50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:

Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.

Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...

Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim :16::65::71:

Eki Görüntüle 124580 Eki Görüntüle 124582

GGGÜÜÜNNAAAAYYYDDDIIIIIIINNNNNNN:3::3:

ayrilcüm koçluğunn muhteşemdi çook teşekkür ederizzz..çok emek verdin o kadar işinin arasından çok saol:71: umarım tahlil sonuçlarında koçluğun kadar muhteşemdir:21:

bu hafta koc belirlendi mi? eski sayfalarda göremedim...

ben de kendime baskül aldim :)) vee haftaya 51.8 kg ile basliyorum :))

2 haftalik tatil pek yaramamis gibi :) 1.8 kg almisim. ama daha iyi en azindan yeni bir hedefim oldu...

kendime pilates topu da aldim :)) artik spor listesinde ben de varim yani :)

ahhh ah gzmnc bu haftasonları tatilleri beni de mahvedıo hakkaten tatil yaramıo hemen bi kaç gr hatta kilo farkedıo :18: ama olsunnn yeni ahfta yeni listeler yeni koç yeni arkadaşlar biz üstesinden geliriz evelallah:21:

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve merak ettim nasıl bir çizelge neler yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim:)

aygirlün koçaluğu bitti mi şimdi yeni koç kim , aygirlcüme çok teşşekkür ederim bize ayırdığı emek zaman ve o güzel önerileri için :71:

ahhh ah gzmnc bu haftasonları tatilleri beni de mahvedıo hakkaten tatil yaramıo hemen bi kaç gr hatta kilo farkedıo :18: ama olsunnn yeni ahfta yeni listeler yeni koç yeni arkadaşlar biz üstesinden geliriz evelallah:21:

evet evet ben de cok kararliyim.. verecegim kilolari vucudumu da sekle sokacagim :))

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ve merak ettim nasıl bir çizelge neler yapılıyor yardımcı olursanız sevinirim:)

hosgeldin canim... burada herhafta gönüllü koclar oluyor, günlük menunu yaziyorsun, degerlendiriliyor ve elimizden geldigince birbirimizi yonlendiriyoruz..

cumalari kilo bildirimi yapiyorsun..

spor da yapiyorsan bildirmelisin gunluk olarak...

suan kac kilosun ve hedefin nedir

kolay gelsin...

Selam kizlar listemiz asagidaki gibidir..Toplam 4 kilo 900gr verildi.Birincimiz aramiza yeni katilan nazz...tebrik ediyoruz. Bu hafta aramiza yeni katilan cok isim var. Umarim devamliliklari olur.
24/12/2010 1/1/2011 8/1/2011 kilo farki
nazz 59 57.7 2 kg 300 gr vermis intlogistics 52.9 52 51.1 900gr vermis cansu 53.6 53.6 52.9 700 gr vermis aybukeeslem 53.6 53.2 400 gr vermis suleulku 52.3 52 51.7 300 gr vermis aygirl 59.3 59.8 59.5 300 gr vermis anchusa 52.5 52.5 52.5 kilosunu koruyor
gzmnc 51.8 veeeee sonunda tartildi.
jellyb10 59.1 aramiza yeni katildi

kizlar bu hafta koc bulamadik, ama sevgili suleulku ilgilenebilecegini soyledi.Baska gonullu yoksa suleulku kocumuz olacak.
Yalniz daha cok gonulluye ihtiyacimiz var. yine koc problemi yasamaya basladik. cok yogun oldugum icin ben de ilgilenemiyorum. Umarim bir ay icinde hayatim daha duzene girer ve daha fazla ilgilenebilirim.

boyum 1.57 54 kiloyum sabah yarım ekmek sucukyedim bende zayıflamak istiyorum.Birde içtiğim ilaçlardan kilo alıyorum.Ne yapmam gerek bana yardım edin

Arkadaşlar, Pazartesi ile Cuma arası bildirdiğiniz menüleri değerlendirmeye çalıştım ve buna göre de puan verdim. Puanlama sistemim şu şekildeydi:

Kahvaltı: 3 puan, Ara: 1 puan, Öğlen: 3 puan, Ara: 1 puan, Akşam: 3 puan, Ara: 1 puan
Spor artısı:2 puan, Sıvı artısı: 1 puan, toplam ulaşabileceğimiz puan: 15ti.

