5 yıllık evliyiz ayri eve çıkmak istiyoruz masraflarin altından nasıl kalkabiliriz ?

Bünyesinde kreş olması ve o okulun ogretmen açığı olması lazım dimi ? Eger kolaysa Anadolu yakasında bulursanız haber verin

Ne öğretmenisiniz? Kreşi olmayan özel okul da çok azdır. Sonuçta Çok tercih edilen bir şey.

Bünyesinde kreş olması ve o okulun ogretmen açığı olması lazım dimi ? Eger kolaysa Anadolu yakasında bulursanız haber verin
Gorusmeye gittiğiniz okullarda sormamissiniz bile kreşi var mı, çalışan öğretmenine indirimi var mı? Az önce öyle yazdınız. Eee bulamamaniz normal çünkü sormuyorsunuz

Merak etmiyorum eşyaları toplu olarak mı yoksa nasil almaliyim konusunda fikir istemiştim. Hayatım hakkında yorum yapma hakki da vermedim.

İstanbul anadolu yakasında evin 1500 olduğu yerde kreş 3-4bin değildir yalnız. O kısımda bir yanlışınız var. Arkadaşlar da ona şaşırdı bence. Ki ben de şaşırdım.

Tüm özel okullarda öğretmen çocuğu indirimi vardır. Benim 3200e anlaştığım ilkokula öğretmen komşum 1900e anlaştı.

Hepsi aynı anda nasıl bulunacak anlamadım. Eleştirmek için yaziyorsaniz yorulmayın. Evin olduğu yerde okul olacak. O okulda Benim alanımda açık olacak. kreş olacak. Gerçekten bildiğiniz bir okul varsa söyleyin

Bir oturma grubu ve beyaz esyaları alın dukkanla anlaşın taksıtleri bitene kadar saklıyabılıyorlar onların borcu bıtınce ev tutar çıkarsınız daha emin olursunuz kendinizden maddi açıdan böylelikle

Normal bir kreş bile gecen gün sordum 2000 tl fiyat söyledi. Ozel okulların kreşi hep daha fazla olur diye biliyorum

Bence konu sahibinin neden çalışıp çalışmadığı bizleri ilgilendirmiyor..onun hesabını elbet yapmıştır zaten onlar kendileri..konu sahibi bizden ev masrafları hakkında bilgi istemiyle bir konu başlığı açmış..durumu farklı bir konuya çekmeye gerek yok bence..bu arada benim fikrimcede elinizdeki miktar yeterli gelir diye düşünüyorum ..bı kısım eşyaları spotta alabilirsiniz..zaten fazla esyayada gerek yok artık herkesin evi sade...öncelik temel ihtiyaçları alırsınız geri kalan da yavaş yavaş alınır hepsi hallolur

Normal bir kreş bile gecen gün sordum 2000 tl fiyat söyledi. Ozel okulların kreşi hep daha fazla olur diye biliyorum
Öğretmen indirimi ne kadarmış onu sordunuz mu? Şu anda çalışmıyor olsanız da sonuçta öğretmensiniz. İndirim yaparlar mutlaka. Çocuğu kreşe verin sonra ona göre ev ararsınız. Sonra da eve göre iş bakarsınız. Bunları kademe kademe halletmeniz lazım. Yoksa hepsi aynı gün olmaz. Çocuklar 1 günde kreşe alışmıyor.

en kısa sürede sizin de çalışmanız gerekicek. tek kişinin maaşıyla kirada zor. biraz birikmişiniz varmış sanırım. illa ilk aşamada her şeyi almanız gerekmez. belki masanız belki koltuğunuz olmasa bile eve geçebilirsiniz. her şey sonradan tamamlanır

O iş öyle olmuyor tabii. Armut pis, ağzıma pis olur öylesi. Arıyorsunuz, soruyorsunuz, buluyorsunuz. Benim Ankarada edebiyat öğretmeni arkadaşım aradi, buldu. Ki o lise öğretmeni ve ilkokul, ortaokul ve lisesi aynı anda olmayan okullarda anaokulu bulmak da biraz daha zor. Ilkokul ve ortaokul kısmında olmayan okul görmedim. Ki o kadar çok okul gezdim ki. Butik okuldan zincir okullara...Basta pek eleştirmiyordum. Ama öğretmen olduğunuzu duyunca konunun her yerine şaşırdım. Neyse yorum istediğiniz yer toplu mu olsunmus eşyalar. Bence olmasın. Eşiniz de pandemide ıssız kalmış, onu da düşünün.. aynısı olursa ne olur diye.

Yok özel okullar kendi çalışanlarına dahi %30 ancak indirim yapıyor.

konu sahibi kurulacak bir evin masrafları hakkında bilgi almak istemiş kendisinin çalışıp çalışmaması bizi çok ilgilendirmedigini ve konunun dışı olduğunu düşünüyorum...yorumlara bakınca çünkü konu sahibinin neden çalışmadığı genelde merak edilmiş..her neyse bence elinizdeki miktar size yeterli gelecektir..bı kısım spottan da temin edebilirsiniz bazı eşyaları..zaten fazla esyaya bile gerek yok sadelik en güzeli..önce zaruri olan ihtiyaçlarınızı alırsınız zamanla diğerleride olur yavaştan merak etmeyin

Spotçudan eşya bakabilirsiniz. Yeni gelin gibi ev düzmeye gerek yok. Temel ihtiyaçlar halledilir zaten birikiminiz varmış. Eksiklikler zamanla alınır artık.

Asıl sorun ev düzmekte değil, geçinmekte olacak yalnız. Tek maaş ile şu zamanda geçinmek zor. Küçük bir şehirde yaşadığınızı sanmıştım ama İstanbul’da her yer özel okul zaten. En mantıklısı çoğunluğun yazdığı gibi iş bulduğunuz yerin kreşine çocuğunuzu yazdırmanız. Aynı muhitte kirası 1500 kreş nasıl 3500₺ oluyor ona anlam veremedim ama. Sormadınız muhtemelen çünkü bir yorumda normal bir kreş sordum 2000 özel okullar daha fazla olur diye biliyorum yazmışsınız. Eğer daha iyi bir hayat standardında yaşamak istiyorsanız bahanelerin arkasına saklanmayın sizin de elinizi taşın altına koymanız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…