• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. tüp bebek deneme ilaç yardımı

Kendimce düşüncem değil, doğmamış ve belkide doğacak o zavallı bebeğin akıbeti için endişelenip gerçekçi sorular sormam mı gerçekten can yakıcı olan?
İleride çocuğun masrafları olduğunda ne olacak?
Herkes gibi yalandan inşallah maşallah mı diyeyim? Gerçekçi olmak gerekiyor.
Kime göre neye göre gerçekçi? Yazdıklarından kendini ifade etmesinden rahatsızlık duymuş olabilirsiniz! Ama burda bu sürece hazırlanırken elinizde ilaç var mı diye soran bir kişinin doğmamış çocuğunun akıbeti sizi neden bu kadar rahatsız etti? Kadın siz ilaç vermezseniz tüp bebek yaptıramayacağım demiyor ki. Aldıklarım var alamadıklarım var şu tarihe kadar elinde boşta olan var ise yardım etmek ister misiniz diyor. Bunun nesini bu kadar abartılı buluyorsunuz? Ben de denemem pozitif olunca elimdeki 2 kutu estrofemi götürüp 2 yılda eline 200 bin saydığım doktora götürüp verdim, size her maddiyattan hasta geliyordur ihtiyacı olan birine verirsiniz diye 120tlik ilacı alırken para ile oynayan doktor garipsemedi de siz burda yüksek meblağlı ilaçların aranmasını neden bu kadar garipsiyorsunuz? Rahatsız mı oldunuz yardım etmek istemediniz mi sayfadan çıkar gidersiniz! Bu kadar psikolojisi hassas kırılgan insanlar üzerinden ego tatmini yapmazsınız! Yazıktır günahtır!

benim açtığım umutlarımızı beraber yeşertmek için bebiş müjdeleri verdiğim konumu açtığım tarihe baksınlar kaç senedir uğraşıyorum bakalım....konuyu açalı olmuş 8 sene

Kızlar selam sizinle aynı yollardan geçtim çok şükür 15 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Benim elimde bir kutu lutinus fitil 3 kutu fostimon 75 lik yumurta büyütme ilacı bulunuyor. İsteyene gönderebilirim. İlaçların ne kadar zorladığını biliyorum bende geçtim aynı yollardan belki azda olsa birine faydam olur. Bebeğimin sağlıklı olması doğması için dua ederseniz benim için kafi 🙏

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
oxotide ilaçlarını arıyorum arkadaşlar..
3 tüp bebek denemesinden sonra hacamat yaptırdım biyoenerji de yapıldı. Hacamattan sonra 20 lerde seyreden fsh 7 ye kadar düştü. 3. adetin ardından da normal yolla hamile kaldım. Herkese denemesi için tavsiye ederim. Denemekten zarar gelmez.

3 tüp bebek denemesinden sonra hacamat yaptırdım biyoenerji de yapıldı. Hacamattan sonra 20 lerde seyreden fsh 7 ye kadar düştü. 3. adetin ardından da normal yolla hamile kaldım. Herkese denemesi için tavsiye ederim. Denemekten zarar gelmez.
geçen ay karı koca hacamat yaptırdık canım bu yeni tüp bebeğe başlamadan piskanlar gitsin dedik..
biyoenerji nasıl oluyor onu ilk defa duydum işte bu tedavimiz olumlu olsun etkisi olur diye hacamat yaptırdık canım

merhaba arkadaşlar..
4 tane tüp bebek denedim ilki taze diğerleri dondurulmuş son iki tüp bebek kimyasal yaşadım 1.5 sene önce kilolarım yüzünden bebek için tüp mide ameliyatı oldum 42 kilo verdim ..şimdi sıfırdan bahçecide tüp bebepe başlıyoruz artık başka çaremiz kalmadı insan da güç kuvvet de kalmıyor rapor çkardık ilaçlar için ama 4 gonalf 900 yazdı hoca ikisini karşıladı oxotide dı da sgk karşılamıyor dediler para ile alacaksınız onu da dediler elinde olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinir ve çok duacı olurum şimdi bzim tayinimiz şırnaka çıktı oradan gidip geleceğiz ankaraya eşimin ailesi para gidiyor diye çok baskı yapıyorlar senin yüzünden bu kadar masraf oluyor diyorlar kibarca o kadar çaresiz hissediyorum ki şuan kendimi senin anan baban yok da çocuğu sen daha fazla istiyorsun diyor görümcem senin kardeşin baba olmak istemiyormu yani dedim lafı da çok uzaktmak istemiyorum da ağlasam çözüm olmuyor aklıma burası geldi elinde olan yardım etsin lutfen

progestan dex
gonalf
İnşallah bulursun canım

Gonal f elimde bu kadar var işinize yararsa özelden adres yazın gönderebilirim ücretsiz
Gonal f açıldıktan kısa bir süre sonra tüketilmesi gerekiyor diye biliyorum. Doktora sorup veya reçeteyi tekrar okuyup teyit edin. Çünkü ben öyle artan 150 lik gonalfı çöpe attım. Bir sonraki tedavide kullanmama izin vermedi doktor

Canım devlette raporsuz yaptırırsan 50bin + tutuyor. 3 kerelik devlet karşılıyor rapor çıkartırsanız belirli yüzdelerle. Hanımefendinin hem maddiyatı yok hem özelde yaptırıyor buda bana biraz akıl tutulması gibi geldi.
Aralık ayında üniversite hastanesinde 19 bin raporsuz fiyat vermişti o bile çok geldi bize.kaldiki 50 ler falan çok zor cok😵‍💫

merhaba arkadaşlar..

progestan dex
gonalf
Belki konu ıle yanı ilaç ıle alakası yok ama dıyarbakır bahcecıye neden gıtmedınız bizde Muş’ta yaşıyorduk orda yaptırdım kuzum 4 yaşında yol masrafı da çok olur Ankara olur ise inş hayırlıca olur evlatlarınız 🤲🏼

Belki konu ıle yanı ilaç ıle alakası yok ama dıyarbakır bahcecıye neden gıtmedınız bizde Muş’ta yaşıyorduk orda yaptırdım kuzum 4 yaşında yol masrafı da çok olur Ankara olur ise inş hayırlıca olur evlatlarınız 🤲🏼
doktordan dolayı canım diyarbakırı çok araştırmadım berfu demirden herkes memnun o nedenle ankara kardeşim var kalma yeri de olur dedim ama en çok artık istediğimgüvenmek istediğim bir doktor olsun diye sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere de inşallah amin 10 senedir beklemek kolay değil

Merhaba.Bende tüp bebek yaptım pozitif gördüm ama kimyasal oldu.Hacamat bende istiyorum yaptırmak bir tek sizmi oldunuz yoksa eşinizde?

Ankara bahcecı pahalı biryer, rahim dinlendirme diye bos yere para istiyorlar. İ şallah sonucunuz olur. Embriyo genetıklı olunca cok para harcanıyor birde pozitif ten sonra da cok para harcanıyor. Tek maaşla zor bir durum. bazen bende denk getiremedim yazdıramadım oksapar 4000 için 680tl ve progestan fitil 190tl ödedim. Tüp bebek para işi Allah herkesın yardımcısı olsun.
Elimde 1 kutu estrofem
2 adet gonopeptly ve 1 kutu elenatal 1 (Folık asit) kaldı. 1 kutu monodoks.
maalesef bahcecıde rahım dılnedırme adı altında bıle ucret alınıyor

Back