herkese merhabalar mehalim gerçekten azmine hayran kaldım ya çok güzel vermişsin acaba ne kadar zamanda verdin bu kiloları bu arada cumalaı mıtartılıyorsunuz ben burayada katılmak isterim benide aranıza alırmısınız
ben 12 sene sonra ilk kez tekrar 64. 5 kiloya indim bugün .. allaah ... darısı bütün takılanların başına ...
:Saruboceq::Saruboceq: MEHALİM ...........teşekür ederim canım ben nerdeyse 1 sene oldu ama 5-6 ayda diyebilirim arada bıraktım çünküü yavaş yavaş her zaman gelip paylaşımda bulunabilirsin elbette kallisimle konuşalım belki listeyede dahil olabilirsin evet her cuma tartılıp bildirimde bulunuyoruz
ne kadar güzel insan ne kadar çok seviniyor değilmi ben 6 sene önce bu kilodaydım ama 50 leri görmeyeli 10 sene oldu inşallah bende görürüm
delikafadulden HAYIR şekerim link altta ama üstünde resimde görünüyo ekelemişin . hem link hem resim ..şakkıdılinkten görünüyor aebimde resmi direk buraya eklemedim resim eklediğimiz siteye bişey olmuş anlamadım gitti yaff
delikafadulden HAYIR şekerim link altta ama üstünde resimde görünüyo ekelemişin . hem link hem resim ..şakkıdı
Serra boyun kaç biraz kendinden alışkanlıklarından yaptıklarında bahsedermisin[/Qboyum 1,63 ben aslında 89 kiloyla başladım geçen yaz 71 düştüm sonra bazı olaylardan dolayı bıraktım ve bidaha toparlayana kadarda baya zaman geçti buarada tekrar 86 ya çıktım bu benim ikinci diyetim ama bu sefer kesin kararlıyım ev hanım olduğum için malum fazladışarıya ççıkamadım sporda yapmadım ama şimdi çok azmliyim gerçekten sizi görünce dahada çok heyacanlandım artıkk 60 ları görmem lazım aslında boyuma göre 55 falan olmam lazımda veremem gibi geliyo ilk hedefim 62 sonrada 58 leri falan düşünüyorum sizi buldum ya artık gitmem ben burdan kovsanızda iyiki buldum kendimi çok iyi hissetmemi sağladı burası şimkadi artık bakalım bu hafta 2 kilo verebilicemmi yemek alışkanlığımda normalde tatlı düşkünüğümdür ama dur demesini bildim çok şükür şuan önceki diyet listemi uyguluyorum 1200 kalorilik bazen yiyemiyorum bilee artık miğdemi küçülttüm bide sandoloz sakızı förmülünü uyguluyorum ona başalayalı dahada fark etti diyebilirim onda tatlı kesinlilkle yasakya ben zaten tatlı yemezsem kilo rahatlıkla yverebiliyorum neyse şimdilik bu kadar sık sık uğrarımydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
çok sağol mehalim canımsın yaaa
valla şokdayım gülemiyorumda ağlayamıyorum da eşimde aynı benim gibi salak salak birbirimizin yüzüne bakıyoruz ama çift çizgiyi gördüğümde uluya uluya ağladım apartmandakiler duymuşlardır herhalde:roflol: ben şimdi annemi olacam diyip duruyorum kendime allahım bir mucizeyi yaşatıyor bize inşallah sevincimiz üzüntüye dönüşmez bebeğim sıkı sıkı tutunur bu deli annesinedelikafadulden
gönderdiğin linke bakıyorum teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?