Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım valla senin durumun çok karıştı ya bir türlü düzeni oturtamadık kaç kez asıl listeye alayım diye bakındım o hafta artı geldin eksi geldiğin hafta bildirim hatalı oldı vs böyle alt listeden devam ettireceğiz seni herhalde
Ama bu hafta ipin ucunu sıkı tutalım liste miste değil kilo vermen önemli olan burada belli bir vakit harcıyorsun karşılığını al istiyorum
Sorun kabızlk ise lifli beslenmeye suyu yeteri kadar içmeye dikkat et lütfen biraz üstünde duralım bunların olurmu
Moralini bozacak ise ayrıca bildirim yapmana Gerek yok ben +1 diye not düşüyorum cnm

Geçen hafta:79.1
Bu hafta:79.65
Sabah kalkınca ödemim çok oluyor. Afyon a yola çıktık sabah hiç yürüyüp ödem atamadım
Eki Görüntüle 2766624
a artı olmana şaşırdım ama
ablana geçici izin yazacağız canım sen tartılabilecek misin orada uzun süreli mi kalacaksınız ? sen şimdiden artısın ne yapcaz seni orda

a artı olmana şaşırdım ama
ablana geçici izin yazacağız canım sen tartılabilecek misin orada uzun süreli mi kalacaksınız ? sen şimdiden artısın ne yapcaz seni orda
Canım sen naz a da izin yaz aslında yedikleri buraya yazdıklarıyla aynı ama anlayamadık kilo kaybı olmuyor. Troidlerinde sıkıntı vardı ondan da olabilir.
Burda birlikte dikkat ederiz biz bana emanet naz(ama ben kime emanet olurum bilmiyorum)
Teşekkür ederiz canım ya aç kaldın bu saate kadar
Kuzum iizin yazıyorum ama aynı listede gibi herşeyi devam ettir lütfen olur mu
Çok iyi eksi bu arada
Canım aslında saat 11 gibi tartıyı hallettim ama hep hata verdi foto yükleyemedim o yüzden bu saate kaldı bildirimim
Tartılma bahanesiyle sabah sporu yapmış oldum epey yürüdüm. İnşallah döndüğümde çok fark olmaz canım yediklerime ve sporuma dikkat edicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…