50 kilo kızlar yardıma gelin :)

twenty4

başlangıç 56 hedef 53
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
344
416
103
arkadaşlar benim yıllardır hayalim 50 kilo olmak incecik hatunları görünce özeniyorum. ama ne yiyor bu 48 kilo 50 kilo olanlar acaba? özellikle bu kilodaki 160 ın üstündeki hanımlar bir günde ne yediklerini ya da nasıl beslendiklerini bizimle paylaşsalar bizde öğrensek?

yiyoruz yiyoruz kilo almıyoruz hahah.metobolizma hahha.diyenler de olacaktırFormda kalmaya çalışanlara sorun bence.
Benimki de mesela çok tuhaf kendimi kısıtlamadan bir çok iştahlı bir de aşırı iştahsız dönemlerim oluyor çok şükür. iştahlı dönemde arka arkaya 5 cheeseburger yediğim,iştahsız dönem de bir gün hiç yemek yiyemediğim oluyor ya da bir hafta boyunca saat akşam 7 ye kadar yemediğim oluyor. Sanırım bu bir rahatsızlık ama memnunum.

not: 51, 168

Son düzenleme:
Canım ben mesela anlatayım, sabah kahvaltı da yumurta, peynir zeytin, yeşillik özelikle çok severim, roka tere falan.
Öğlen bakliyat, et.
Akşamda çorba sebze gibi.
Öyle abur cubur çok yemeyiz.
Ekmeği falan da kendim yaparım tam buğday unundan.
Ekmek pilav falan pek sevmem.
Sen sağlıklı beslenip bol hareket etmeye bak, ince olmak çok da önemli değil, onemli olan sağlık :)

51'im sayılır mı? :)

Gayet yiyorum. Ama yediklerime dikkat etmediğim anda veya hareketsiz kaldığım anda 53 oluyorum. Birincisi üşengeçlik yok, yürümek güzel. İkincisi de kızartmış her türlü yemekten uzak dur. Kahvemi çayımı şekerle içerim mesela, şekerle sorunum yok. Ama kızarmış ürünlerden ve koladan uzak durduğum bir haftada 53'den 51'e indim mesela. Resmen bir hafta düşün yani. (gayet yiyorum demiştim) :D

Valla yiyip kilo almamak değil kendim icin soyluyirum bildiğin yemiyorum yiyesim gelmiyo tabagim cok nadir biter kahvalti 5 dk saat 3 te atistirmalik 6 7 gibi evde ne pistiyse ama herkese gire az tabi bide yemiye yeniye mide fazlasini almiyo ondan yani baska nasil bu kadar zayif olcaz bu arada yasim 22 50 kiloyu hic gornedim daha isterim gormek tabi orasi ayri

1.63 boyum kilom 49 du şuan 51 ... ben de 48 lik günleri özlüyorum ve evet o aradaki 2 kg kendini gercekten vücudumda gösteriyor.

Ben ekstra dikkat etmiyorum mesela spagetti delisiyimdir vs... sanırım şundan farkediyor olabilir ; 1) ekmek sevmedigim için hiç ekmek tüketmiyorum. Dürüm döner yesem o kat kat dürümleri soyuyorum bir kat kalana kadar inceltip öyle yiyorum. Ya da hamburgerin içindekine ulaşana kadar olan o boş ekmek kısmı kopartıp kenara koyuyorum. Tamamen sevmemekten....

2) İkinci olayımda tatlıdan cok hoşlanmamak olabilir . Dolayısıyla tatlı tüketme ihtiyacı duymuyorum. Özel günlerimde vs agzıma bir iki kaşık nutella falan atıyorum elbette ama oturupta mesela bir bisküvi, gofret vs yedigimi bilmem. Şahsım adına bu iki etmenin etkili olabileceği tahminindeyim.

50 kiloyum ama boyum yok. Zayıf değilim. Ama kilolu da değilim.

Çikolata, gofret, bisküvi, cips gibi abur cubur yemem. Ağzıma sürmem.

Geceleri atıştırmak istersem maruldan salata yaparım. Brokoli çok severim. Ekmekle hiç aram yok.

Şekerli gıdaların tamamından uzak duruyorum. Sevmiyorum yani. Sırf dikkat ettiğimden değil. Sevmediğimden.

Düzenli olmasa da yürümeye çıkarım. 1 ya da 2 kat merdiven için asansör kullanmam.

43 kiloyum kilo almaya calisiyorum bende😅 kahvaltiyi hic sevmem sabah haric diger ogunleri atlamamaya calisiyorum ama en cok aksam ve gece yemek yiyorum

48 im ben de asirli içecek ve aburcubur hiç sevmem ve yemem. Çay, kahveyi şekersiz içerim. Ekmek sadece kahvaltıda yerim bazen yemem. Onun dışında hiç yemek ayırt etmem herşeyi yerim. Lakin arada hiç iştahım olmaz. Bu sıralar mesela zorla kahvaltı yaptım ve akşamda zorla az bir makarna yedim onun dışında hiçbir şeyde atıştırmadım.

İnsan güzel olduğu kiloda olmalı. Çok zayıf olmak da iyi değil.Yani o kadar da hoş durmuyor genelinde. Önemli olan yağ kas su oranı. Ona dikkat edin siz.

Kesinlikle katılıyorum. Bir ara 49 kiloya düşmüştüm (ha kilo vereceksen sevgiline söyle terk etsin, ettiği dönemde 53'den 49'a düşmüştüm), çatlak oldu, selülitlerim daha da belirginleşti. Sonradan pilatese başladım ve 2 kg aldım, 25lik halimden daha düzgün fiziğim bence artık. Pilates imkanın varsa git. Ciddi fark edecek.

