ve bu gün kü menüme gelelim aygirlcüm şimdi haşırt diye benden bayağı puan kırcaksın çünkü ara yapamadım
sabah : çok küçük bir dilim kepek ekmeği, 6-7 tane çükül yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta,yanında az miktarda roka-maydonoz, bir kupa çay içinede 3 kesme şeker attım
ara yok
öğle: ton balıklı makarna salatası bir yemek tabağı kadar( makarna,soğan-yeşillik ve biraz ton balığı vardı)
ara : 3 ü birarada, bir tane tutku bisküvi ( okulda ders arasındaydım tutkunun bir tane bisküviyi paketlediği şeyi varya ondan yani 2 tane normal tutku yapar öyle diyim)
akşam : büyük bir kase çorba ( arabaşı yani çorbanın yanında hamurundanda yuttum, ve arabaşı faslı bitmiştir bu akşam itibariyle )
ara : şuan çok şiş hissediyorum ara yaparmıyım bilmiyorum ama aygirl kızma, bir tane meyve yiycem
işte böyle , reglim ve acayip şiş haldeyim bu cuma tartıda 57 dinin üstünü görmiyim başka bir şey istemiyorum , bir sonraki cumada 56-55 i göreyim lütfeeeeeeen, aygirlcüm yorumunu bekliyorum meraklaherkese ii akşamlar diliyorum..
Gelelim bugünki menüneeee :)
kahvaltin cok güzel olmus bugün ancaaaaak seni uyarmaliyim 3 kesme seker fazla olmus

aranin olmamasi tabi puan kaybi demektir

ögle yemegin gayet iyi, ögleden sonraki aradaki 3ü bir arada gereksiz olmus. aman ha diym sen sekerli icecekleri seviyorsun belliki, latte macciato falan iceyim deme yarin birgün

aksam yemeginde de yine eksik var, yesillik diyorum baska bisey demiyorum
arani yaptin mi acaba ? ve yine icecek spor bunlari da sorayim..