- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #341.361
Himm hafta birincisi olmak istemezmisin,bu hafta listeye giriceksen eger guzel bir giris olurGünaydınnBen detoks yapmıcam çünkü tartıldım çok güzel bi sonuç gördüm pek ihtiyaç yok gibi . Yarın söylicem tabi
Bak eksi oldum nasılsa diyip kaçırma lütfenGünaydınnBen detoks yapmıcam çünkü tartıldım çok güzel bi sonuç gördüm pek ihtiyaç yok gibi . Yarın söylicem tabi
Günaydın inşallah daha da duserrr superrGunaydin kizlar ben de eksiyim..
Insallah yarin da bu performans olur
Burdayiz burdayiz açliktan uyuyamadim geceHerkese günaydın..kabak detoxu yapanlar nerde bakalim
Bendr 200 u gecmeye calisiyorumBende regli halimle eksiyim bugünde detoks yapiyorum gecede yine spor ve yarında sabah yürüyüş yapacağım ✌
Geçmiş olsun canimBen regl oldum. Yarına ne olacak bilmiyorum. Bide migrenim tuttu. Hayırlısı
Yapma hocamm ya çöz o sorunuBen de eksiyim ama çok fazla değil . Bende şu kabızlık olmasa daha çok veririm de
Geçmiş olsunBen regl oldum. Yarına ne olacak bilmiyorum. Bide migrenim tuttu. Hayırlısı
Yapma hocamm ya çöz o sorunu
Ya canım kabızlık için önerilen her şeyi yapıyorum da 13 senedir kronik olarak geçmiyo bu illetYapma hocamm ya çöz o sorunu
Kayısı hiç fayda etmez bana
Geçmiş olsun canim
SağolunGeçmiş olsun
Tüh bee ayaklarını üşüt falan dermişimKayısı hiç fayda etmez bana
Açlık otu çok rahatlatıyor ama tabi ilerisi için bende korkuyorum. Bugün içip içmeme arasında gidip geliyorumYa canım kabızlık için önerilen her şeyi yapıyorum da 13 senedir kronik olarak geçmiyo bu illetaçlık otundan bi seferlik içeyim bari
Iste o his kilo verdiriyyor ya benceBurdayiz burdayiz açliktan uyuyamadim gece
Bencede bol bol leptin calisiyorIste o his kilo verdiriyyor ya bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?