annem zeynep varya böyle çok nev-i şahsına münhasır böyle şeker desem değil acı desem hiç değil böyle böyle böyle işte bir kişilik:)) kendini takıma davet ettikte çok seveceğimiz birine benziyor
tamam kallisim yarın arkadaşla konuşacam hala istiyorsa yolu tarif ederim ben onaa:))
ay zeynebe okadar tekliften sonra istemeyomm ben sizi derse ne gülerim ama:))))))
:roflol: dermi der. kaydirigubbakcemile3tamam kallisim yarın arkadaşla konuşacam hala istiyorsa yolu tarif ederim ben onaa:))
ay zeynebe okadar tekliften sonra istemeyomm ben sizi derse ne gülerim ama:))))))
tatlişko hoşgeldin ben okudum sabaha kadar görevdeymişsin görevin ne? ama benim çıkmam gerek eşim çok yorgundu kanepede uyudu ve telefon etmesi gerek gidip onu kaldırıcam dahada gelemem..tüh ya ben muhabbeti kaçırmışım bizim grup erkenden yatıyo valla kimse ler kalmıyor bide görev çıktı bende bira zgüleyim sizinle kuşlar
sanada iyi geceler şekerciğim aebenim kimseye sölemede artık silmiyoz zorunlu bişi olmayınca:roflol: dermi der. kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar .......
kalişim kusura bakma sana bir sürü çöp çıkardak ama ...bizim takımın ibre 500 gidiyo .. kafamçokkarıştı
tiyatro burda hanım şebekler burda hanım gel gel bedeva güldürmece var burdaaakaydirigubbakcemile3tüh ya ben muhabbeti kaçırmışım bizim grup erkenden yatıyo valla kimse ler kalmıyor bide görev çıktı bende bira zgüleyim sizinle kuşlar
:roflol: dermi der. kaydirigubbakcemile3
iyi geceler kızlar .......
kalişim kusura bakma sana bir sürü çöp çıkardak ama ...bizim takımın ibre 500 gidiyo .. kafamçokkarıştı
günaydın canlarımmm yeni bir gün yeni bir başlangıççç bu hafta benim haftamm demedi demeyin sonrıı
Sabah 8.30 kalktım kahvaltımı yaptım tam eşimle çıkacaktım ki annemle babamı gördüm yürüyüşe gidiyorlarmış( evimin karşısında belediyenin yaptırdığı yürüyüş ve hareket parkı var bizimkiler hep oraya gider) hemen onlara takıldım çok sevindim onları görünce yoksa ben yanlız yüricektim neyse 40 dk yürüyüş azda hareket eve geldim sonra şimdi ev temizlicem bu arada eşim ilaçlarımı getirdim ev işi biter bitmez resmini eklicem kallisim :))
sabah ne yedm haman yazayım 1 dilim tam hallıl ekmek 1 tumurta az peynir 2 zeytin 1 kuru kayısı.
çok kararlıyım çok hiç aklımdan çıkmıyor bu hafta kendi rekoru kıracam birde regl olsam süper olacak onun şişliğide gidecek ama:)) hadi kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?