50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olacak insallah :)

intlogistics canim ben sicak suyu öyle icemem de, icine bi sallama bitki cayi atar icerim..

bu arada ögle tatilinde eve gittim, dün misafirlerimiz geldi aksam yemege hepsinden yedim dün :17:
bugün bari aksama birakmadan, karniyarik yedim öglen, pastadan da bi dilim aldim yanima ki, arada yiyeyim yoksa aksam saldiririm diye..

bende bi deniyim dedim de yok yani içilmio sıcak su:37:
sende benim gibi yapıosun aygirl bende akşama saldırmıyım die hep sabahtan lüplettim cheesecakeleri bu arada anneminde evde misafirleri var evde pasta börek dolanıodur şimdi=( akşam yemiyim de sabah yıyım bende bari eve gidince az bişiler atıştırıyım sabah saklıyım iştahımı:97:

he hee, doktor da senin gibi soyledi,
esim beni sikayet etti doktora hicbisey yemiyor diye; o da; 12. haftayakadar boyle olmasi normal dedi, sonra istahi bi acilacak onunden alacaksiniz pepper yeter yeme artik diye; dedi :56:

:) ehehe öyle olur tabi, ama sen yine de şuan fazla yemek yiyemesen de, sütünü yoğurdunu ihmal etme;)
burnunu kapat iç:) light sütler hafif ve kokusuz oluyor, onlardan iç istersen.

:) ehehe öyle olur tabi, ama sen yine de şuan fazla yemek yiyemesen de, sütünü yoğurdunu ihmal etme;)
burnunu kapat iç:) light sütler hafif ve kokusuz oluyor, onlardan iç istersen.

canim sutu icemiyorum iste yaa :-((
yogurt da yiyemiyorum

telafi etsin diye, cacik ve ayran iciyorum bolca. umarim faydasi olur. esimde kati meyve sikacagi aldi, elma, havuc filan sikiyor bana 2 gundur, onlari da iciyorum

bende bi deniyim dedim de yok yani içilmio sıcak su:37:
sende benim gibi yapıosun aygirl bende akşama saldırmıyım die hep sabahtan lüplettim cheesecakeleri bu arada anneminde evde misafirleri var evde pasta börek dolanıodur şimdi=( akşam yemiyim de sabah yıyım bende bari eve gidince az bişiler atıştırıyım sabah saklıyım iştahımı:97:

tuhaf bi tadi oluyor dimi :) icine bir dilim limon koyunca icerim de öyle icemiyorum ben. evet elimden geldigince, aksamlari hafif tutarsam eminim daha iyi kilo veririm. canim sen bekarmisin ?
aksam hic yememezlik yapma bence yoksa uyuyamazsin mazallah :)

canim sutu icemiyorum iste yaa :-((
yogurt da yiyemiyorum

telafi etsin diye, cacik ve ayran iciyorum bolca. umarim faydasi olur. esimde kati meyve sikacagi aldi, elma, havuc filan sikiyor bana 2 gundur, onlari da iciyorum

olur öyle de faydası olur ama en önemlisi kalsiyum ve fosfor, bol bol badem ceviz de iyi olur, balık yiyemiyorsan. neyse zaten yakında normale dönersin inşallah. doktor gerekli takviyeleri ilaç olarak da verir. hangi hastaneye gidiyorsun. sizin orda sema hastanesi var oraya gittik geçen görümcemin kontrolü çok dandikti:S o da değiştircek hastanesini.

olur öyle de faydası olur ama en önemlisi kalsiyum ve fosfor, bol bol badem ceviz de iyi olur, balık yiyemiyorsan. neyse zaten yakında normale dönersin inşallah. doktor gerekli takviyeleri ilaç olarak da verir. hangi hastaneye gidiyorsun. sizin orda sema hastanesi var oraya gittik geçen görümcemin kontrolü çok dandikti:S o da değiştircek hastanesini.

sema hast. cok kotu gercekten,
biz birkez esimin midesi icin gitmistik, esim uyuz oldu, bidaha oraya gitmem dedi.

birkez de arkadasimin kucuk kizi parmagini kapiya sikistirmis, kşzcagiz arabaya atip semaya goturmus panikle.
dikis aticaz demisler, cocuk durmaz narkoz verelim demisler, arkadasim cocuga narkoz verilmez demis verdirmemiz, o zaman parmagini uyusturalim durmaz demisler. neyse 3 dikis mi ne atmislar uyusturup,
fatura 650 tl
sok olmus arkadasim
narkoz verselerdi oda filan acacaklardi bize dior, o zaman herhalde 1500 tl oderdik diyor

cok acayip biyer

ben ozel muayenehaneye gidiyorum cnm,
ablamin 2 cocugunun ve abimin esinin doktoru.
cok iyi bir bayan kibrisli.

