• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kelebekcik evde yok malesef her zaman olurdu halbuki hiç eksik etmezdim kafada kalmadığı için bende almamışım nane limon kaynattım onu içiyom zaten bgn pek bişi de yemedim açım ama midem almıyo

Uzunb zamandır işe giderken evde hiç kaslvaltı etmemiştim onu yaptım bu sabah..
10 da bir elma yedim öglen çorba ve yogurt yedimm
akşam sırf salata yaptım ve asure vardı dayanamadım..daha ikinci günüm nasıl alışacagım ac durmaya...oy oyy...zaten cok su içiyorum gün içinde o problemim yok içme ihtiyacı duyuyorum..
ama pc basında atıştırma iyi oluyordu bundan nasıl vazgececegim yardım edin...

Uzunb zamandır işe giderken evde hiç kaslvaltı etmemiştim onu yaptım bu sabah..
10 da bir elma yedim öglen çorba ve yogurt yedimm
akşam sırf salata yaptım ve asure vardı dayanamadım..daha ikinci günüm nasıl alışacagım ac durmaya...oy oyy...zaten cok su içiyorum gün içinde o problemim yok içme ihtiyacı duyuyorum..
ama pc basında atıştırma iyi oluyordu bundan nasıl vazgececegim yardım edin...

sakız çiğnesen belki işe yarayabilir.

akşam kayınvalideme gittim sagolsun kereviz çorbası yapmış hiç sevmem ve taze fasulye onuda pek sevmem 2 çatal yedim bıraktım yoğurduda yokmuş aç kaldım anlayacağınız benim için gayet iyi oldu :) siz neler yediniz bakalım akşam

ben aksam patates yemegi 1 kepce kadar 8 tane falan yaprak sarma
bol su ictim sonrada biraz meyva
bugun sabah ise
2 dilim kepek ekmek uzerine crem ve normal peynir surdum yedim bir bardak cayla
simdi yesil cayimi iciyorum ,bikactanede yine yaprak sarma aldim
oglende bilmiyorum
daha kimsecikler yapmamis kahvaltiyi ben erkenciyim bugun

ben zaten sabahları kahvaltı yapmıyorum. bu sabah acıktım amasenağlama sabahtan beri çay kahve form çayı içiyorum öğlen eve gidip domates çorbası ve salata yicem :sm_cool:kalorisi düşük şeyler yemeye çalışıyorum bütün bu uğraşlarım boşa çıkarsa çok üzülürüm senağlama

bende 9 da elma 10:30 da kepekli tost ekmeği arası kaşar ama yarısını yedim
BAŞARICAZ KIZLARRR :lepi::lepi::lepi:

kızlar bitki çaylarını abartmayın
sonra ciddi problemlere sebep oluyo kansızlıktan vücudun vitaminsiz kalasına

evet tartimma gunu ama ,ben daha kilo verdimmi bilmiyorum ,biliyosun daha dun katildim buraya
insallah azcik veririm
ama bidaki haftaya kesin

yaa ben görevim gereği allahın dağında bi yerdeyim evimde de tartı yok sadece hafta sonları ailemin yanına gittiğimde kilomu öğrenebiliyorum napcazfisfisfis

defnem eczane falan yokmu canım oralarda olmazsa sende hafta sonu yazarsın listeye yeni kilonu ne yapalım ben fabrikada çalışıyorum odadan dışarı çıkınca kocaman bir hassas terazi var ben orada tartınıyorum

ben verememişimdir herhalde kilo yeni 58 e düştüm senağlama gelecek haftaya inş.

bu bol su içme olayıda canımı sıkmaya başladı normaldede çok su içen biriyim şimdi miktarı arttırdım 15 dakkada bir tuvalete taşınıyorum zayıflıcam diye kovulmayım işten sırnaşık şeysırnaşık şey

dunde egzersiz yapamadım akşam onada üzüldüm:delphin: düzenli spor yapamıyorum yaaa bu çok kötü acaba ara sıra yapabildiğim spor yanında rejimle veremezmiyim 2 ayda 8 kilo kızlarrrr

kızlar gnydın bi mrb diyip çıkcam eve geldiğimde konuşuruz ben kocam sayesinde dünden bu ayna yarım kilo verdim tek işe yara yanı bu sanırım
birinci ben olcam gibi adamın suratına bile bakmıyom hem yaptıkları beni üzüyo hemde lanet gelsin içimdeki şu koca sevgisine kahvaltıda pek bişi yemedim dün akşam yemeğide yiyemedim mucks

eşimin 28 şubatta doğumgünü var haftada 1 kilo verirsem 28 şubatta 50 kiloyum :Saruboceq: böylelikle pasta yemeğe hak kazanırım :dance:

hafta sonu tartıldım ve gözlerime inanamadım 59 u bulmuşum
nasıl sinsice yerleşmiş kilolar
2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor
insanın nefsini en güç kontrol ettiği yer boğazı
bu topikte sizlerle motive olurum belki diye geldim

hafta sonu tartıldım ve gözlerime inanamadım 59 u bulmuşum
nasıl sinsice yerleşmiş kilolar
2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum ama çok zor oluyor
insanın nefsini en güç kontrol ettiği yer boğazı
bu topikte sizlerle motive olurum belki diye geldim

hoş geldin cinsi latifff bende çok karamsardım kilo verme konusunda ama burda bu paylaşımla süper oluyor

HEP DESTEK TAM DESTEK SONUNDA ZAFERLERİMİZ
:teytey::teytey:

Back
X