Hg sefalar getirdin herzaman bekleriz
bu arada gurubunuza slm olsun
bi yerlerden tutunmam lazım hayata...gruptan çıkarıldım ben,üzüldüm ama kurallar böyle,henüz yeni başlamıştım ama bi türlü sorunlardan dolayı paylaşım yapamadım ve atıldım...gelip okuyorum geçmişi,birşeyler yazmak konuşmak istiyrum ama olmuyor...herşey tersine gidiyor sanki,neşem çalınmış gibi...
hepinizi çok özledim hepinizi çok seviyorum ben...hep aklımdasınız..
.
40 mı oda nee sen daha 25.5 ayol bende 18.5 :)) lütfen böyle yaş muhabbetlerine girmeyelim şekerim :)))ablam görmedim geldiğini baknıyordum öyle sağa sola.. evet o seninkinden aldı cedricin eşi.. anladım nasıl kullanldığını bende duştan sonra kullanırım hep normalde.. ablam mucize beklemem çünkü tamamen suyla alakalı bir şey bu ve ben vücuduma şimdiye kadar yapacağımı yapmışım hiç su içmezdimki 40 yaşından sonra eh işte kötü görüntü gitsin yeter...
bende cok su icmem canim halada alismis degilim. kadisin bir sözü var onu aklimda tutmaya calisiyorum hep. tuvaletten cikince hemen bir bardak su icin diyordu. aslinda iki bardak diyorduda ben bir bardagi icmeye calisiyorum en azindan. sen simdi spor yapiyorsunya kallisim? spor bir mucize gerceklestiriyor vücudunda. yag tabakasi yerini kas tabakasina birakiyor yagin vicik vicik hali ve görünüsü gidip yerine sert kaslar geliyor. 1 kilo kas her saat 9 kalori fazla harcatiyor senden yatarkende uyurkende devamli.
insanin moralini bile düzeltiyor spor insanin ne üzüntüsü kaliyor nede hayatinda kötü düsüncelere yer kaliyor. yani her bakimdan positif. keske hepimiz yapsak
benim eski takımımdan yani 7. takımdan arkadaş trafik kazası geçirmiş yoğun bakımdamış belki biri haber alırda yazar diye bekliyorum ama yok çok üzüldüm... hani biz hikayelerimizi yazarken oda yazmıştı abetüş diye belki hatırlarsınız.. allah çocuğuna bağışlasın...
günaydinn
hayret be canim buradada 16 derece sicak günlük güneslik tam bahar havasi yani görmeye deger.
insan bir yasama sevinciyle uyaniyor böyle günlerde. ben bir terasa cikayim.
simdi zenanim der. ne ehlikeyifsin reyhan ablam ic cayini iki firtta mutfakta at köseye bardagini diyeŞenizyerim seni ben ne gülmüstüm o gün ya:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?