dogumu kendi anlasmali hast.nde yaptiriyormus. su siralar hangi hast.ile anlasmasi var daha sormadim, donem donem degisebiliyor cunku..

sema hast. cok kotu gercekten,
biz birkez esimin midesi icin gitmistik, esim uyuz oldu, bidaha oraya gitmem dedi.

birkez de arkadasimin kucuk kizi parmagini kapiya sikistirmis, kşzcagiz arabaya atip semaya goturmus panikle.
dikis aticaz demisler, cocuk durmaz narkoz verelim demisler, arkadasim cocuga narkoz verilmez demis verdirmemiz, o zaman parmagini uyusturalim durmaz demisler. neyse 3 dikis mi ne atmislar uyusturup,
fatura 650 tl
sok olmus arkadasim
narkoz verselerdi oda filan acacaklardi bize dior, o zaman herhalde 1500 tl oderdik diyor

cok acayip biyer

ben ozel muayenehaneye gidiyorum cnm,
ablamin 2 cocugunun ve abimin esinin doktoru.
cok iyi bir bayan kibrisli.

dogumu kendi anlasmali hast.nde yaptiriyormus. su siralar hangi hast.ile anlasmasi var daha sormadim, donem donem degisebiliyor cunku..

biz de gittik kontrole doktorlar konuşmayı bilmiyor diksiyonları bozuk, bir sürü para alıp ultrason resimlerini cdsini falan vermediler. bir sürü yalan söylediler. doktorun doktor olduğuna inanamadım cahil bir tipti. herkes kapalı, cemaat hastanesiymiş bir garip:S
o yüzden uyarıyım dedim.

neyse sen iyi yapmışsın canım, hayırlı olsun :)

biz de gittik kontrole doktorlar konuşmayı bilmiyor diksiyonları bozuk, bir sürü para alıp ultrason resimlerini cdsini falan vermediler. bir sürü yalan söylediler. doktorun doktor olduğuna inanamadım cahil bir tipti. herkes kapalı, cemaat hastanesiymiş bir garip:S
o yüzden uyarıyım dedim.

neyse sen iyi yapmışsın canım, hayırlı olsun :)

sagol canim iyi yaptin.
benim doktorum cok iyi gercekten.
ayda 1 kez muayene ucreti aliyor, aralarda cagirdiklarini kontrol kabul ediyor.
az ve oz konusur, laf kalabaligiyla kafani karistirmaz, ama eksik bilgi de vermez.
yani cok memnunum simdilik, umarim hep oyle gider.

evet, orasi cemaat hast. sanirim cnm

dedigin gibi hayirlisi olsun canim;
canim benim cok gonulden diliyorum, insallah bu ay sen de hamilesindir. ne guzel birlikte koca karinlarla gezeriz...:49: :-))

herkese merhaba.
buraya bi üst gruptan geliyorum. 64 kılo ıle basladıgım zayıflama serüvenime; 58 oldugum için artık buradan devm edeceğim. uzun süredir ara vermiştim diete fakat bır aydır duzenlı yuruyus ve biraz dıkkat ıle alıstırdm kendımı.
bugunden itibaren daha dıkatlı bi rejım uygulayacagım. bunun içinde motivasyona ıhtıyacım var.
hayatımda asla kilo veremem dıyen ben forum sayesınde kazandım motıvasyon ıle 58 e kadar düştüm. şimdilerde tam olarak 58,500-600 gibi gidiyorum. hedefim 55 olmak. 55 olayım belkı ıstedıgım gıbı bı vucuda sahıp olmazsam bır-ıkı kılo daha verebılırım. ama önce 55. desteklernızı beklıyorum. şimdiden teşekkürler.

bugun yedklerim :
07: 00 kahvaltı : ıncecık bır dılım beyaz peynır (az yaglı)
2 adet yeşil zeytın
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
1 adet incecik dilimlenmiş kepek ekmeği
şekersiz bir bardak çay

11: 00 ara bir bardak şelersiz çay ile küçük bir adet muffın :(

13: 00 öğlen bir tabak hazır çorba
bir tabak yağsız salata
ince bir dilim kepek ekmeği

15: 00 ara bir bardak şekersiz çay ile iki adet küçük muffın 1-:( 2-:(

akşama allah kerim inşallah aburcubur krızım tutmaz. :59:

tuhaf bi tadi oluyor dimi :) icine bir dilim limon koyunca icerim de öyle icemiyorum ben. evet elimden geldigince, aksamlari hafif tutarsam eminim daha iyi kilo veririm. canim sen bekarmisin ?
aksam hic yememezlik yapma bence yoksa uyuyamazsin mazallah :)

bekarım :1: bekarlık sultanlık:65:
o yuzden yemek tariflerinde sus pus oluorum :1:
aslında yaparım yemek elimden gelir daha çok atmasyon yaparım tavuk sotem meşhurdur mesela:1:
da yapmıorum yapınca çok yiyorum=(
annem babam kardeşim ben 4 kişilik bi çekirdek aileyiz bildiğin türk evi işte:1:

