- 22 Temmuz 2015
- 461
- 424
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
Fazla mi soguk kanlisiniz bana mi oyle geldi anlayamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusra bakmayın ama bence de asıl suçlu eşiniz onu bu kadar masum nasıl görebiliyorsunuz? Evliliğinizi kurtarmaya çalışmamış bile. Yani söylemesi kolay diye düşüneceksiniz ama belli ki o adamdan size bir hayır gelmez.Ayrıca gayette sevmeden evlenen var. Benim eltim de karşılıklı dairelerde yaşıyor ama sadece evinde uyuyor.Kayınvalidem hastalanınca ona yardım eden birileri olsun diye 18 yaşında evlendirmişler kaynımı. Kızcağız da benzer bir aileden geldiği için afedersiniz hiçmetçi gibi çalışıyor onların önünde.Diyor koca koca olsaydı böyle olmazdı ve haklı. Ben eşimi haftada 1 kez ailesine zorla götürüyorum ayıp olmasın diye.Eşim herşeyin farkında olduğu için gitmemizi istemiyor fazla.Yani anlatmak istediğim iş kocada bitiyor.Sizin için dua edeceğim.
allah yardımcınız olsun,ailenize de merhamet versin ne diyeyim....teşekkür ederim ama çevre hala baskı yapıyo başta ailem,babam. biz de yaşadık böyle biz de ezildik sen yola getircen onu vs. vs. illa kaşım gözüm patlamış bi şekilde mi geliyim karşınıza dedim. sus çok konuşma dedi babacığım sağ olsun. mükemmel destekçidirler. evliliğim boyunca hiç arkamda durmadılar hala ezilmeme gönülleri razı
kesinlikle bu sözün doğru işte.Beni eşim gayet seviyordu,sevmediği biriyle kim evlenir ki.Sevginin azalıp alışkanlıga dönüşecek kadar vaktimiz de olmadı.Ky ye suçu hep yüklüyorum.Bi insan bi insanı ne kadar severse sevsin,yanı başında saygı duydugu bi insan,sürekli beni ona kötülerse olumsuz yanlarımı gözüne çarpıtırsa olan sevgiyi bitirir.ben böyle düşünüyorum.
Beni eşim gayet seviyordu,sevmediği biriyle kim evlenir ki.Sevginin azalıp alışkanlıga dönüşecek kadar vaktimiz de olmadı.Ky ye suçu hep yüklüyorum.Bi insan bi insanı ne kadar severse sevsin,yanı başında saygı duydugu bi insan,sürekli beni ona kötülerse olumsuz yanlarımı gözüne çarpıtırsa olan sevgiyi bitirir.ben böyle düşünüyorum.
şikayetçi bile oldurmuyolar ki . baskı tek taraflı degil.burda da babam evde tutuyor beni anlatmıyım diye ben çok yoruldum artık pes ediyorumcok merak ettim, bilen varsa bana anlatsin.
herkes, cok iyi bir avukat bul donuna kadar alsin demis. bu tarz bi bosanma davalasinda konu sahibi bayanin eline ne gecebilir ki?
avukat mahkemede 50 gun boyunca anesinin evinde oturttu, ailesi ona kotu davrandi, adami doldurdu, saadete engel oldu diye mi savunma yapacak? kanit nerede? bundan ne cikacak?
alacagi sey ufak bir nafakadan baska bise degil ? ?
lanet olsun ki hep yanlarina kaliyor adi heriflerin.