50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim masallah cok sivi tüketiyorsun, tebrikler.. Cheesecake´i kahvaltida yedigin icin sorun yok, tüm puan cünkü cheesecake hem bol karbonhidrat hemde protein iceriyor
aralarin gayet hafif, caylarla mideni kandiriyorsun, ben onu yapamazdim ama yapabildikten sonra sorun yok :) ögle yemegin cok iyi, aksam yemeginde eccük peynir yiyeydin yada bi ayran iceydin keske.. Son arada tabi puan kaybi var, ama hemen yattigin icin tekrar biseylere girisme ihtimalin cok az..

1 gece önce doğumgünüm olduğu için ve bende cheesecake'e bayıldığım için almış annemler ama gece yemedim sabaha bıraktım hatta bu sabahta aynı şekilde kahvaltı yaptım:26:
ama öğleni ve araları daaha az kalorili besinlerle geciştirmeye çalışıoru..teşekkür ederim yorumların için aygirlcüüüm baya motive oldum:21::21:

Selam sekerler :3: Nasilsiniz ?
Ben bugün doktora gittim kalbimin garip atisi ve nefesimi daraltmasiyla ilgili, su an ekg takili tüm gün benimle olacak.. Doktorda 3 saat gecirince kahvalti yapamadim..

Keyifler nasil? Menülere gecicem birazdan..

şimdi gördüm yazını cnm geçmiş olsun yengeme de takmışlardı o aletten kalp atışlarını kaydedıo dimi?
bişi çıkmıcak inşallah stres yapmıştır seni öle ya da yeşil çay çok tüketıosan kahve falan onlarda yapabilir iyi düşün iyi olsun cnm...amaaaaaaaan booşveeeeeeer:21: oh ne güzel hayat:21: ben oynarım bu hayat için ooooooh:32: yap geç:1:

1 gece önce doğumgünüm olduğu için ve bende cheesecake'e bayıldığım için almış annemler ama gece yemedim sabaha bıraktım hatta bu sabahta aynı şekilde kahvaltı yaptım:26:
ama öğleni ve araları daaha az kalorili besinlerle geciştirmeye çalışıoru..teşekkür ederim yorumların için aygirlcüüüm baya motive oldum:21::21:

canim dogum günü her zaman özeldir. gece yemektense sabah yemen cok iyi.
bence sen bu cuma sevineceksin :)

şimdi gördüm yazını cnm geçmiş olsun yengeme de takmışlardı o aletten kalp atışlarını kaydedıo dimi?
bişi çıkmıcak inşallah stres yapmıştır seni öle ya da yeşil çay çok tüketıosan kahve falan onlarda yapabilir iyi düşün iyi olsun cnm...amaaaaaaaan booşveeeeeeer:21: oh ne güzel hayat:21: ben oynarım bu hayat için ooooooh:32: yap geç:1:

sagol canim evet kalp atislarimi kaydediyor. yesil cayi ondan bu yana kestim, belki ondandir diye. bakalim nolucak.. sen oynarsan bende oynarim :32:

canim ben en son sali günki menünü yazmisim dünle bugün sporu yazmisim ama menüler ?

Son düzenleme:
Canim bu Carsamba menüsü degilmi ?

yemekte patates yoktu=( kalori değerlerine bakktım da kuru incir 59 kuru kayısı 18 hurma 15 yazıo yıne en masum hurma gidi duruo aralarında spor dün ve bu gun için 30 dk yürüyüş yazabilirsin cnm
bide ben bişi daha itiraf edicem:18: bu gunde cheesacake yedim ben:26:

dünkü menümü de yazıorum aygirlcüm

1 bardak ılıktan biraz daha sıcak 10-15 limon damlası eklenmiş su
1 bardak su
1 kayısı
(20 dk sonra)
1 dilim cheesacake
1 fincan 5i 1 yerde çay

Ara
2 bardak su
1 küçük çay
1 kuru kayısı
1 yaseminli yeşil çay

Öğle
1 porsiyon ıspanak
1 porsiyon yoğurt
1 ısırık peynirli börek=)

ara
1 fincan 5i biryerde çay
1 hurma

Ara
1 çay
1 kuru kayısı
1 hurma

Ara
2 kepekli galete

akşam
1,5 dilim kızarmış ekmek
2 salatalık
1 domates
Bol maydonoz
1 fincan 5i bi yerde çay

Ara
3 bardak su
(sabah fazla kalori aldığım için ve zaten akşam yemeğini en erken 8de yiyip 10 da cuppa yatak yaptığım için su içtim bolca ve yattım)

Spor olarak 30 dk yürüyüş

Kahvalti olarak o simitin yanisira biraz domates salatalik bir kibrit kutusu kadar da peynir yeseydin keske. Günde 2 litre su icmen cok iyi olmus. Kahvalti sonrasinda yediklerin meyveler iyi olmus, onlari ara sayiyorum. ikindi vakti yedigin aslinda öglen yeseydin keske. ama patates ve ekmek birarada kesinlikle olmamis. onun yerine azicik brokoli haslasaydin patatesin yaninda, azcik da yogurt yeseydin güzel olurdu.. ara yapmamissin, aksam yemeginde et varmiydi kuru fasülyede ? genel olarak gayet iyi aksam ymegin. son arada yogurt yemen iyi olmus. Leslie´ye baslaman iyi olmus.

