5 yıllık evliyiz ayri eve çıkmak istiyoruz masraflarin altından nasıl kalkabiliriz ?

Bence asıl evde olmak çok yorucu ve yıpratıcı. İş yerinde olsan bir işin olur ama evde binnn

Bence asıl evde olmak çok yorucu ve yıpratıcı. İş yerinde olsan bir işin olur ama evde binnn
evliysen ve çocukluysan zor evet.ben çalışırken bekardım işim çok yorucuydu ama eve dönünce iş yapmak zorunda değildim kendimden başka kimseye sorumluluğum yoktu.bir pizza atar mikrodalgaya karnımı doyururdum ya da bir tost yapıp.evi canım ne zaman isterse oz aman temizlerdim istemezse dışarı çıkar gezerdim arkadaşlarımla.şiimdilerde yarış atı gibi yemek temizlik alışveriş ödev ders çalıştırma çocuğu gezdirme misafir ağırlama yetişemiyorum .

Ne kadar doğru ne kadar yerinde tespitler. Sadece kendim için söylemiyorum(ki kendimi hiç evde yatan taraf olarak gormedim, keza evdekiler de öyle bir şey hayatta düşünmezler) çünkü onlar disarda calistiysa bende evde çalıştım yani evi derledim topladım. Kayinvalidem eskiden sabah 4te 5te kalkıp çocuklara yemek hazır olsun diye hazırlayıp gidermiş. Ben geldikten sonra öyle bir derdi de olmadi. Akşam yemekler hazir evi temiz buldu. Ki bazen ne yemek yapsam diye sorduğumda ben gelince yaparız diyen bir insan benim yattigimi düşünse zaten şunu yap bunu yap diye sayar. Hic öyle hesaplara girmedi çoğu zaman yine kendi yapti yemekleri vs. Ki kendisi de zamaninda ev işine gittiği için evin işi hiç bitmez evin işinin bitmesini beklemeyin çıkın gezin der. Ben evde hazır diyen hazır bekleyen biri olsam hangi kayinvalide böyle cümleler kurar.

Esya konusunda da hemfikiriz. Zaten neye ihtiyacım var ya da yok biliyorum ya da erteleyebilecegim şeyleri biliyorum. Yeni gelin evi gibi hiç istemiyorum az öz sade bir düzenim olsun istiyorum inşallah

Ben de üniversite yıllarımda hem çalısıp hem okuyordum. Aynen tost yapıp geçiştirirdik . Evi günlerce süpürmezdik
Şimdi nerde.... Çocuğun kahvaltısı, ödevi, etkinliği , evin işleri derken akşama bazen ölü gibi oluyorum.

Ben sizi anlayıp yorum yaptım. Evet bazı üyeler üstünüze gelmiş olabilir ama arkadaş size hakaret etmedi.Verdiğiniz cevap hiç hoş olmadı. Kaldı ki eğitimli bir insansınız.
Hakaret veyahut dalga geçerek küçümsemeye çalışmak. Hepsi de insan onuruna ters. Neyi anlayacakmisim benim ufkum açılmadı diyerek dil cikartarak bir şey yaptığını sandi ama olmadı maalesef

aynen öyle pandemi de okula da gitmiyor.tüm derslerin hocası benim artık.ingilizceden türkçeye insan haklarından din dersine tam 8 ayrı dersin hocasıyım.

Ben sizi anlayıp yorum yaptım. Evet bazı üyeler üstünüze gelmiş olabilir ama arkadaş size hakaret etmedi.Verdiğiniz cevap hiç hoş olmadı. Kaldı ki eğitimli bir insansınız.
Öfke problemi olan ve seviyeden bir haber olan bu insanın öğretmenlik yapamıyor olması ülke için büyük artı

aynen öyle pandemi de okula da gitmiyor.tüm derslerin hocası benim artık.ingilizceden türkçeye insan haklarından din dersine tam 8 ayrı dersin hocasıyım.
Kıyamammm
Ceycey okulistik tavsiye ederim. Ben de okula göndermiyorum pandemiden dolayı. Öğretmenimiz önermişti. Baya faydasını görüyorum.

Yetistiriyorum çoook şükür
Konu sahibi siz sinirlenmekte haklısınız. Üstünüze çok gelindi. Birçok yerde size destek vermeye çalıştım , konunun iş olmadığını yazdım defalarca. MssPARE de aynı şeyi yazdı. Size destek olmaya çalıştı. Üslubunuz hoş olmadı. Siz eğitimcisiniz .

Hakaret veyahut dalga geçerek küçümsemeye çalışmak. Hepsi de insan onuruna ters. Neyi anlayacakmisim benim ufkum açılmadı diyerek dil cikartarak bir şey yaptığını sandi ama olmadı maalesef
Ama şimdi baktım da ilk siz yazmıssınız ufkun açılsın diye o yüzden öyle cevap almıssınız

Normalde cevap bile vermemem lazim ama bakın da ufkunuz genişlesin
Sen boyke yazdın

Ben ilk yorumu yaptım sonra tekrar baktım konuta tavuk suyu arkadaş yazmış bende alıntı aldım çıktım

Sonra konuta tekrar baktım bunu eklemişim bende

Dedim ki ne anlayalım benim ufkum dar anlamadım dedim

Ben önceki yazılanları okumadım haberim bike yok

Hayret ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…