akşamları yemezsem bayılırım heralde açlıktan çünkü bende şeker düşüklüğü var ama hafif geçiştiriorum kahvaltı tarzı şeyler yemeyi sevıorum:27:

lachesis hoşgeldin cnmmmm biz aynen devam :21:
bu arada kızlar internette araştırıken okuduğum bilgiyi paylaşmak istedim..uzun sürek tok kalmanın yolu ılık hatta sıcak su içmeten geçıo:21: soğuk su mideyi 20 dk da terkedermiş sıcak su 80 dk da:21::21: artık aralarda sıcak ya da ılık su içmeye başlıorum:21: yazın pek iyi olmaz<da şimdi zaten kış sıcak su rahatlıkla içilebilir:21:

sıcak suyu kışları içmek gerekiyormuş.... ende saraçta dedi damarlara sıcak su daha iyi dağılıyormuş... geçende içtim güzeli tadi...en kötüsüiçn1 dilim limon atıp içmek sanırım...

misafir çayı canım.ama 5 çay gibi düşün.bende az önce kepekli undan poğaça yaptım.görüntüsü pek hoş olmadı ama tadı fena değil.en azından az kalorili..

tatlım birde yanında salata yap..... garnitün varsa ....
herkese merhaba.
buraya bi üst gruptan geliyorum. 64 kılo ıle basladıgım zayıflama serüvenime; 58 oldugum için artık buradan devm edeceğim. uzun süredir ara vermiştim diete fakat bır aydır duzenlı yuruyus ve biraz dıkkat ıle alıstırdm kendımı.
bugunden itibaren daha dıkatlı bi rejım uygulayacagım. bunun içinde motivasyona ıhtıyacım var.
hayatımda asla kilo veremem dıyen ben forum sayesınde kazandım motıvasyon ıle 58 e kadar düştüm. şimdilerde tam olarak 58,500-600 gibi gidiyorum. hedefim 55 olmak. 55 olayım belkı ıstedıgım gıbı bı vucuda sahıp olmazsam bır-ıkı kılo daha verebılırım. ama önce 55. desteklernızı beklıyorum. şimdiden teşekkürler.

bugun yedklerim :
2 adet yeşil zeytın
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
şekersiz bir bardak çay

bir tabak yağsız salata

mehaba hoşeldin aramıza..... biz koçluk sistemi uyguluyoruz bu haftanın koçu benim.... menünüzü değerlendirip puan veriyorum... ayrıcı spor yapıyorsan onuda bildir onunda listesi ayrı tutuluyor.....

değerlendirmeyi akşam menün yazınca yapayım..... kahvaltın gayet güzel aralarında keşke birinde muffin yerine meyve yeseydin daha sağlıklı olurdu.....

öğle yemeğin çok az olmuş...çorba ve salatayla öğün geçirimez....bide yağsız değil az yağlı yemelisin salatanı yağın içinde çözünen vitaminler varmış

ben menü puanlarken şuna dikkat ediyorum

düzgün kahvaltı: 1p

meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sende bu şekilde bir menü oluştururusan daha iyi olur....

herkese merhaba.

bugun yedklerim :
2 adet yeşil zeytın
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
şekersiz bir bardak çay

bir tabak yağsız salata

wooowww tebrik ederim lyllyl aramıza hoşgeldin:71:
burda her hafta bi koçumuz var listelerimizi o yorumluyo ben genelde ertesi gün yazıorum menünü çünkü yemeden yazınca ille kaçamak oluo o yuzden bugunku menümü yarın sabah yazıcam koçumda yorumlıcak inş:21:
bence sende bu şekilde yap ayrıca menünün altına yaptığın sporu da eklemelisin şuleulku hem sproları not edıo hem bu haftaki koçumuz o :21:
zaten sende bi kaç gun içinde duruma alışıcaksındır.. şimdiden kolay gelsin cnm:3:

bılgıler ıın tesekkur ederım. bu gayret ıle ben aksam yemegını kacamaksız yaparımınsallah. aksam tekrr bıldırıcem yedıklerımı.
sabah 1saat 30 dakıka yuyruyus yaptım. hergun 3 fıncanyesıl cay ıcıyorum fakat bende su içme sorunu var. onu da yenerımumarım zamanla. hepimize bol saglıklı gunler ;)

benim bir tanıdığım var zayıflamaya yardımcı bir hap kullanmış epey kilo vermiş geride almamış.hiç böyle bir deneyiminiz oldumu?yada kullanan varmı?ben emzirmeyi bırakınca kullanırımda korkuyorum.böylesi daha iyi heralde:(

