buna katılmıyorum. kaderimizi seçimlerimizle biz belirleriz. daha önce hiç tanımadığımız, huyunu suyunu bilmediğimiz bir adamla hemencecik nişan yapıp sadece 6 ay nişanlı kalırsak çoğumuzun başına zaten senin yaşadıklarının gelmesi olasıdır. nerde bir ailesine düşkünlüğü yüzünden evinden eşinden soğuyan veya evlendikten sonra bu şekilde bambaşka bir yüzünü gösteren eş hikayesi duysam yüzde doksan kısa süren bir nişanlılık veya tanışma evresinin ardından evlenmiş oldukları çıkıyor ortaya. ha uzun süreli birlikteliklerde de olmuyor mu sanki böyle durumlar, oluyor ama çok nadir. bence evlilik için çok acele edilmiş. hadi diyelim nişanlını tanıyamadın (ki bu da nasıl mümkün oluyor anlamadım, bu adam ailesine düşkünlüğünü hiç mi belli etmedi bir lafıyla sözüyle,nişandaki düğündeki adetleriyle vs vs, hazırlık süreçlerinde )ailesinin nasıl insanlar oldupğunu da mı hiç anlamadın...her neyse yaşanan yaşanmış. bu saatten sonra eşinin seni aramasını veya düzelmesini beklemen hata olur. eğer ortada gerçek bir sevgi ve saygı olsaydı eşin bu kadar şey yaşatmazdı sana, yaşansa bile hemen özür dileyip gönlünü alması gerekirdi bu kadar uzamadan. ama bu tipler düzelmiyorlar işte. ne kadar çiğ konuşmuş hep ben seni gelin aldım yok çok tembelsin vs vs...Kaynana gibi konuşmuş adeta. Demek ki ne kadar dolduruşa geliyor bak. Yeni evli bir çiftin edecei laflar mı bunlar? Gözünün önüne perde inmesin lütfen.