umutum ben seni çok iyi anlıyorum şeker ama bu son zamanlarda varya iyice dağıldım biliyorsunuzki son açtığım bir kaç konu beni çok farklı düşünmeye yöneltti hayata bakışım çocuklara bakışım düşüncelerim değişti ve nasıl olsa diyetide rayına oturttum diyerek diğer son açtığım konuma yani kan bağışı knusuna yönelttim tüm düşüncelerimi ve vaktimi... bir zamanda öyle gidecek sadece şu günlerde durulmuş haldeyim yoğunluk yok ama bir çok zaman buraya geldiğimde inanın 15 özel mesajla karşılaşıyorum mesaj kutumda ve tek tek o kişilere cevap yazmak çok vaktimi alıyor birde konu kontrollerini ekle sen söyle ne kadar vakit gider, kalan zamanıda kan bağışı için kişi bulmayla geçiriyorum çünkü sözkonusu olan ufacık yüreklerin hayatları yani her şeyden ama herşeyden daha önemli benim için.... herkesin ilgiye desteğe ihtiyacı olduğu gibi benimde var inan.... bende eşimle sorun yaşayabiliyorum bende çocuklarımın bazı durumlarına üzülüp sıkılıyorum hayat benide yoruyor... bu düşünceler ve koşturmacada her zaman herkese ilgi gösteremiyorum inanın yetmiyor çünkü yani veresim gelmiyor tükeniyorum, şimdi anlatsam gülersiniz ama dün geceden beri eşimle kavgalıyız hemde ne kadar saçma sapan bir konudan sebep konuşmuyoruz ve haksız yere suçlandım fakat moralimi bozamıyorum çünkü büyütülmeyecek şeyler olduğunu gördüm inan hayatımdaki son değişikliklerden sonra.... değmiyor hayat ne kalp kırmaya nede başkası için üzülmeye.. bir nefeste hoşçakal diyiveriyorsun tüm elinde olanlara....bu düşüncelerleyim ben .... neyse boşverin herşeyi bende düzelirim elbet..hayat zor ,gerçek dost az.bazen dostlukları birkaç satırda arıyoruz.
bazen gözyaşları yazılan kelimelerin arasına sıkıştırılıveriyor ki belki bir gören olur.
belki bir teselli eden olur.
ben hepinizi seviyorum...
umutum ben seni çok iyi anlıyorum şeker ama bu son zamanlarda varya iyice dağıldım biliyorsunuzki son açtığım bir kaç konu beni çok farklı düşünmeye yöneltti hayata bakışım çocuklara bakışım düşüncelerim değişti ve nasıl olsa diyetide rayına oturttum diyerek diğer son açtığım konuma yani kan bağışı knusuna yönelttim tüm düşüncelerimi ve vaktimi... bir zamanda öyle gidecek sadece şu günlerde durulmuş haldeyim yoğunluk yok ama bir çok zaman buraya geldiğimde inanın 15 özel mesajla karşılaşıyorum mesaj kutumda ve tek tek o kişilere cevap yazmak çok vaktimi alıyor birde konu kontrollerini ekle sen söyle ne kadar vakit gider, kalan zamanıda kan bağışı için kişi bulmayla geçiriyorum çünkü sözkonusu olan ufacık yüreklerin hayatları yani her şeyden ama herşeyden daha önemli benim için.... herkesin ilgiye desteğe ihtiyacı olduğu gibi benimde var inan.... bende eşimle sorun yaşayabiliyorum bende çocuklarımın bazı durumlarına üzülüp sıkılıyorum hayat benide yoruyor... bu düşünceler ve koşturmacada her zaman herkese ilgi gösteremiyorum inanın yetmiyor çünkü yani veresim gelmiyor tükeniyorum, şimdi anlatsam gülersiniz ama dün geceden beri eşimle kavgalıyız hemde ne kadar saçma sapan bir konudan sebep konuşmuyoruz ve haksız yere suçlandım fakat moralimi bozamıyorum çünkü büyütülmeyecek şeyler olduğunu gördüm inan hayatımdaki son değişikliklerden sonra.... değmiyor hayat ne kalp kırmaya nede başkası için üzülmeye.. bir nefeste hoşçakal diyiveriyorsun tüm elinde olanlara....bu düşüncelerleyim ben .... neyse boşverin herşeyi bende düzelirim elbet..
söyleyeceğim şuki, vakitsizlikten ben son dönemde mesajlarda görmek istediklerimi görüyorum bazen çok kişiye cevap yazmaya vaktim olmuyor yetemiyorum sendede böyle oldu kırmak istemedim ama görmek istediğimi görüp yazdım, çünkü herkeste son dönemde bir kaçamak furyası alıp gitmişti ve çok düzene girdim derken alt üst lmak istemedim.. nasılki sen teselli bulmak istedin bende kendimi düşünmüşüm o an işte..
