Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sisin forumdan beni 2 oldu attılar paylaşım yapmıyorum diye ( bu yüzden bakamıyorum.. bir haftada ne paylaşım yapacaksam bizzat ilet emelim şikayetlerimi......çok sinirlendirdiler beni.

tşk eden tüm arkadaşlara ben tşk ederim :))
reyhan annem sorma bu hafta çok garip geçti yaa ama seni takip etmediğimi her akşam gelip gelmediğine bakmadığı sanma:)
zenanında bu eşi neler çekiyor bu hatundan yaff iyiki anlıyor bilgisayardan :))

iyi akşamlar fıstıklar nasılsınız ..... emelim seni bi keredaha kutlarım veremeyenlerde haftaya inşallah .....
nasılsınız bi yaramazlık yoktur umarım ..
kızlar bugün biz ankarada dora ve kütahyayla buluştuk 1.2 resimde çektik bakmak isterseniz.benim resimlerde...

aebenim süpersinizde inceleyemedim acil çıkmam gerek bi daha bakıcam.. sonra uğrayacağım yine iyi akşamlar size..

aebencim bir başlık daha açtık kan için gördünmü bilmem haber vereyim dedim.....

iyi aksamlar burdayim 1 saatten beri 6 7 sayfa gecmisi okudum ama hepsi karisti kafamda net duzeldi kizlar dunde gelemedim nedenini anlatirim bizim evde isler oyle karistiki anlatamam ama allah bundan kotu etmesin saglik olsun diyorum
sabahta eylulun resmini gordum mevlam acil sifalar versin hatta buraya not aldim bir tane bu kadinlar kulubunden tanisdigim bir arkadas var ankaradan ona haber edecektim oglen kizima resmi gostermek icin buraya geldim ama kizim yanlis yere dokunmus kitlenmis esime ben kitledim dedim yalan soyledim elife kizmasin diye neyse esim geldi iki tik tik etti duzeldi size kavustum canlarim bu haftaki sonuc guzel insallah kallisim mehalimde haftaya guzel sonuc alirlar ilk uce girenleri benim gibi yavas gidenleride kutluyorum iki kaptanlarimizida haftaya guzel sonuc almalarini diliyorum
yaa ne yazacaktim ya neyse birazdan aklima gelince yazayim

bende bugün itibariyle dönüyorum diyete aranıza yani...daha iyiceyim...beni atmadınız inşallah gruptan....nolur atmayın...
bu arada birazdan bende resim koyacağım...

hosgeldin bennu cum koy kiz resim ozledik seni valla saskinida ozledim kizlar varya az kalsin dun takimdan cikiyodum ya esim zor ikna etti beni cikma devam et diye aslinda bende bugun guzel kilo vermis olarak gelebilirdim ama olmadi bunada sukur reyhan ablayi da goruyom asada yaaa cok ozledim sizi birgun gelemeyince be umutcugumu da gecmis olsun diycektim coook opuyom oglusunuda

zenan abla çok samimisin çok tatlısın...bu hafta bizim haftamız olsun ve güzel kilo verelim inşallah...gruptan çıkmasın kimse biz harika bir grubuz...

Şeniz Selam güzel hatunlar nasılsınız bakalım? Umarım beni özlemişsinizdir kaydirigubbakcemile3 kilo veren herkesi tebrik ediyorum öncellikle... Bende boya badanayla uğraşıyorum halaaa.... Diyet miyet hak getire bende inanılmaz moralim bozuk :1no2: naparsam yapim kilo veremiyorum... Bunun sebebini anlamış değilim, antideprasan ve doğumkontrol hapı kullanıyorum bu sebepten olabilir mi acaba???

Son düzenleme:
sagol bennucum sende cok tatlisin cok seviyoruz seni insallah guzel kilolar vercez mehalim sanada cok gecmis olsun kallisim senin spor yaparken hafif bir rahatsizligin olmustu sanada gecmis olsun canim ya kizlar kafa anca yerine geliyo kusura bakmayin bizimde iste heryerde olan ayni sorun kriz bu ara bizde cok sikintidayiz krizden dolayi esim isyerinde durum kotu diyo simdiden kendine is bakiyo bide dunya kadar ev kredi borcumuz var her ay kira gibi oduyoz aslinda kiracimiz olsa bu kadar cok daralmiycaz ama bizim ev eski bir ev ve sehre 17 km uzak ve bu kadar uzak bir yere kiraci gelmiyo biz bugunlerde kiralik yere boya duvarkagidi falan yapiyoz ondan gelemiyom pek kusura bakmayin kizlar hatta dun biraz canim sikildi gecen yaz turkiyeye gitmedik eger esim isten cikartilirsa bu yazda gidemeyiz hadi biz neysede cocuklar hep yazin turkiyeye gitcez diye hayaller kuruyolar tabii bende bizim arabayi satacaktik biri beyendi cumaya almaya geliyom dedi bizde sevindik hic olmazsa biraz rahatlariz diye kucuk eski rabayla idare ederiz dedik adam gelmedi almaya telefonda etmedi kalakaldik su an cocuklara hissettirmemeye calisiyoz bakalim sukur yinede halimize allah once bizden daha kotu durumda olanlara yardim etsin saglik sabir versin diye dualar ediyorum ve su kriz bitsin artik diyorum herkez icin guzel gunler gelsin artik diyorum
hepinize coook opuyorum sizleri cooook seviyorum

