- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #199.161
tembel deme benim tombiş tosbamaaaaayok yok kızım tembel o tembelllllll.............![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tembel deme benim tombiş tosbamaaaaayok yok kızım tembel o tembelllllll.............![]()
ben bi araştırıyımta seni duruma göre ben getirrim gaza :)beni biri gaza getirdiydi gene o seneler :)
nerelere gidicen kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
kıskandım bende vede oturayım............
ottan başka bişey alma :):)çarşı pazar abla ev vs vs....
ottan başka bişey alma :):)
diyorum işte ne olcekkk ...... tembel kediiiiiiiiiiiiiiitembel deme benim tombiş tosbamaaaaa![]()
ay gelince sana terifini tam veririm süper bişey oldu bende yapıcam bugun kv bahçeden patlıcan topladı verdipatlıcan alcamnilsub bişi yapmıştı ondan yapçam ..... kabak alcam bi de.... ayyy ben orda sapıtıyorum her bişi istiyo canım....
onlarda ot zaten :) bizdede patlıcan var neymiş o bende yapıyım . bugün ki spor listesini akşama kadar bana atmayı unutmapatlıcan alcamnilsub bişi yapmıştı ondan yapçam ..... kabak alcam bi de.... ayyy ben orda sapıtıyorum her bişi istiyo canım....
bana da söyleyin beni es geçmeyinn benide önemseyinay gelince sana terifini tam veririm süper bişey oldu bende yapıcam bugun kv bahçeden patlıcan topladı verdi
kızaaammm bak hele böleeee bakkkk senin tembel dediğin 2 üni mezunu taaammıııdiyorum işte ne olcekkk ...... tembel kediiiiiiiiiiiiiii![]()
günaydın canım :)Günaydın kızlarr mutlu pazarlar :)
isterse 3 üni. olsun tembel işte insan zaten hayret ediyor bu tembellikle nasıl bitirmiş diye rüyasında gitmiştir oookızaaammm bak hele böleeee bakkkk senin tembel dediğin 2 üni mezunu taaammııı![]()
günaydın sanada sende çıkarsın bugun gezmelere ... ah bekarlık sultanlık anacımGünaydın kızlarr mutlu pazarlar :)
kıskannnnnnnççççççççççççisterse 3 üni. olsun tembel işte insan zaten hayret ediyor bu tembellikle nasıl bitirmiş diye rüyasında gitmiştir ooo![]()
bende bekarım ama sultanlık bana hiç uğramıyogünaydın sanada sende çıkarsın bugun gezmelere ... ah bekarlık sultanlık anacım![]()
sende var o zaman bir musibetlikbende bekarım ama sultanlık bana hiç uğramıyo![]()