50 günlük evliyim ve boşanmak üzereyim.

Kusra bakmayın ama bence de asıl suçlu eşiniz onu bu kadar masum nasıl görebiliyorsunuz? Evliliğinizi kurtarmaya çalışmamış bile. Yani söylemesi kolay diye düşüneceksiniz ama belli ki o adamdan size bir hayır gelmez.Ayrıca gayette sevmeden evlenen var. Benim eltim de karşılıklı dairelerde yaşıyor ama sadece evinde uyuyor.Kayınvalidem hastalanınca ona yardım eden birileri olsun diye 18 yaşında evlendirmişler kaynımı. Kızcağız da benzer bir aileden geldiği için afedersiniz hiçmetçi gibi çalışıyor onların önünde.Diyor koca koca olsaydı böyle olmazdı ve haklı. Ben eşimi haftada 1 kez ailesine zorla götürüyorum ayıp olmasın diye.Eşim herşeyin farkında olduğu için gitmemizi istemiyor fazla.Yani anlatmak istediğim iş kocada bitiyor.Sizin için dua edeceğim.

Mantiga bak ya. Resmen bedavaya köle almislar kendilerine. Bu mantiktaki insanlari hic sevmiyorum. Ay da mi yasiyor bunlar uzayda mi belli degil. Onun yerine "oglum calista annene parali bir bakici tutalim" deselermis keske. Elin kizinin günahini aliyorlar. Kayinvalide sonradan hastalanir, bakarsin elinden geldigince yardimci olursun, herkesin anasi babasi var cünkü, onlari düsünerek yardimci olursun. Ama direkt kayinvalide hastalandi diye evlat evlendirip o gelini hizmetci yerine kullanmak ne dine, ne ahlaka, ne de insanliga sigar.

Sanslisiniz, iyi ki sizin esiniz öyle biri degil.

teşekkür ederim ama çevre hala baskı yapıyo başta ailem,babam. biz de yaşadık böyle biz de ezildik sen yola getircen onu vs. vs. illa kaşım gözüm patlamış bi şekilde mi geliyim karşınıza dedim. sus çok konuşma dedi babacığım sağ olsun. mükemmel destekçidirler. evliliğim boyunca hiç arkamda durmadılar hala ezilmeme gönülleri razı
allah yardımcınız olsun,ailenize de merhamet versin ne diyeyim....

Beni eşim gayet seviyordu,sevmediği biriyle kim evlenir ki.Sevginin azalıp alışkanlıga dönüşecek kadar vaktimiz de olmadı.Ky ye suçu hep yüklüyorum.Bi insan bi insanı ne kadar severse sevsin,yanı başında saygı duydugu bi insan,sürekli beni ona kötülerse olumsuz yanlarımı gözüne çarpıtırsa olan sevgiyi bitirir.ben böyle düşünüyorum.
kesinlikle bu sözün doğru işte.
benim kv sürekli annemi ve teyzemi kötüledi bana öyle bir iki değil ama günde 30-40 defa her gün doğumdan sonra gitmedi kalacağım da kalacağım yanında diye, bir süre sonra anneme ve teyzeme kinlenmeye başladım. şuan ne anne evine gidebiliyorum ne teyzeme .teyzemi göresim bile gelmiyor ki üzerimde çok emeği vardır buna rağmen yapamıyorum

Hemen bosan bunun olucak yanı yok düğünde takılan takılar mahkemede kadına veriliyor al düğün cd sini git mahkemeye bunlarıda aldılar de.senin kişilik haklarından mahrum bıraktıgı içinde tazminat alabılırsın.hiç bekleme böyle bir kocadan hiçnirşey olmaz cok afedersin ailesine hizmetci senide yatakodasına hızmetçi almiş ayıptır.50 günlük evlisiniz daha ya balayındasınız yasadıklarına bak.allah yardımcın olsun

Canım merhaba, çok uzun yazmışsın, okuması zor oldu.
Ben 4 yıllık evlilikten sonra boşandım. 1 çocukla. Ben de senin gibi eşimle daha balayında kavga etmiştim ve sonrasında da bir gün bile mutlu olmadım. Ama 4.5 sene devam ettirdim. Sonuç ne oldu? 4.5 sene sonra beni aldatı ve bir çocukla boşanmak zorunda kaldım. Çocuk falan olmadan o aileden ve kocadan kendini bir an önce kurtar.
Asla gün yüzü göremezsin. Çocuk olunca herşey daha da kötüye gider. Allah'a dua et ki bu kadar kısa sürede bunu anlamışsın. Sakın duygusal düşünme. Her geçen gün senin için daha da kötüye gider

şimdiye kadar hiç kimseye dememiştim bunu ama size söylüyorum: kaç kurtul bu adamdan ve asla dönme. gerizekalı da m.. gibi kalsın ortada...

