50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah
biraz kıymalı börek
biraz peynirli börek
2 dilim domates
2 dilim salatalık

ara

bir avuç leblebi

öğlen

canım istemedi bişey

akşam
yarım tabak barbunya
bir tabak pilav
ayran
çok az turşu

ara

2 parça toblerone:(
1 kestane

spor

yarım saat yürüyüş

bende menümü yazıvereyim koçuma:)

sabah:2 dilim kızarmış ekmek,omlet,domates,salatalık,kk peynir,2 dilim salam
ara:1 ceviz
öğle:yarım porsiyon patates yemeği,1dilim ekmek,sucuklu yumurta
ara:1 mandalina
akşam:1 porsiyon kuru fasülye 1 kaşık pilav acı biber yedim bol bol:)
ara:1 mandalina,yarım havucu rendeledim üstüne limon sıktım tuz pul biber afiyetlen yedim:)

40 mekik çektim beli ağrıdı bıraktım.bu sıralar spor konusunda çok tembelleştim.bir zamanlar sabah yürüyor akşam koşuyor ve platesimi her gün düzenli yapıyordum:((( içim rahat değil ama nefret ediyorum spordan yaa:18:

bu arada sabah 1 bardak ılık su,2 fincan yeşil çay,1 fincan form çay veee 3.5 lt. su içtimm:21:

sabah kahvaltin ck zengin olmus, ara ona göre tabi daha mütevazi ama cok güzel, ögle yemegin iyi ve doyurucu, arada meyve zaten hep iyi, aksam yemegindeki pul biber süper olmus :) sen seviyordun dimi aciyi ? :) aksamdan sonraki aran cok güzel. süpersin. istemeyerek de olsa gayretlenip mekik cekmen güzel, su ve caylarda muhtesemsin. senin cumaki kilonu cok merak ediyorum.

bu arada aksam yemeginde sebze eksikti aslinda ama son aradaki havuc rendeli seyi aksama sayiyorum. bu yüzden puan kesmicem..

Son düzenleme:
valla bende merak ediyorum çünkü hiç bu kadar uzun süre tartılmadan durmamıştım.evde tartı olunca malum her sabah tartılıyordum.annemde kalıyorum şu an burda tartı yok.benden başka kimsenin de tartıyla işi yok:)) annem benden çok çok zayıf maşallah.bu arada acıya bayılıyorum.olmazsa olmazım acıdır.her yemeğe atarım.metabolizmayıda hızlandırdığını duydum ya tutmayın benii:))

valla bende merak ediyorum çünkü hiç bu kadar uzun süre tartılmadan durmamıştım.evde tartı olunca malum her sabah tartılıyordum.annemde kalıyorum şu an burda tartı yok.benden başka kimsenin de tartıyla işi yok:)) annem benden çok çok zayıf maşallah.bu arada acıya bayılıyorum.olmazsa olmazım acıdır.her yemeğe atarım.metabolizmayıda hızlandırdığını duydum ya tutmayın benii:))

bence o zaman tartiyla karsilasman cok heyecanli olacaktir. umarim cok iyi bir sürprizle karsilasirsin tartildiginda. ailede ihtiyac yoksa genellikle iyi genler var ailede demektir :)
aci sevmen iyi, metabolizmani sevindir :66: tabi abartmadan :1:

bugünkü menüm

sabah
biraz kıymalı börek
biraz peynirli börek
2 dilim domates
2 dilim salatalık

ara

bir avuç leblebi

öğlen

canım istemedi bişey

akşam
yarım tabak barbunya
bir tabak pilav
ayran
çok az turşu

ara

2 parça toblerone:(
1 kestane

spor

yarım saat yürüyüş

canim ögle yemegin ve 2. aran yok. keske o 2 parca tobleroneyi o arada yeseydin, yakma ihtimalin daha yüksek olurdu. bu iki ögün disinda bence gayet güzel bir menü olmus, tobleroneyi de daha erken ve 1 tanecik yeseydin tam süper olacaadi.. yeterince su ictin mi canim ?

bence o zaman tartiyla karsilasman cok heyecanli olacaktir. umarim cok iyi bir sürprizle karsilasirsin tartildiginda. ailede ihtiyac yoksa genellikle iyi genler var ailede demektir :)
aci sevmen iyi, metabolizmani sevindir :66: tabi abartmadan :1:

evet gerçekten öyle mesela buraaya gelmeden önce tartılmıştım 62 kiloydum buraya geldim 1 ay sonra tartıldım 59 çıktım 5 li sayıları gördüm nasıl sevindim anlatamam.aslında bende çok kilolu değildim 49 kiloydum evlendiğimde hemen bebeğim oldu 75 den fazlaydım doğuma girdiğimde.ödemlerim çoktu.doktorlar bile korktu o derecede.ödemlerimin çoğunu attım şükür.şimdi kilolarla savaş başladı.off şu göbeğim olmasa.eşimde hep kilolu bayanların itici olduğundan benim zayıf olmamdan çok hoşlandığından bahsederdi bekarken.Yanımda olsa çok kıskanırdım heralde onu:((

canim ögle yemegin ve 2. aran yok. keske o 2 parca tobleroneyi o arada yeseydin, yakma ihtimalin daha yüksek olurdu. bu iki ögün disinda bence gayet güzel bir menü olmus, tobleroneyi de daha erken ve 1 tanecik yeseydin tam süper olacaadi.. yeterince su ictin mi canim ?

toblerone bitti de içim rahat etti valla:)
2-2.5 litre içmişimdir, şimdi de yeşil çayımı içmeye gidiyorum :)

vayy bu zumba acayipmiş sahiden.bunu burda yaparımda kayınvalidemin orda yaparsam deli derler bana:)bu arada bu zumbanın göbeğe faydası varmıdır acaba?

