Söyle söyleyeyim. Sanırım çok üstüne gitti bazıları denenlerden biriyim sanırım. Ki asla yatıyorsun ooo işine öyle gelmiş vs demedim,demem de. Ilk mesajımda ben olsam çalışır 1 senede başka eve çıkar sonra cocuk yapardım dedim. Neyse sonra konu sahibi çalışmak istiyorum ama kreş göndersem az para kalıyor vs dedi. Ben orda yok artık dedim. Çalışmak istemiyorum diyeni anlarım öyle desin zaten soranlara. Ama yeni mezun biri olabilir daha önce çalışmamış öğretmen olabilir, alacağı maaş bellidir iş bulabiliyotsa. Insanlar az maaşa çalışmayı kabul ediyor çünkü tecrübe kazanayım diyor,ki bu öğretmenlikte,özelde çok önemlidir. Ilk 2-3 sene çok az maaşa çalışabilirsin ya da aldigin kreşe gider çoğu vs. Ama gittikçe maaşım artar, tecrüben artar, cocuk ilkokul cağına gelir vs. Yani çalışmak istiyorsan ve atanamam diyorsan,öyle demiş çünkü, bir yerden başlayacaksın. Gerekirse 1 sene aldığının çoğu kreşe gidecek..insanlar böyle yapıyor. Yoksa bilgisi taze, yeni mezun ya da 1-2 senedir çalışanlarla mücadele edemezsin iş ararken. Dur biraz çocuğum büyüsün ilkokula gelsin maaşı da seversem başlarım diye bir şey olmaz. O zaman çalışmak istemiyorum desin geçsin soran olursa bile.
Tamam çalışmak istiyorum ama kreş mevzusunu söylemiştir bu seferde kreş üzerinden konular açıldı konu çok başka yerlere geldi ..herneyse artık ..olan oldu ..hayırlı geceler dilerim