şuleulkucum
lafı ağzımdan almışsın :1: bende senden bahsedıodum lyllyl'e..
bu arada menum yarın ama sporum 30 dk bu gun için yazabilirsinn:21:

wooowww tebrik ederim lyllyl aramıza hoşgeldin:71:
burda her hafta bi koçumuz var listelerimizi o yorumluyo ben genelde ertesi gün yazıorum menünü çünkü yemeden yazınca ille kaçamak oluo o yuzden bugunku menümü yarın sabah yazıcam koçumda yorumlıcak inş:21:
bence sende bu şekilde yap ayrıca menünün altına yaptığın sporu da eklemelisin şuleulku hem sproları not edıo hem bu haftaki koçumuz o :21:
zaten sende bi kaç gun içinde duruma alışıcaksındır.. şimdiden kolay gelsin cnm:3:

teskkur edrım hayatım ıyı dıleklr ve bılgıler için. dedıklerını dıkkata alıcam. görusmekuzere.

benim bir tanıdığım var zayıflamaya yardımcı bir hap kullanmış epey kilo vermiş geride almamış.hiç böyle bir deneyiminiz oldumu?yada kullanan varmı?ben emzirmeyi bırakınca kullanırımda korkuyorum.böylesi daha iyi heralde:(
benim arkadaşım kullandı bitkisel bi ilaç yok tok tutuomuş yok yağları ertıomuş falan hatta ben inanmadım tok tuttuğuna 1 tane içtim tok falan tutmuo yalan yağları yakıo metabolizmayı hızlandırıo olabilir çünkü o dönemde arkadaşım kilo verdi sonra FAZLASIYLA ALDI VE PSİKOLOJİSİ ALT ÜST OLDU..bende 60 kilo civarında olduğum dönemlerde kullanmayı düşünmüştüm ama onu görünce vazgectım ayrıca ilaçsızda çok guzel zayıfladım:21: bence uzak durulmasında fayda var sağlık her şeyden daha önemli 2 kg fazlam olsun ama sağlığım yerıınde olsun

şuleulkucum
lafı ağzımdan almışsın :1: bende senden bahsedıodum lyllyl'e..
bu arada menum yarın ama sporum 30 dk bu gun için yazabilirsinn:21:

tamam canım yazdımmmm

bılgıler ıın tesekkur ederım. bu gayret ıle ben aksam yemegını kacamaksız yaparımınsallah. aksam tekrr bıldırıcem yedıklerımı.
sabah 1saat 30 dakıka yuyruyus yaptım. hergun 3 fıncanyesıl cay ıcıyorum fakat bende su içme sorunu var. onu da yenerımumarım zamanla. hepimize bol saglıklı gunler ;)

su için şunu yapabilrisn

ya 2.5 litrelik şişeyi doldur yatana kadar onu iç yada 500 ml lik su şişesini doldur
9-12 arası 1 şişe
12-15 arası 1 şişe
15-18 arası 1 şişe
18-21 arası 1 şişe olmak üzere 2-2,5 litreyi içebilirsin...

benim arkadaşım kullandı bitkisel bi ilaç yok tok tutuomuş yok yağları ertıomuş falan hatta ben inanmadım tok tuttuğuna 1 tane içtim tok falan tutmuo yalan yağları yakıo metabolizmayı hızlandırıo olabilir çünkü o dönemde arkadaşım kilo verdi sonra FAZLASIYLA ALDI VE PSİKOLOJİSİ ALT ÜST OLDU..bende 60 kilo civarında olduğum dönemlerde kullanmayı düşünmüştüm ama onu görünce vazgectım ayrıca ilaçsızda çok guzel zayıfladım:21: bence uzak durulmasında fayda var sağlık her şeyden daha önemli 2 kg fazlam olsun ama sağlığım yerıınde olsun

ayne katılıyorum sana.....zayıflasa benim ark zayıflardı kullanmadığı ürün yok... hala aynı 1 gr bile veremedi.....

bekarım :1: bekarlık sultanlık:65:
o yuzden yemek tariflerinde sus pus oluorum :1:aslında yaparım yemek elimden gelir daha çok atmasyon yaparım tavuk sotem meşhurdur mesela:1:da yapmıorum yapınca çok yiyorum=(
annem babam kardeşim ben 4 kişilik bi çekirdek aileyiz bildiğin türk evi işte:1:

akşamları yemezsem bayılırım heralde açlıktan çünkü bende şeker düşüklüğü var ama hafif geçiştiriorum kahvaltı tarzı şeyler yemeyi sevıorum:27:

yazilarindan bunu farkettim zaten ;D gerektiginde elimizden cok daha fazla yemek gelir ama biz anne lüksünü yasayanlardaniz :) aksam yememek olur mu kiz, Allah muhafaza :30:sen ye ye de az ye :)

lyllyl aramiza hosgeldin gitsin kilolar :71:

Back
X