Canim kahvaltin yetersiz kalmis, 1. ara yok anladigim kadariyla, öglen yedigin gayet iyi ama belli ki yeterince doyurucu olmamis, 2. aran cok fazla olsa da hic yapamamandan iyidir, aksam dengelemissin ama. puan bekle bence :) spor varmi ?

aa simdi farkettim 3. ara yok. mutlaka yap ne yemeyi düsünüyorsun ?

3. arayıda yptım canım 3 4 yemek kaşığı yine makarna salatası =(
Spor yok.

evet gerçekten öyle mesela buraaya gelmeden önce tartılmıştım 62 kiloydum buraya geldim 1 ay sonra tartıldım 59 çıktım 5 li sayıları gördüm nasıl sevindim anlatamam.aslında bende çok kilolu değildim 49 kiloydum evlendiğimde hemen bebeğim oldu 75 den fazlaydım doğuma girdiğimde.ödemlerim çoktu.doktorlar bile korktu o derecede.ödemlerimin çoğunu attım şükür.şimdi kilolarla savaş başladı.off şu göbeğim olmasa.eşimde hep kilolu bayanların itici olduğundan benim zayıf olmamdan çok hoşlandığından bahsederdi bekarken.Yanımda olsa çok kıskanırdım heralde onu:((

desene hemen meyvelerini topladin, ne güzel iste.
ben de bi ara 60 i ziyadesiyle gectim 64e kadar vardim, tekrar 5li sayilarda gezinmek cok iyi geldi.
ödemleri attigina sevindim. bünyen tamamen degismistir. canim esin nerede ki ?
kiskanirsin tabi seni cok iyi anliyorum erkeklerin cogu yaninda incecik bir es istiyor. bi erkek arkadasim, cocukluk arkadasim var, bi ondan iyi bi söz duymustum, dedi ki, eger ki evlenirsem ve esim cocuk veya herhangi sebepten kilo alirsa, ona vermesi icin destek veririm ama vermese bile o artik benim esimolur ve baska kimselerlede kiyaslamam dedi. sasirmistim. ama o cocuk disinda erkeklerden genellikle sisman veya az kilolu bayan gördüklerinde ii itici gibi seyler duydum, buna kendi abilerim dahil :88:. hamilelikte genellikle bolca kilo alinir, vermesi tabi cok zaman aliyor, ama bu cok dogal. tekrar citir olacan sen desene kiz :21: ol da sen kocani degil o seni kiskansin :9: canim boyun kac bu arada ?

toblerone bitti de içim rahat etti valla:)
2-2.5 litre içmişimdir, şimdi de yeşil çayımı içmeye gidiyorum :)

dimi, elinin altinda öyle lezziz bisey olmayinca hayat kolaylasir. ben almiyorum onlardan coktandir, yoksa saldiriyorum.. tamam canim. yesil cay bende uykusuzluk yapiyor ya..

vayy bu zumba acayipmiş sahiden.bunu burda yaparımda kayınvalidemin orda yaparsam deli derler bana:)bu arada bu zumbanın göbeğe faydası varmıdır acaba?

farkli farkli hareketler yaptiklari icin mutlaka göbegi de etkileyecek hareketler vardir arada bence...
kayinvalideni de alistirirsin sende :87:

merhaba bende bu gruba katılmak istiyorum.boyum 155 ve 54 kiloyum.en az 50 ye düşmek istiyorum.yardımcı olur musunuz.nasıl katılabilirim gruba..

merhaba bende bu gruba katılmak istiyorum.boyum 155 ve 54 kiloyum.en az 50 ye düşmek istiyorum.yardımcı olur musunuz.nasıl katılabilirim gruba..

Selam:3: elbette katilabilirsin. bunun icin her cuma tartilip kilonu anchusa´ya gönderiyorsun, spor yapiyorsan yaptiklarini buradan suleulku´ye bildiriyorsun, bugün... dakika spor yaptim diye. Ayrica hergün ugrayip yediklerini tek tek yaziyorsun, sabah sunu yedim, öglen sunu, aksam sunu, bu arada biz ana ögünler arasinda ara ögünler almaktan yanayiz, bu gün icinde ivir zivirdan uzak kalmamizi ve ana ögünlerde daha az yememizi sagliyor. günlük yediklerini o haftaki koc degerlendiriyor ve seni dogru yönlendirmeye calisiyor. veeee sohbet ediyoruz burada, saydiklarim sohbetin arasinda gerceklesiyor. bildiklerimizi paylasiyoruz cok güzel oluyor.

Back
X