- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #388.961
Canim eve geldim yapiyorum simdi sabahla fark yok gibi
Canım valla senin durumun çok karıştı ya bir türlü düzeni oturtamadık kaç kez asıl listeye alayım diye bakındım o hafta artı geldin eksi geldiğin hafta bildirim hatalı oldı vs böyle alt listeden devam ettireceğiz seni herhaldeCanım merhaba sabah tartıldım ben şok az beklerken çok fazla çıktım kabızlık var ondan olabilrmi bilmiyorum 1 kilo fazlayım şuan git gel belki tuvalete çıkarım ddim oda yok bildirim yapmaya çekindim yapsam mı bilmiyorum
Gecen cuma 85
Bu cuma 84
Fark 1
Yuzde 1.176
Eki Görüntüle 2766607
Hedef 83.4
belmayne Cherry Mom
Sabahla ayni bosa bekledim
Tmm cnm olur inşallahCherry Mom benim ayni gecen haftayla. Umarim gelecek hafta kayip olur.
Canim gayet iyi sonuc masallah.bak 70lerin sonunda bekliyorum seni.hemen gelirsin biliyorumGecen cuma 85
Bu cuma 84
Fark 1
Yuzde 1.176
Eki Görüntüle 2766607
Hedef 83.4
belmayne Cherry Mom
Ay bi de su falan icmedim kahvaltidan sonraAyy nasıl aynı oldu pesss
Ama zaten iyiymiş Almilacım niye bekledinTebrikler
Canim dogru yuzdene bakmaktan 7ye dikkat etmemisim darisi bana ya 7lere dogru kosarak geliyorumCanim gayet iyi sonuc masallah.bak 70lerin sonunda bekliyorum seni.hemen gelirsin biliyorum
Şu zıplarken saymayı nasıl yapıyorsunuz yaKizlarrr bugun zip challenge vaarrr
a artı olmana şaşırdım amaGeçen hafta:79.1
Bu hafta:79.65
Sabah kalkınca ödemim çok oluyor. Afyon a yola çıktık sabah hiç yürüyüp ödem atamadım
Eki Görüntüle 2766624
Ben yeni baslayacagim ziplamaya deneyimlilerden oneri bekliyoruzŞu zıplarken saymayı nasıl yapıyorsunuz ya
Canim odem yokmus demekki.ben sabah kalkar kalmazla sonrasi 200 gram degistiAy bi de su falan icmedim kahvaltidan sonrabelki odem falan gider diye canim kendime is cikardim
Aynen canim ben aslinda taniyorum vucudumu sabah ödem olmaz aslinda ama bi deneyim dedimCanim odem yokmus demekki.ben sabah kalkar kalmazla sonrasi 200 gram degisti
Teşekkür ederiz canım ya aç kaldın bu saate kadarGeçen hafta:78.4
Bu hafta:77.5
Fark:900 gr
Yüzde:1.147
Cherry Mom N Naz03
Eki Görüntüle 2766667
Kaptanım kusura bakma foto yükleyemedim Bi türlü hep güvenlik hatası vermişti. Şimdi kabul etti fotoyu
Oyy canım maşallah yaaGecen cuma 85
Bu cuma 84
Fark 1
Yuzde 1.176
Eki Görüntüle 2766607
Hedef 83.4
belmayne Cherry Mom
Canım sen naz a da izin yaz aslında yedikleri buraya yazdıklarıyla aynı ama anlayamadık kilo kaybı olmuyor. Troidlerinde sıkıntı vardı ondan da olabilir.a artı olmana şaşırdım ama
ablana geçici izin yazacağız canım sen tartılabilecek misin orada uzun süreli mi kalacaksınız ? sen şimdiden artısın ne yapcaz seni orda
Canım aslında saat 11 gibi tartıyı hallettim ama hep hata verdi foto yükleyemedim o yüzden bu saate kaldı bildirimimTeşekkür ederiz canım ya aç kaldın bu saate kadar
Kuzum iizin yazıyorum ama aynı listede gibi herşeyi devam ettir lütfen olur mu
Çok iyi eksi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?