pilar ciddimisin canım fizik olarak ben seni çok beğeniyorum canım
Evet kızlar öğle yemeği 1 çorba salata ve bu kadar siz neler yediniz bakalım
canım cok az yemişsin
böyle kilo veremezsin
mutlaka sebze yada et yemen lazım
öğlen sebze yersen
akşam balık tavuk v.s. ye canım
ben de dün sadece salata yedim
1 gün gecti hala midem bosmus gibi geliyoo -tatlicadiarzu-
pilar ciddimisin canım fizik olarak ben seni çok beğeniyorum canım
Evet kızlar öğle yemeği 1 çorba salata ve bu kadar siz neler yediniz bakalım
Müstakbel mankenler,selamlar hepinize....
Ben 27 yaşındayım,1.58 boyum,54 kiloyum...4 kilo vermek istiyorum ve selülitlerden kurtulmak istiyorum mümkünse:)))
Ben bebek tedavisi için çok fazla hormon ilacı kullandım,onların acısı çıkıyor heralde,54 kiloyum ama daha fazla hissediyorum kendimi ve bi türlü başlayamıyorum diyete,oooffff....
Şöyle bi sorunum var ayrıca,aç kalınca midem bulanıyor ve başım ağrıyor dayanımıcak kadar,aç kalmamam lazım yani:)))Bide öle bisküviyle ıvır zıvırla tokluk hissi hissedemiyorum,midem daha çok bulanıyor..
Suyla problemim yok,hiç içmesem 1,5 lt garanti içerim günde...Yürüyüş yapmam lazım ama hava çok soğuk hemen hasta oluyorum:)))Oooooff çok derdim var dimi..
İhtiyarın öpmeye niyeti yok,yanağın nerde diye sorarmış karısına:)))Aynı o hesap benimkide,hadi gaz verin bana yaaaa.....
Ben bu sabah 7 de 2 tane kaşarlı tos yedim,1 saat öncede 2 küçük dilim kek yedim ve kahve içtim.Şimd önümde 3 mandalina var bana bakıyolar yiyeyim diye...Akşamada çorbayla,zeytinyağlı dolmam var bide yeşil salata ve 2 dilim ekmek...Çok mu saçma olmuş yemek listem sizce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?