42 kiloyum sayılır mi :) kahvaltı yapmıyorum canım asla bisey yemek istemiyor uyandıktan yaklaşık 4 5 saat sonra anca biseyler yiyorum bir de yersem akşam yemeği. Abur cubura cok düşkünüm onların iştahımi kapattığını düşünüyorum

48 im ben de asirli içecek ve aburcubur hiç sevmem ve yemem. Çay, kahveyi şekersiz içerim. Ekmek sadece kahvaltıda yerim bazen yemem. Onun dışında hiç yemek ayırt etmem herşeyi yerim. Lakin arada hiç iştahım olmaz. Bu sıralar mesela zorla kahvaltı yaptım ve akşamda zorla az bir makarna yedim onun dışında hiçbir şeyde atıştırmadım.
Ekmek dışındaki çoğu şeyimiz ayni🙄

arkadaşlar benim yıllardır hayalim 50 kilo olmak incecik hatunları görünce özeniyorum. ama ne yiyor bu 48 kilo 50 kilo olanlar acaba? özellikle bu kilodaki 160 ın üstündeki hanımlar bir günde ne yediklerini ya da nasıl beslendiklerini bizimle paylaşsalar bizde öğrensek?
Çok su içiyorum wc ev arası mekik döküyorum ve az yemek yiyorum görenler 18 yaşında sanıyor 😂

47 kilo 168 boy...
3 çocuğumun peşinde koşarken, ne yediğimi ben de anlamadan sofradan kalkıyorum. Tıka basa y(iy)emiyorum :(
Ekmek fazla yemiyorum.
Asitli şeyler içmem.
Kurufasulye, nohut, yeşil mercimek, yarmalı yayla çorbası, yoğurt, yumurta, zeytin, bal, meyveler, salatalar, turşular, köfteler,

yılda 4-5 kez kek, poğaça, pizza, pasta gibi şeyler,

2 ayda bir makarna, çoğunlukla bulgur pilavı, ıspanak, pırasa, taze fasulye gibi sebzeler,

köfte, tavuk, balık,

kuru meyveler kayısı, hurma, yaban mersini, kuru üzüm...
Böyle şeyler yiyoruz.

Ama dediğim gibi tıka basa yemiyorum.

Çaya nadiren şeker atarım. Ama eşim "ayı gibi bal yiyorsun" der. Kahvaltıda yarım çay bardağından fazla bal yerim.
Böyle...
Ambalajlı tatlılar çokokrem gibi yılda bir belki daha nadiren alınır.

Kesinlikle katılıyorum. Bir ara 49 kiloya düşmüştüm (ha kilo vereceksen sevgiline söyle terk etsin, ettiği dönemde 53'den 49'a düşmüştüm), çatlak oldu, selülitlerim daha da belirginleşti. Sonradan pilatese başladım ve 2 kg aldım, 25lik halimden daha düzgün fiziğim bence artık. Pilates imkanın varsa git. Ciddi fark edecek.
Aynen benim de mesela kilomu tahmin eden olmadi. Genelde 10 kilo az tahmin eder yakın olsun uzak olsun kişiler. Çünkü tartıda gördüğün rakam bir kriter değil. Hatta gerçek kilomu söyleyince insanların gözündeki o sasirmayi görürüm hep. Kadınlar genelde sanıyor ki 36 oldum 38 oldum ohh ne güzel. Ama bakıyorsun 40 veya 42 daha güzel görünüyor. Çünkü önemli olan kas aslında. Kiloyu verirken az yiyeyim şu detoksu yapayım derken aslında yağdan kaybetmek yerine başka şeyden kaybediyorlar ve tartıda istediği rakamı görse de istediği görüntüye ulaşamıyorlar. Kıyafet ile ulaşsa da kıyafetler çıkınca ulasamiyorlar vs.

1.63 boyum kilom 49 du şuan 51 ... ben de 48 lik günleri özlüyorum ve evet o aradaki 2 kg kendini gercekten vücudumda gösteriyor.

Ben ekstra dikkat etmiyorum mesela spagetti delisiyimdir vs... sanırım şundan farkediyor olabilir ; 1) ekmek sevmedigim için hiç ekmek tüketmiyorum. Dürüm döner yesem o kat kat dürümleri soyuyorum bir kat kalana kadar inceltip öyle yiyorum. Ya da hamburgerin içindekine ulaşana kadar olan o boş ekmek kısmı kopartıp kenara koyuyorum. Tamamen sevmemekten....

2) İkinci olayımda tatlıdan cok hoşlanmamak olabilir . Dolayısıyla tatlı tüketme ihtiyacı duymuyorum. Özel günlerimde vs agzıma bir iki kaşık nutella falan atıyorum elbette ama oturupta mesela bir bisküvi, gofret vs yedigimi bilmem. Şahsım adına bu iki etmenin etkili olabileceği tahminindeyim.
Allahım benim gibi dünyada tatlı sevmeyen insanlar da var ne gusel 😂

Sabah bir simit haftanın iki veya üç günü akşam 6 kadar kahve sigara civarda yemek siparişi verebileceğim yer kalmadı bıktığım için zamanlada alışkanlık oldu eve gelincede şuursuzca 24 kadar yerim hiç bir şey bulamazsam bir kase zeytini oturur yerim pazar en sevdiğim gündür.ailecek bir arada olduğumuz ve benim yeme içme günüm genelde kebap lahmacun içlikfte mantı gibi menüler hazırlanır ayriyetten 22...23 gibi gece makarnamız vardır yemek yemeyi çok severim helede hazır önüme gelirse daha çok seviyorum.48 50 arası değişir kilom165 de boyum memnunmuyum hayır 34 beden oluyorum giyim kuşam bulmak sıkıntı 55 ideal sanırım

Back
X