merhaba şekerler
ben bugün step kursuna gittim bahçede bissürü adam vardı işçiler traktörler buldozerler falan neyse aman banane dedim merdivenlerden çıkıyorum bu arada adamlar yüksek sesle konuşuyolar hiiiiç üstüme alınmıyorumkaydirigubbakcemile3meğer bana ''taşındı bacım taşındı burdan ''diyorlarmış sonra ayıktımda dönüp adamlara baktım nereye dedim bilmediğim bir adres söylediler elimde eşofmanlar ööööyle :1shok:kalakaldım benim step macerasıda böylece 2 dersde bitmiş oldu :çok üzgünüm:

çok geçmiş olsun canım yaa falla benim midemden çektiğimi bir allah birde ben biliyorum seni de çok iyi anlıyorum allah şifalık versin datlum:teselli:

arkadaşlar umutun oğlu çıkmış ameliyattan hepinize selamı var iyilermiş...
ohh çok şükür yaa inşallah minik kuş hemencecik iyi olurda annesini de bizide sevindirir bende öpücüklerimi yolluyorum şehzademizeŞeniz

yine birinci olamadım yaaa :çok üzgünüm:ama en azından dereceye girmişimdelikafadulden
ellerine sağlık mehalim yine çok güzel olmuş listen
bütün takımı tebrik ediyorum :lepi:genel anlamda herkes çok iyi gidiyor bence sağlıksız diyetler yaparak zayıflamıyoruz hiçbirimiz yada ne idüğü belirsiz haplar falan az az da olsa sürekli azalan bir ivmeyle kiloları atıyoruz harikasınız takımım

sisin forumdan beni 2 oldu attılar paylaşım yapmıyorum diye ( bu yüzden bakamıyorum.. bir haftada ne paylaşım yapacaksam bizzat ilet emelim şikayetlerimi......çok sinirlendirdiler beni.

benimde şikayetim var emelim benide attılar:dilcikar: döv onlarııııııı:mymeka:bööyle tamammı? üüüüğğğğsenağlama
son olarak karizmatik kaptanımın bugün yine muhteşem cool sesini duydum pek sevindirik oldum kallisimede dediğim gibi yakın zamanda bir ameliyat olmam gerekecek %90 ihtimalle bu ameliyattan sonra hastalar yaklaşık 10 kilo kadar veriyorlarmış normal beslenemedikleri için 67 ile başladım 57 de bitirmek istiyorum inşallah arkadaşlar yani eğer ameliyat sonrası çok kilo verirsem bu defada hiç hoş olmaz dimi? yakında mezun olacağım ama ben hep burda olacağım asla bu takımı bırakmam demedi demeyin şekerimkaydirigubbakcemile5

hadi iyi geceleeeer

Zenanım canım bende seni çook özledim canımmm :teselli: sıkma canını canım yaa inşallah bugünlerde geçecek...
bu arada kilo çizelgemi değiştirdim... şuan için ilk hedefim olan 65 i yaptım.. 65 olduktan sonrada 59 a çekicem hedefimi böylelikle biraz olsun yol aldığımı hedefe yaklaştğımı görüp motive olurum diye düşündüm... nasılımmm? sengözlerimebaksanab

zenan kriz hepimizin anasını ağlattı...biz esnafız işçi çıkardık onu yaptık bunu yaptık,krizden kurtulamıyoruz...alacaklarımızı alamıyoruz,ödemelerde sıkıntı yaşıyoruz,ucu ucuna oluyor bazen herşey...herkeste aynı sıkıntı...ve çevremde herkes mutsuz umutsuz..bak okulum bitiyor tek hayalim okul bitince kreş açmaktı,ben bu bölüme bu okula onun için gittim işletmeci olarak kendi işletmemi kuracaktım nerden bileyimki okul bitene kadar kriz başımıza gelecek...devlete hiç yönelmedim,kpss kursuna gitmedim emindim kreş açacağımdan...durum öyle karışıkki..şimdi diplomamla iş bulmam bile çok zor...önceki hallerime bakıyorum,hesapsızca para alırdım eşe dosta harcar gezerdim..şimdi bişey alırken hesap yapıyorum elimi atıyorum geri bırakıyorum...ne olacakta nasıl olacakta düzelecek durum bilmiyorum...bende dua ediyorum,elbette en önemlisi sağlık,sağlığın varsa bi kuru ekmekle bile yaşarsın...bi şekilde hayatını sürdürürsün...Allah daha beterlerinden korusun cümlemizi (AMİN)...

oooo süpersin şaşkınperi tebrikler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…