yağ yapıyo :-) ama çok sağlıklıyım işte sorun bu :rolleyes: tek sorunum genetik Anemi oluşum ve bir türlü çözüm bulunamayan çocukluğumdan beri süregelen B12 eksikliğim. Arada düzensiz de olsa kısa süreli düzenle ve özenle yaptığım spor, Karışımlarım sağolsun, millet yerken iğrenç dese de, onlar beni koruyor :cool::KK70:

Son düzenleme:
ben bu konuyu okuyunca :KK53::ıslık:
iki ögün ve yemegi bitirmeden birakmak. vay bee.:)
ben iki ögüne alışamadim...:confused:

167 boyundayım
Kilom 45
😛😛😛😛 magazalardan zor kiyafet bulurdum eskiden Allah'tan 0 beden zayıflık modası çıktı da 25/32 beden pantalonlar üretildi 😛
Ben tam bir acgozluyum
Ama yiyip yiyip kilo alıyorum diyemem. Oyle birsey yok çünkü.
Mesela bir döner yiyorum lavasa sarılı dibini birakiyorum 1 pizza söylüyorum 4 dilim yiyorum 2 dilimi birakiyorum doyuyorum çünkü
Yine cevremdekilere gore cok yiyormusum
Hepte bunu soylerler
Kaynanamin 85 kiloluk komsusu yani o kadar vardir o kadin, ben ondan daha cok yiyormusum:işsiz:
Ben asla tatlı yemem. Sevmem çünkü dogumgunu pastamdan senede 1 kez 1 dilim,esimin pastasindan bir dilim
Fıstık ezmesi yetiyor bana
Kuru üzüm badem ceviz cok tüketirim

Kahvalti asla etmem gune kahveyle baslarim.
Kahvaltida tuketilen besinleri sevmem. Mesela yumurta 😡🤮😑😐😐😏

Kahve ictikten 3 4 saat sonra biseler yerim
Abur cubur severim ama her gun tuketmem haftada 1
Muz cok yerim
Muz tok tutuo sanirsam
Ayrica ben etciyim. Sebzeci degilim. Belki ondan zayifimdir o da var.

Sebze neden yiyim ki?

Onun harici yesil mercimek kuru fasulye gibi baklagilleri tuketirim. Zeytinyagli taze fasulye tek ve en sevdigim sebze yemegidir.

Kola icmem asitli hicbise icmem neredeyse. O da var.
Icki icmem. Nadiren icerim
E bida sigara iciyorum. Sinirli biriyim sigara icip kendimi yiyince yediklerimin bi anlami kalmiyor hahahahahahaha😂😂😂

Back
X