- 23 Mart 2016
- 29.667
- 90.027
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.381
Kabızlık mi var.suan ben bugün lahanayı bıraktım çünkü regli bitecek gibiyken arttırdı yeşil çaya döndümAçlık otu çok rahatlatıyor ama tabi ilerisi için bende korkuyorum. Bugün içip içmeme arasında gidip geliyorum
Sen bilirsin ölçüsünü bende de var bu sorun ya genelde bilincli birşey yapip önlem almazsan hemen sıkıntı büyüyor. Kiloluyuz falan diye mi acabaYa canım kabızlık için önerilen her şeyi yapıyorum da 13 senedir kronik olarak geçmiyo bu illetaçlık otundan bi seferlik içeyim bari
Midemle bağırsaklarım bi tuhaf cnm anlamadım bende. Metabolizmamı daha çok çalıştırsın yarına kadar diye düşündüm aslındaKabızlık mi var.suan ben bugün lahanayı bıraktım çünkü regli bitecek gibiyken arttırdı yeşil çaya döndüm
Geçen hafta ictiginde sıkıntı yaptı mı sonra ?Midemle bağırsaklarım bi tuhaf cnm anlamadım bende. Metabolizmamı daha çok çalıştırsın yarına kadar diye düşündüm aslında
Ahahah geçen hafta düşündüydüm onu azcık köyde üşüyünce fayda ettiydi ahahahTüh bee ayaklarını üşüt falan dermişimay sen beni dinleme tabi
Bi kerelik içerim ben sanırım ya içemem bi daha çünkü ben de korkuyorum ondanAçlık otu çok rahatlatıyor ama tabi ilerisi için bende korkuyorum. Bugün içip içmeme arasında gidip geliyorum
Bağırsak tembelleşiyo sanırım bi zaman sonra kilodan değil deSen bilirsin ölçüsünü bende de var bu sorun ya genelde bilincli birşey yapip önlem almazsan hemen sıkıntı büyüyor. Kiloluyuz falan diye mi acaba
İşte malum karın ağrısı ve bulantı yaptı. Haricinde çok dokunmadı.Geçen hafta ictiginde sıkıntı yaptı mı sonra ?
Ya da adım atma yarışının 1. si ayrı olur ip atlama yarışının 1. si farklı olur. Öyle daha adaletli olur sanırım.Kızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?
Ödül dışında kaçamak yapanlar için de şöyle bir şey düşündüm; ya o hafta 1. Olmak için elinden geleni yapacak ve ödül kazandığı zaman da o yediği şeye sayacak. Ya da kaçamak yapma cezası niteliğinde bir spor belirlicez ekstra onu yapacakbirsevgi ama ödülün dışında da kaçamak yapanlar olursa adaletsiz olabilir. Niye yedin diyip midesinden de çıkaramicağımız için
Genelde böyle şeylere ilk hafta çok rağbet oluyo sonra sonuç alamıyoruz ama herkes hem fikir olursa ben katılırımÖdül dışında kaçamak yapanlar için de şöyle bir şey düşündüm; ya o hafta 1. Olmak için elinden geleni yapacak ve ödül kazandığı zaman da o yediği şeye sayacak. Ya da kaçamak yapma cezası niteliğinde bir spor belirlicez ekstra onu yapacak
Tabi ilk haftadan sonra salarız, o kadar önemsemeyiz yiyeceğimizi yeriz denirse bu işe girmek anlamsız olurGenelde böyle şeylere ilk hafta çok rağbet oluyo sonra sonuç alamıyoruz ama herkes hem fikir olursa ben katılırım
Beni utandırırsalar çok memnun olurum genel bi izlemdi benimkisiTabi ilk haftadan sonra salarız, o kadar önemsemeyiz yiyeceğimizi yeriz denirse bu işe girmek anlamsız olurben rekabet yarış ortamı oluşsun herkes hurraa kilo vermeye çalışsın canliligimizi kaybetmeyelim diye düşünmüştüm:))
Merakla bekliyorumBeni utandırırsalar çok memnun olurum genel bi izlemdi benimkisi
Odul cok iyiKızlar kızlar ne yapıyorsunuz bir suskun bugün herkes
Ben birşeyler düşündüm ama bazı ayrıntılar için görüşleriniz lazim:)
Diyorum ki bu yarış işlerini biraz daha heyecanlı ve rekabetli bir işe çevirelim. Herkes sonuçlarını buraya değil de mesaj olarak bana yazsa sonra ben aciklasam 2 gündür açıkladığım gibi. 1 haftanın sonunda toplamda en fazla adımı ve zıplamayı yapana tek bir öğünde istediği bir şeyi yeme hakkı verilse? Ama bunun için kesinlikle normal zamanda kaçamak yapmamamiz gerekiyor tabi ki.
Burada kaçamağı haketmemiz gerekiyor.
En fazla sporu yaptığınız haftaya kadar hiç kaçamağa yönelmemek gerekiyor ki yarışmaların bir anlamı olsun. Ne dersiniz?
Yani başka bir şey de onerebilirsiniz internet üzerinden başka bir ödül düşünemedim
Bu şekilde olursa herkes daha heyecanlı daha motive, spor yapmaya daha hevesli, kaçamak yapmayıp kaçamağı haketmeye endeksli oluruz diye düşündüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?