Yeni gelen arkadaşlarımız için söylüyorum, genel olarak böyle puanlamıyoruz. Hafta koçu,kendi kurallarına göre değerlendirmelerini yapıyor. Buna puan dahil olmasi da şart degil yani.
Amacımız birbirimizi dogru yönlendirmek ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek.

Menülerinizi tek tek bildirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Umarım doğru kanılara varmış ve azcık kilo kaybınıza vesile olmuşumdur. Aşağıdaki listelerde sadece her gün menü bildiren arkadaşlar yer alıyor. Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımızı puanlamaya dahil etmedim ama, etseydim özellikle Aybükeeslem, Toobe, Azul, Excity ve Nazzz çok iyi başladılar...

Bu hafta birincimiz sevgili Anchusa, tebrikler Anchusacim :16::65::71:

Eki Görüntüle 124580 Eki Görüntüle 124582

anchusa,
tebrik ederim cnm seni...

ben ilk siralardan son siralara dustugum icin uzuldum,
ancak bu dusus fazla degil az ve besin degeri acisindan eksik yedigimden oldu sanirim. bu da elimde olmayan iseydi :26:

neyse bikac haftaya bu asermeler gecince insallah eski yeme duzenime donebilrim.

bu arada,
55,8 ile hamile kalmistim.
2 haftada 700 gr vermisim; 55,1 im suan

selam hanımlar az kalorili bol sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize.benim bu gün misafirlerim var.ne yapsam nasıl yapsam:)bu gün çok kalori almasam:((off.yesen dert yemesen dert.

evetttt bu haftanın 1. si muhteşm koçluğu ile bize yol gösteren AYGİRL
şekerm tebrik ederim..... başarılarının devamını dilerim....

Wooow iste buna sürpriz derim :62: Tesekkür ederim.
Bu arada herkese Günaydin :3: Hepinize cok tesekkür ederim.

Gzmnc canim hosgeldin, tartin hayirli olsun, güle güle kullan :) Bu arada haberin olsun ben Faceden silindim malesef.

Intlogistics canim umarim öyle olur, doktorun ilk tepkisi biraz tedirgin etti beni ister istemez.
Bu arada ne güzel kilo vermissin sen bu hafta, süpersin.

Nazzz listeyi fena halde etkilemis, tebrikler Nazzzcim :65:

Anchusa, canim ben belki önümüzdeki hafta/larda yapabilirim.

Peppermintcim, listeye bakma sen, senin durumun özel, gayet güzel beslendin, tabiki eksiklerin oldu bu cok normal. Kilon da süpermis. Herkes kilo alir sen vermissin :):49:

Wooow iste buna sürpriz derim :62: Tesekkür ederim.
Bu arada herkese Günaydin :3: Hepinize cok tesekkür ederim.

Gzmnc canim hosgeldin, tartin hayirli olsun, güle güle kullan :) Bu arada haberin olsun ben Faceden silindim malesef.

Intlogistics canim umarim öyle olur, doktorun ilk tepkisi biraz tedirgin etti beni ister istemez.
Bu arada ne güzel kilo vermissin sen bu hafta, süpersin.

Nazzz listeyi fena halde etkilemis, tebrikler Nazzzcim :65:

Anchusa, canim ben belki önümüzdeki hafta/larda yapabilirim.

Peppermintcim, listeye bakma sen, senin durumun özel, gayet güzel beslendin, tabiki eksiklerin oldu bu cok normal. Kilon da süpermis. Herkes kilo alir sen vermissin :):49:

tesekkürler canim.. hayirdin neden silindin :( yani sen mi aktivasyonunu iptal ettin yoksa baska bisi mi.. 'silindi' kismini pek anlamadim :(

selam hanımlar az kalorili bol sağlıklı bir hafta diliyorum hepinize.benim bu gün misafirlerim var.ne yapsam nasıl yapsam:)bu gün çok kalori almasam:((off.yesen dert yemesen dert.

yemeğe mi misafir çayamı?

evett kızlarrr bu hafta koç bulmadığımız için koçunuz benim.....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0