yine vakitsizim öpüyorum hepinizi, emelimi görmüştüm az önce bakalımhaber getirdimi gülden...yada.... hayattana.s
canim benim canimmmmmmmmŞeniz kendi güzel huyu güzel melegim. istikrarlisin isteklisin. ve en önemlisi güclüsün. kendine karsi güclüsün. ben yapacagindan eminim. basaracaksin birtanem.. bak önündeki ilk engel bu 3 haneli rakamlari geride birakmak. iki hanelilere indigin zaman hem cok cok rahatliyacak hemde inanilmaz birsey basarmis olacaksin. 5 ayda. 20den fazla kilo vermis olacaksin. ben cok mutlu olacagim :Saruboceq:GUNAYDIN HERKESE BUGUN KACINCI KEZ YAsıyorum bu msjı umarım bu kez yollıyabılırım.sıtede problem var sanırım.hayırdır bu sabah ne kallıste nede mehalım gelmemıs.kallıste canım rehatsız degılsın demı.bugun ıslerımı bıtırmem lazımkı sporumu yapabıleyım.cunku kosu bandının oldugu odada camasırlar asılı ve utu masası orda utulerı bıtırınce yururum artık
nıye kızayım ablacıgım.ben senın ıyı nıyetınden o kadar emınımkı bana ne desen kırılmam.bende cok ıstıyorum ablacıgım.sana soz verıym dıyetımı hıc aksatmayım sporumuda bı engel cımazsa 1 mayısda 99 lara gecmıs olayımkaydirigubbakcemile2
reyhan ablam sanki benim Ankaraya gittiğimi kaçırdı gibi geldi yada o yazdıda ben kaçırdım ama yinede marifetimi getirdim
http://www.kadinlarkulubu.com/5967105-mesaj487.html
ankaraya gideceksin diye biliyordum canim kallisim.. spike in firari oirtaligi ve benim aklimi kacirdi kallisimyazini gözyaslari icinde okudum. inan tüylerim ürperdi. söyliyecek cok sey bulamiyorum. ben gittigini anlamadim gideceksin diye biliyordum güzelim. ilgisiz diye düsünme canim ne olur. bebegimizin ilk hareketini hissettik bugün. heyecan yaptik ya.. yakinda cinsiyetinide ögrenmis olacagiz hayirlisiyla.
dedigin dogru canim benim fazla yazmiyoruz artik . son zamanda bir durgunluk var.
gülün hastaliginada cok üzüldüm.simdi bebek bekliyen kizim dügününden tam 2 hafta sonra kolunu kirdi sporda.. hemde nekadar kötü. hemen dirsegin üzerinden kirildi iki metreden düsmüs ters bir düsme herhalde.. o aksam birsey yapmadilar sabaha kadar durdu sabah hastaneye götürdük. ögleden sonra saat 5te ameliyat edecegiz dediler. kriz gecirecek sandim esi . hemen bir oda bulun doktorada görüsmek istedigimi söyleyin dedi.
cocugun her hareketi gözünde simsekler cikartiyor. öylesine acisi var. neyse uzatmiyayim 45 dakika sonra ameliyat edildi. 15 cm uzunlugunda 6,5 cm genisliginde bir platin levha konuldu. 6 vida ile vidalandi. ameliyat 2,15 saat sürdü.cok kötü birsey. allah korusun
http://www.kadinlarkulubu.com/5968553-mesaj496.html
yapma güzelim. börek yemek istedigim zaman demistinya hani pismanligina degmiyor ablam diye. benim hic aklimdan cikmiyor bu söz. asla degmiyor yapma canim. bu sabah okadar güzel bir sonuc almisken cumaya kadar daha güzel olmasini ummak dururken yapis yapis bir dondurma icin yapma güzelim asla degmiyor pismanligina:1hug:aaa emel canım sonucu bıze bıldır gulle ılgılı canım.allah yardımcısı olsun kolayca gecsın ıns.kallıste bıyere gıttıgınızı anlamısdım ama ne oldugunu anlamamısdım yuregıne saglık canım.bana soylıyecegın sey neydı meraklandım canım ya.kızlar bı aksılık olmaz ve ben yemezsem bende bıraz once tartıda bı rakam gordumkucok heycanlandım dua edın arkadaslar cumaya kadar ben bı delılık yapmayım mesela bundan:icecream:cunku canım cok cekıyor
bende seni öpüyorum canim benim Şenizreyhan ablam senide öpeyim.. gece gelicem bir mesaj kontrolü için o yüzden yazın bir şeylerde gelince okuyayım :)) son günlerde az yazıyorsunuz......:)))
kallisim alintima dikkatdelikafadulden
benim cevap senin mesajin icinde sakli. aman allahim:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?