Teşekkür ederim :7:,iş yerinde yemek yiyecek yerimiz yok,daha doğrusu lokanta vardı kapalı şu an,

Evden getiriyorum yemekleri,bazen yemek pişirmediğim oluyo,geçiştirmek zorunda kalıyorum,dünkü

patates olayı da ondan,evde olsam ne gerekse pişiririm de işte,:31:

Bir de yeni başladım ya ondan,iştah kapanmıyo ki :27:

Bir de havalar çok soğuk ya fazla ekmek falan yememden kısmak istemiyorum,bünyem zayıf hasta

olmayayım diye yani,

Ha unutmadan et yoktu fasulyede,

Neyse ben yine dikkat etmeye çalışıcam,tekrar teşekkürler...

Son düzenleme:
aygirl cümm ben dün mekik çekicem demiştim ya çekmedim:((çünkü bebeğim düştü çok ağladı bende onunla ilgilendim.suyumu içtim ama.

canim merhaba, öge yemeginde sebzeyi ve proteini göremiyorum. aksam da keske corbanin yanina salata veya herhangi bir sebze yeseydin. mesela corbanin yanisira hasanmis brokoli üzerine yogurt olsaydi cok iyi olurdu. 2 ana ögündeki eskikler disinda menün iyi. bu yüzden hayli puan kaybettin malesef. spr yaptin mi ?yeterince su ictin mi ?

Dün 1.5 l su tim sadece canım.Çok haklısın ana öğüler konusunda ama öğlen makarnayı birz fazla kaçırdm =S

Selam bugünkü menüm.
u hafta menümü yazıp çıkıyorum sadece kızlar kusura bakmayın final haftam çünkü bazen giremeyedebilirim. =(
Sabah:1 dilim kızarmş kepek ekmğil.Peynir domates salatalık.1 kupa yeşil çay
Ara:1 tane muz Birazcık patates cipsi birazcıkda beze =(
Öğlen:2 kase çorba
Ara:Daha vermedim yeşil çay ve 1tane mandlna
Akşam:1 kase çorba Yoğurt salata
2 litre su içtim birde

Son düzenleme:
kızlar slm. kendimi tanıtmıştım ama çok fazla giremedim o günden sonra. kk sayesinde 11 kilo verdim. geriye 6kilom kaldı:))) sizin de yardımınızla onu da vereceğim. beraber başaracağız:kkk::kkk::kkk:
hepinize çok kolay gelsin:66:

bugün yediklerimi yazıyorum:
sabah: 2 ince dilim ekmek, beyaz peynir
ara: nescafe
öğle: 1 tabak tavuk yemeği, yarım tabak nohutlu pilav
ara: bi paket limonlu etiform
akşam: daha karar vermedim???

kızlar sizce nasıl?????

nazcımmm günaydınn:3: aramıza hoşgeldin:71:
nacizane bi tavsiyem olcak sana kahvaltıdan sonra yaparsan sporunu kilo verebilirisn ama öncesinde yaparsan alırsın çünkü sabah aç karnına yapılan spor da vucutta hiç bi enerji olmadığında kıtlık sinyalleri verirmiş beyine ve kahvaltıda yediklerini direkt yağ olarak saklarmış vucut ben 1 ay teabo yaptım kahvaltı öncesi ve 1. ayın sonunda 2 kilo alınca bi yanlışlık yaptığımı farkettım araştırmalarım sonucu yaptığım yanlışı buldum sende önce kahvaltı yap 1 saat sonra spor ve spordan sonra en az1 saat hiç bir şey yeme cnm...kolay gelsinn

intlogistics hoşbulduk canım teşekkür ederim tavsiyelerin için haklısın iyiki dedin bende bundan sonra tok karnına yaparım aç karnına zor oluyodu bu arada ben diyete pazartesi başladım bugün dördüncü gün kahvaltıdan sonra bi tartıldım 58 kilo olmuşum 3,5 günde 1 kilo vermişim:66: çok mutluyum sabah kahvaltım çeyrek tost 1 kupa yeşil çay bol limonlu şekersiz 3 dilim domates ve salatalık 1 tatlı kaşığı tere yağ
ÖĞLE 3 kaşık yoğut salata ve 2 tane yulaflı büskivi ben ara öğün vermiyorum kendime ve karşılığınıda aldım :1: 3 günde valla ne yalan söyleyim morelim bozuktu diyete başladığımdan beri ama şimdi öyle mutluyum ki daha fazla hırslandım :64:

kızlar bende spora başlamayı düşünüyorum ama sabahtan başka yapacak zamanım yok, akşamları çok yorgun oluyorum. ne tavsiye edersiniz?

:62:
radikal az yicem zayiflicam dedigimde hep kisa sürede kilo verdim ama sonra ayni kisa sürede geri aldim bu yüzden artik ac kalmak istemiyorum, birden yasaklilara saldirmak istemiyorum. ögünlerde miktara dikkat ediyorum. ara ögünler olmasa ben pastalara cikolatalara cerezlere saldiriyorum, ayrica aralar sayesinde ana ögünlerde daha az yiyorum. ben eskiden mantiyi 3 tabak yerdim simdi bir tabak yiyorum, cünkü mideyi önce ve sonra baska seylerle avutuyorum :) ictigin caylar falan cok güzel devam et bunlara.

saol canım haklısın bende artık aralarda kuruyemiş yada kuru üzüm fln atıştırıyorum bu arada 58 olmuşum canım 3,5 günde walla morelim yerine geldi ama bu hızla kilo vermek nasıl olacak bakalım inaşşalah geri almam

Back
X