Peki ya tesadüf bu ya aynı olayla katılınırsa nolcak.
Sanırım ilk gönderirinki mi kabul olcak. Canem yani yormuyayım seni diyorum ama netten olunca bu olasılık olabilir diye soram dedim
öperim yorgun gözlerinden
ay bende ne sordum ama canım benim gerçek olması gerekiyor mu? Hani uyduruk garip olaylarda olabilir mi ?
Soranın bi yüzü kara cevaplamayan zenci?
Daha başka sormuycam söz.laelaelaelaelae
Arkadaşlar bir uyarı daha yapayım.
Bu bir yarışma ve bir baskasının daha iyiyi bulabileceği mantığıyla araştırıp, en iyisini bulmaya çalışırsanız,eminim şansınız daha yüksek olacak..
Aslında size verebileceğim çok örnek var ama,olaki aynı konu ile katılmak isteyenler çıkabilir..
Dediğim gibi,garip,ilginç olay,olayın fotosu ve olayı anlatan kısa bilgi olacak..Tamamen netten araştıracağınız bir konu bu..
Üstelik +18 kuralı geçerli(çok çok ürkütücü,her insanın kaldıramayacağı,kan gövdeyi götüren cinslerden olmasın lütfen)
sevgili berşule 4. yarışma ne oldu merak ettım netım kapalıydı ama şu anda girince baktım sonuçlanmadımı daha resımler nerede
bu yarışmaya katılmıcam senağlama senağlama neyse artıkın bende oy kullanırım :1closedeyes: tabi birde berşule ablamın gözümüzün önünde günden güne nasıl çöktüğünü izlerim jeyyarjeyyarjeyyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?