öğünlerinizde 3 besin grubundan almaya çalışın.... her birinin puanı ayrıdır...
ilk kaçamaktan puan kırmıyorum ama 2. si olursa - puan alıyorsunuz.....
spor yaptığınızda mutlaka menünüzün altında belirtinki gözümden kaçmasın

sabah
yediklerim

ara
yediklerim

öğle
yediklerim

ara
yediklerim

akşam
yediklerim

ara
yediklerim

spor

lütfen menünüzü bu şekilde yazın....hepsi bir arada olmasın....bu şekilde yazmayanın birbirinden ayırmayanın menüsünü dikkate almıcm.....lütfen aralarda boşluk bırakarak yazın

tesekkürler canim.. hayirdin neden silindin :( yani sen mi aktivasyonunu iptal ettin yoksa baska bisi mi.. 'silindi' kismini pek anlamadim :(

ben sildim canim, simdilik aktivasyon iptal edildi 14 güne kadar silinecekmis. öyle bir bir bildiri geldi.
ben kayit oldugumda facede pek kimseler yoktu ve mail adresi hic degistirmedim, o zamanlar bir siteye takiliyordum, arkadaslar edinmistim ve coguyla da site disinda aksamlari msn de görüsürdük. ama bunlardan biri bana karsi tuhaf davranmaya baslamisti, Türkiyeden, erkek.O zaman cok takmasam da bi yerde artik rahatsizlik duydum. Simdi o kisi beni birsekilde bulmus Facede ve ekle beni diye uyladi. Hic mi hatrim yok, cok iyi anlasiyorduk, kabul etsene. Orda oldugunu biliyourm gibi. cok rahatsiz oldum. Sonucta onu özel olarak tanimiyorum, o siteden birkac kiz da ekliydi listemde, sanirim onlardan dolayi buldu. Faceimde ailem, arkadaslarim benim icin degerli insanlar varken, rahatsizlik duydugum birinie klemek istemedim haliyle. Benden sana zarar gelmez, niye eklemiyorsun falan cok cok uyladi. Bende ona kurtulmak icin nisanlanmak üzere oldugumu söyledim. Olsun, benden sana zarar gelmez falan.. Lütfen anlayisli ol dedim, istemiyorum dedim. Simdi hic cevap vermesem ondan cok sey beklerim, o kizlardan falan bisekilde rahatsizlik verebilir tuhaf biri..
Sonra bi kadin resimli isimli bir profilden bana yazdi, ablasiymis. Onunla arkads ol diye uyladi, istemedim tabiki. arada bi hatrini sorarim baska bisey yok dedi ama ben yok ben sevdigim kisiye karsi kendimi dogru hissetmem falan dedim, o zaman nisanlanmadan ben ona biseyler diym de belki vazgecer gibi seyler sacmaladi. Ben daha önce biri tarafindan takip falan edildim, ayni davranislar ayni tuhaflik. Öyle insanlardan korkuyorum. Silmekte buldum careyi...

evett kızlarrr bu hafta koç bulmadığımız için koçunuz benim.....

düzgün kahvaltı: 1p
meyve,kuru meyve,kyemiş + süt,ayran,yoğurt,b.çayı,msuyu : 1 puan
sebze,baklagil,et,tavuk,balık + ekmek,pilav,makarna + ayran,yoğurt,m.suyu,salata : 3 puan
sbh ( 1p ) ara ( 1p ) öğle ( 3p ) ara ( 1p ) akşam ( 3p ) ara ( 1p ) - TOPLAM
şule 0
peppermint 0

öğünlerinizde 3 besin grubundan almaya çalışın.... her birinin puanı ayrıdır...
ilk kaçamaktan puan kırmıyorum ama 2. si olursa - puan alıyorsunuz.....
spor yaptığınızda mutlaka menünüzün altında belirtinki gözümden kaçmasın

sabah
yediklerim

ara
yediklerim

öğle
yediklerim

ara
yediklerim

akşam
yediklerim

ara
yediklerim

spor

lütfen menünüzü bu şekilde yazın....hepsi bir arada olmasın....bu şekilde yazmayanın birbirinden ayırmayanın menüsünü dikkate almıcm.....lütfen aralarda boşluk bırakarak yazın

hayırlı olsun suleulkucum:21: bu hafta daha bi dikkat etmem lazım yediklerime kraker dışında bişiler yemeliyim yoksa çok puan kırarsın benden:18::18: :1:

ben menümü yarın bildiricem çunku yemeden yazıncaa kaçamak yapabiliorum:59:
dolayısyla bugunku menümü yarın sabahtan bildiricem ama gune sağlıklı başladım içim rahat :21:

Back
X