Beni eşim gayet seviyordu,sevmediği biriyle kim evlenir ki.Sevginin azalıp alışkanlıga dönüşecek kadar vaktimiz de olmadı.Ky ye suçu hep yüklüyorum.Bi insan bi insanı ne kadar severse sevsin,yanı başında saygı duydugu bi insan,sürekli beni ona kötülerse olumsuz yanlarımı gözüne çarpıtırsa olan sevgiyi bitirir.ben böyle düşünüyorum.

Senin eşin eş değil ev işi yapacak, annesine gelin arıyormuş.. Ama burda sadece kv suçluyorsun. eşin madem o kadar iyi birisi neden senin arkanda durmuyor, anlayışsız davranıp, annesinin gazına geliyor??? Gaz derken bu arada herkeste akıl mantık var yani, bir yersin iki yersin üçüncüsünde uyanırsın :KK66:

Boşanma meraklısı değiliz ama zararın neresinden dönülse kardır...
Ama bu iş sanki tekrar koca evine dönerek biter gibi geliyor...
Herşeyin hayırlısı.. Mutluluklar....

bu devırde boyle bır aıleyle karsılasmak
ne desem sansmı sanssızlıkmı bılmıyorum
gecmıs olsun

tırnaklarımda daha kınalarım çıkmadan. yazmışsın yaa içim acıdı. neler yaşamışsın. ama ayrıl bence bu adamdan sana 1,5 ayda neler yaşatmışlar bundan sonra mutlu mu edecekler.. yüzlerini görmüşsün tanışmışsın, 5 para etmezler için ömrünü heba etme. inan çok daha iyi insanlar var çok daha iyi evlilikler var. sen de sana layık olan birini bulursun. Allah yardımcın olsn arkadaşım

kesinlikle ayrıl. için bir süre acır ama sonra iyileşirsin. herşeyin hayırlısı boşver önündeki koca bir hayat var bunlar için hayatını mahvetme.

Ya belki kiblenirim belki engellenirim ama.
Allah senin o kocaninda kaynananinda kaybının rltininde Allah belasını versin. 2 aylık yuvayı yıkma nedir ya. Hele o bileşikleri alma konusu.ayrıcaaayrı bi yuva kurmussunuz. Tabiki kaynanada gidiceksin annenede. Eve gitmemek nedir yyanı tövbe tövbe agzim acilcak simdi

sakin ola ki geri dönmeyesin :110: değiştim ayakları yapıp geri döndürmeye çalışır filan gitme daha beter olur bıde gıttın ayrılmak istedın diye sıkıntı çıkarır ıyıce kötü olur durum.sen dırayetli bırısın bence ayrılsanda kendı ayaklarının ustunde durursun.çok uzuldum Allah ım yar ve yardımcın olsun inş. bebek yoktur

Evvela babanın gürlemesini boşver seni insandan saymayan elin insanlarının kaprislerini emirlerini çekmekten iyidir. Babana de ki " ben sana keyfimden sığınmadim hayal kırıklığı yaşadın ama orda yaşayan bendim senin yanın daha güvenilir benim için" damardan gir. Evet akıllısın çünku çekmemişsin. Zamana bırak daha çok yeni yaşadıkların. Kardeşlerin ve annen destekcindir umarım.

cok merak ettim, bilen varsa bana anlatsin.
herkes, cok iyi bir avukat bul donuna kadar alsin demis. bu tarz bi bosanma davalasinda konu sahibi bayanin eline ne gecebilir ki?
avukat mahkemede 50 gun boyunca anesinin evinde oturttu, ailesi ona kotu davrandi, adami doldurdu, saadete engel oldu diye mi savunma yapacak? kanit nerede? bundan ne cikacak?
alacagi sey ufak bir nafakadan baska bise degil ? ?

lanet olsun ki hep yanlarina kaliyor adi heriflerin.

cok merak ettim, bilen varsa bana anlatsin.
herkes, cok iyi bir avukat bul donuna kadar alsin demis. bu tarz bi bosanma davalasinda konu sahibi bayanin eline ne gecebilir ki?
avukat mahkemede 50 gun boyunca anesinin evinde oturttu, ailesi ona kotu davrandi, adami doldurdu, saadete engel oldu diye mi savunma yapacak? kanit nerede? bundan ne cikacak?
alacagi sey ufak bir nafakadan baska bise degil ? ?

lanet olsun ki hep yanlarina kaliyor adi heriflerin.
şikayetçi bile oldurmuyolar ki . baskı tek taraflı degil.burda da babam evde tutuyor beni anlatmıyım diye ben çok yoruldum artık pes ediyorum

nişanlıyken ailesini hiç mi tanıma şansın olmadı? ne kadar süre nişanlı, sevgili kaldınız? birbirini ve eşinin ailesini iyi tanımadan yapılan evliliklerde genelde çıkıyor bu sorunlar. aslında o bambaşka biriymiş ana kuzusuymuş ailesi de şöyle şöyle insanlarmşı dememek için çok iyi tanımak lazım eşin olacak insanı da ailesini de.

X