50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sinel çikoltalı frambuazlı pastaaa hayırdır canın pastamı istedi delikafadulden bir ay var daha önce hakedelim sonra yiyeceğiz ne yedin bakalım öğle yemeği
ben 1 kase çorba salata yedim hiç doymadım

ben bu aralar sif meyve sebze salata yiorum yanina aksamlar bazen balik veya et amac kilo vermekten ziyade biraz migdem kücülsün ozaman normale döncem tabi dikaat ederek

eve zor attım öğlen kendimi çok acıkmıştım.domates çorbamı salatamı hazırladım yedim bide yanıma elma aldım öğleden önce de küçücük bi portakal yemiştim şimdilik bu kadar akşama da tavuk yapacam yanına da salata.bu arada ben birazcık kilo verdiğimi hissediyorum ,zafer bizim olacak kızlar birazcık sabredelim sonunda abartmadan pastalarımızı yiyebiliriz:lepi:

Listenin düzenli olması için listeye katılmak isteyen adını ve kilosunu listeye kendisi yazsın çıkmak isteyen arkadaşlar (istediği kiloya gelen veya rejim yapmaktan vazgeçen) adını siler çıkar listemizden böylece karışıklık olmaz
Her Çarşamba Tartınma Günüdür.

1- Pembeinci 55 kilo 50 olacak

2- Cucuma 56,5 kilo 50 olacak

3- Kelebekcik : 50 kilo 48 olacak

4- myocean76 :57 kilo 53 olacak

5 -fiyuce : 58.8 kilo 55 olacak

6- Suprensesi : 58,8 kilo 52 olacak

7- nessss: 58 kilo 50 olacak

8- Kayra: 58 kilo 50 olacak

9-senemciq : 55.6 kilo 51 kilo olacak

10-MissDeFnE:56 kilo 50 kilo olacak

11-sinel : 58 kilo - 50 olacak

12-Sympathique: 59 kilo 50 kilo olcak

tamam anlasildi pembeinci :)))

13-Huli81: 55 kilo---------------48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak:ecrin_bebek:

13-Huli81: 55 kilo- 48 kilo olacak

14-cinsilatif : 59 kilo 55 olacak

15-bigsize:59 kilo 52 olacak

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar

Son düzenleme:
......................................................

Son düzenleme:

canım çekti valla ne yalan söliim ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
öğlen 1 kase çorba 3 ızgara köfte yedimm 5 bardak su içtimm doydum gibi sankimirmirmirmir

kızlar aranızda şu elma sirkeli ballı sudan içeniniz varmı?
işe yarıyormu?bende yarın içecem bakalım.

ben bi kaç gün içtim ama bişe anlayamadım çünkü lahana çorbası diyeti yapıyodum ya şöyle iştah kesen bi yiyecek içecek var mı bildiğinizCADIARZU ben aslında diyeti düşünmediğim sürece acıkmıyorum da aklıma gelince çok kötü oluyodelikafadulden

.............................................................................................................

Son düzenleme:
defnem adanadamı yaşıyorsun peki adanada yaşayıp nasıl rejim yapıyorsun kebaplar içli köfteler analı kızlılar ay çok açım açlıktan aklıma neler geliyor kafamçokkarıştı geçmiyor bu vakit bari bir portakal yiyeğim içli köfte niyetine senağlama

canım adanalıyım ama şuanda adanada değilim işim dolayısıyla adanadan uzağım yalnız yaşadığım için kolay oluyor diyet yapmak ama adanaya gidince annem güzel yemekler yapıyo yiyorum allahtan 2 gün kalıp geri geliyorum yoksa zor kilo verirdim aslında son 1 yılda aldım fazlaları sonrada kesin karar verdim artık bunlardan kurtulmalıyım diye sonra bu siteyi buldum. acayip gaza getiriyor bu site delikafadulden

kesin vercez kiloları ben zayıflamak uğruna o iğrenç lahana çorbasına bile katlanabildiysem artık hiçbirşey vazgeçiremez beni a.s

kendim yazıp kendim okuyorum yazdıklarımı.
yeniler alınmıyor zannedersem aranıza.
neyse herkese başarılı rejimler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…