Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sende alemsin o midemi bozar şu bağırsağımı bozar nyse şaka sınavların var hasta etme kendini bende gastrit ve reflü olduğu halde dokunmuyo şükür
anaaa 50 kilo insan zayıflamaya çalışır mı hiç?
isteyene Allah kolaylık versin ne diyeyim
e walla bi bozulursam bir daha toplayamam kaydirigubbakcemile3
ama feci gaza geldim her gun bu tempoda devam edicem yalnız biraz mıde bulantısı var o da sanırım çok su içmekten![]()
onun yerine sirkeli ballı su içsene o da koruyo çok şükür bu sene 1 defa hastalandım o da çok ağır geçmedi ama ben gece yatmadan önce sadece elma sirkkeli ılık su içiyom
ben de canım bitki çayları ile suyun yerini telafi etmek istedim ama araştırdımçay gibi sıvı gıdaların dışında en az 2 litre su içmek gerekiyormuş,su içmek aklıma bile gelimiyor maalesef
canım ne kadar su içiyorsun günde,ben buggünden itibaren başladım su içmeye
slm bende geldim 53 kiloyum bazi gunler 54 de olabiliyor :jeyyar: boyum 1 66. 50 kilo olmak istiyorum. evlendigimde 48 kiloydumm. o kadar olamasamsa 50 kilo olsam iyidir. dogumdan sonra verdim kilolari ama simdi son 3 4 aydir 1 gram veremiyorum. amaaaa cokk tatli yiyorum. biri bana dur demeli.
esim tatliyi cok sevmedigi icin yaptigim 1 kalip keki 2 gunde tek basima yiyebiliyorum. cokacimcoook saka gibi ama gercek. ay cok utandim simdi. artik yemiycemmmmm.