5 yıl önceki haline öğüt verebilseydin?

Senin bu dert sandığın şeyler dert mi sanki?
Ota m.ka üzülüp kafa takmaya değer mi?
İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor?
Kaldır başını da etrafına bak!
Bugünlerini mumla ararsın sonra.

5 yıl önce bu gün ki alkım olsaydı ; vericiliğimi ve merhametimi dizginlerdim. Etrafımdaki herkese inanmamayı, her ağlayana acımamayı, paramı tutumlu kullanmayı, kimseye gereğinden fazla değer vermemeyi 5 yıl önce öğrenseydim şu an çok farklı şeyler yapıyor olabilirdim. Ama yine de pişman değilim

Herkese para dağıtma ayol,eğer dağıtmayıp kenara koymuş olsaydın ben şuan zengindim

bugünkü aklım olsaydı 5 sene önceki halime anneni daha kapsamlı bir doktora götür kesin bu kadında kötü bir hastalık çıkacak önlemini bir an önce alın derdim...ve 5 sene önceki hatalarımı yapmamamı öğütlerdim

Senin kafana tukureyim ben 5 sene sonra simdi uzulduklerine bakmicaksin bile otur kendi kendini ye bitir bu yaslarin bi daha geri gelcek sanki sapsal derdim herhalde :)))

Aralık ayında tanışacağın Mongol beyinliye inanma haberin yok ama ağzına sı..cak derdiimmm ve de internetten sevgili edinmeme geleneğime devam ederdimm
Ha bir de dost kavramı diye birşey yok akıllı ol yoluna bak derdim başkalarına değil demeyi de ihmal etmezdim
Bir de bu iş yerinden hemen çık borcun yokken derdimm
Bayağııı varmış bu "bir de" diyip durdumm yahu

5 yıl önce nişanlıyken eşimin ailesinin yaptıklarını sindirmeyip biterse bitsin derdim ama oğluma bakınca vazgeçiyorum bu düşüncemden canım oğlum sen herşeye değersin

Beş yıl önce birine ögüt verince ne değişecek
Bunun üzerinde düşünmeye ne gerek var anlayamadım..

Ay ne kadar muhalefetsiniz yaaa dikkat ediyorumda bütün yorumlarınız aynı yapıyosanız yorum yapın yapmıyosanız çıkın yahu onu niye böyle dedin bunu kastettin ne gerek varki bukadar ters olmaya

bi söz var. şimdiki aklım olsaydı hata yapmazdım. Hata yapmasaydım şimdiki aklım olmazdı...

Son düzenleme:
Derdim ki;
Aferin kız, iyi ki o liseyi kazanmışın. Yoksa sevdiceğinle tanışmiycaktın ama bak geleceen parlak değil lısans degıl onlısans okuycan hem de sevmedıgın bolum, adam ol iyi calıs
Cakma falcı

Bitek kendini daha çok geliştir ve daha çok kitap oku derdim herhalde. Zaman geçince kitap okumak hayal oluyor. Üniversitede derslerden şimdi kpss ye çalışmaktan vakit ayıramıyorum( belki de ayırmıyorum)
Yoksa çok şükür mutluyum. Bide anenin değerini iyi bil derdim aslında ya. Canım anam benim şimdi uzaktayım senden. Seni görmeme en az bir ay var

universite sinavina daha cok calisip bi sene kaybetmezdim.
insan iliskilerimde ise daha mesafeli olmayi ogutlerdim kendime..sevdigim insana bile.kaptirmazdim kendimi bu kadar.
belki tecrube edindim yasadiklarimdan.ama keske bu kadar uzmeseydi bu tecrube beni..toparlanmak zor.

yabanci kulturunu tanimadigin bir kisiye ne olursa olsun cok guvenip sevme derdim. davul bile dengi dengineymis.

5 yıl değil de 4 yıl önceki bana derdim ki...

Sakın o insanla arkadaş olma hislerinde haklıydın ondan bir cacık olmaz
Üniversiteye yerleştin iyi güzel, hemen otur kpss illetine başla,
uyuz arkadaşına aldanma git spora yazıl onun gibi ne bulursan yeme :)
Kendin ol, yalnız ol 4 yıl sonra hala yerinde sayma...

Hayat işte, keşkeler de var iyikiler de.
Yaşadığım şeylerden ders almayı öğrendim. Yaşamamız gerekiyormuş yaşadık...

Son düzenleme:
hiç boşuna uğraşma hiçbirşey düşündüğün gibi olmayacak.. Birçok şey çok daha iyi olduğu gibi, bir çok şeyde 5 sene içinde gerçekleşmeyecek.. sıkma kendini, üzme..

ha bir de mümkünse 5 sene sonra ki halim de gelsin bir el atsın şimdiden sevabına şu konuya

aynen..ama ben hala aynıyım. sen değişebildiysen ne mutlu..

kardeşinin üzerine ev yapılacak diye sakın bankada kredi çekme derdim sakın sakın.
insanlara güvenip de borç para verme.
karşına 2 erkek çıkacak sakın onlara güvenme.
ahh ahh ama yaşanaması gerekiyor demek ki.
çok güzel bir başlık olmuş bu beğendim.yorumları ilgiyle okumaya devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…